Pret redus!
FlexiSan 90 Capsule Mărește

Nutrisan FlexiSan 90 Capsule

Contine: Metilsulfonilmetan (MSM), tamaie (Boswellia), Colagen tip I si II, Mangan, Vitamina C, membrana din coaja de ou. Pentru articulatii sanatoase, dureri de ligamente, dureri de cot, dureri de sold si incheieturi.

Mai multe detalii


Pret: 179,00 lei Pret: 253,00 lei Pret: -74,00 lei

Produs nou

Nutrisan-FlexiSan

Optiuni Valabile:

FlexiSan 90 Capsule

- Extractul de gumă de tămâie este standardizat special pentru un conținut ridicat de AKBA (10%).

- Nu conține acid beta boswellic dăunător.

- Acțiunea novice a tipului II de colagen autohton Inovativ si membrană de coji de ouă printr-un proces patentat și ecologic, cu o mare varietate de componente (colagen, acid hialuronic, glucozamină, condroitină sulfat).

- MSM de înaltă calitate, cu o puritate foarte mare.

- Suliment ce contine: Metilsulfonilmetan (MSM), tamaie (Boswellia), Colagen tip I si II, Mangan, Vitamina C, membrana din coaja de ou.

- Formula completă pentru articulatii sanatoase, cu sinergii optime - biodisponibilitate superioară și bioactivitate, totul natural.

* Manganul, oligoelementul care ajută la formarea țesutului conjunctiv (inclusiv țesutul conjunctiv din oase și cartilaj), Boswellia pentru a ajuta la menținerea articulațiilor suple, iar vitamina C pentru a susține formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a cartilajului și a funcției osoase.

Testat clinic:

Timp de 90 de zile, 98 de pacienți cu tendinopatie (leziune a tendonului lui ahile, problema cu genunchiul sau cot).

S-au folosit 435 mg de mucopolizaharide, 75 mg de colagen de tip I și 60 mg de vitamina C pe zi.

La sfârșit: intensitatea durerii în timpul mișcării tendonului afectat a scăzut brusc: cu 80% în grupul de leziuni, cu 73% în grupul de genunchi dureros și cu 81% în grupul de cot cu durere.

Metilsulfonilmetanul (MSM):

- Anti-inflamator

- Antioxidant

- Donator de sulf (sulful este important pentru structura colagenului)

Un studiu randomizat, dublu-orb și controlat cu placebo cu pacienți care suferă de artroză la genunchi.

Timp de 12 săptămâni au luat 2x3 g / zi MSM.

Evoluția a fost monitorizată prin activități de rutină, cum ar fi urcarea scărilor, îmbrăcarea șosetelor etc.

După perioada suplimentară, funcția articulară a crescut semnificativ în grupul MSM și durerea a fost, de asemenea, redusă.

Colagen tip II

Cartilajul conține o mulțime de colagen de tip II (60-70%), oferă fermitate.

= colagen nedenaturat: o structură naturală de helix tridimensională cu epitopi (o macromoleculă care poate fi recunoscută de anticorpi, celulele B și celulele T ale sistemului imunitar). Acest lucru îi permite să interacționeze cu sistemul imunitar.

După ingestia de colagen nativ: à Activarea sistemului imunitar în peretele intestinal à o Reacție de recunoaștere, deoarece colagenul este recunoscut pentru celule T-albe din sânge specifice care atacă colagenul în articulații vor fi dezactivate. Acest lucru se datorează faptului că sistemul de colagen II este considerat normal de sistemul imunitar intestinal datorită aportului oral și aceste informații sunt transmise restului corpului (= desensibilizare).

Prospect FlexiSan:

Mod de administrare: 2 capsule zilnic. De preferat 1 dimineața și 1 seara, cu o masă ușoară.

Ingrediente Per capsulă vegetariană:

Metilsulfonilmetan (MSM) 150 mg

Mucopolizaharide 131,8 mg

Membrana de coajă de ouă 100 mg

Vitamina C, 84,53 mg (106% DZR *)

Din care: acid L-ascorbic 65 mg

Sorbiu-L-ascorbat 19,53 mg

Extract de rășină de gumă de tamaie (Boswellia serrata)

standardizat la ≥ 6 mg acid acetil-11-ceto-beta-boswellic 60 mg

Colagen tip I 23,45 mg

Extract de cartilaj standardizat la 25% colagen inclusiv

colagen de tip II 13,5 mg

Mangan 0,33 mg (16,5% DZR*)

Din care: sulfat de mangan 0,19 mg

Bisglicinat de mangan 0,14 mg

Alergeni: ou

Notă: Nu depășiți doza zilnică recomandată. FlexiSan este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Păstrați la rece și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consultați medicul înainte de utilizare în caz de sarcină sau alăptare. Pacienții la rinichi nu ar trebui să ia mai mult de 200 mg de vitamina C pe zi datorită, printre altele, riscului de hiperoxalemie.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul osos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principaleColagen hidrolizat

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan FlexiSan 90 Capsule

Nutrisan FlexiSan 90 Capsule

Contine: Metilsulfonilmetan (MSM), tamaie (Boswellia), Colagen tip I si II, Mangan, Vitamina C, membrana din coaja de ou. Pentru articulatii sanatoase, dureri de ligamente, dureri de cot, dureri de sold si incheieturi.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Nutrisan FlexiSan 90 Capsule

Nutrisan FlexiSan 90 Capsule

lei164.22 in_stock! Contine: Metilsulfonilmetan (MSM), tamaie (Boswellia), Colagen tip I si II, Mangan, Vitamina C, membrana din coaja de ou. Pentru articulatii sanatoase, dureri de ligamente, dureri de cot, dureri de sold si incheieturi. Nutrisan
Mergi