Termeni generali 

Office Direct este denumirea comerciala a SC Krill Oil Impex SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Strada GRIGORE IONESCU, Nr. 63, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/5810/2023, avand CUI 24953870, numita in continuare Krill Oil Impex. 

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.krilloil.ro, Krill Oil Impex isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor 

Continutul site-ului www.krilloil.ro este proprietatea SC Krill Oil Impex SRL.

Krill Oil Impex garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.krilloil.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Krill Oil Impex fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Krill Oil Impex SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari 

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@krilloil.ro. Krill Oil Impex va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale 

Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Krill Oil Impex exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice (de la care va puteti dezabona in orice moment daca nu sunteti de acord sa primiti in continuare acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Krill Oil Impex.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Krill Oil Impex SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC Krill Oil Impex SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Krill Oil Impex nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate 

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Termeni si Conditii GDPR care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor 

Produsele comercializate de Krill Oil Impex nu sunt contrafacute.

Krill Oil Impex garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului 

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor 

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile livrate, magazinul nostru adresandu-se in special consumatorului final (persoana fizica sau juridica), in conditiile vanzarii cu amanuntul.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Krill Oil Impex. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.

Livrarea la orice adresa din tara sau din Bucuresti este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 150 lei. Pentru livrarea la adresa a comenzilor de valoare mai mica de 150 lei (in Bucuresti) (in alta localitate) se percepe o taxa de 9.90-14.90 lei.

Livrarea la easybox, disponibila pentru colete cu volum limitat, este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 150 lei. Pentru livrarea la easybox a comenzilor de valoare mai mica de 150 lei (in orice localitate) se percepe o taxa de 9.90 lei.

Termenul de livrare standard este:

- urmatoarea zi lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare pana la ora 16:00 si

- peste doua zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare dupa ora 16:00, precum si in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale.

Termenul de expediere de catre Krill Oil Impex va fi confirmat pentru fiecare comanda in parte, in functie de disponibilitatea produselor, de volumul general de comenzi si de modul de efectuare a platii. Termenul efectiv de livrare poate fi influentat de durata expedierii de catre curier.

Plata produselor comandate se poate face astfel:

i. pentru livrarile la adresa - in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.

ii. pentru livrarile la easybox – plata cu cardul online sau plata cu cardul la easybox.

Plata in numerar* se face la livrarea la adresa, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

* Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Krill Oil Impex.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul EUPLATESC.ro , iar Krill Oil Impex nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta 

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur. 

Conciliere 

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Krill Oil Impex, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@krilloil.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni 

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Krill Oil Impex pentru utilizarea acestui site.

Krill Oil Impex verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.