Pret redus!
Oemine Veine - 60 capsule Mărește

Oemine Veine - 60 capsule

Supliment alimentar natural pentru echilibrul circulatiei venoase. Oemine VEINE este un supliment natural ce ofera polifenoli, proantocianidine oligomerice (OPC: o varietate de bioflavonoide) si antocianidine. Cu adaos de vitamina C, supliment alimentar natural, contribuie la formarea de normala a colagenului si la functionarea normala a vaselor de sange.

Mai multe detalii


Produs nou

Oemine-Veine-60gelule

Optiuni Valabile:

Oemine Veine - 60 capsule

Supliment alimentar natural pentru echilibrul circulatiei venoase.

 

Oemine VEINE este un supliment natural ce ofera polifenoli, proantocianidine oligomerice (OPC: o varietate de bioflavonoide) si antocianidine. Cu adaos de vitamina C, supliment alimentar natural, contribuie la formarea de normala a colagenului si la functionarea normala a vaselor de sange.

 

Oemine VEINE este benefic in:

- In cazul persoanelor care stau în picioare de perioade lungi de timp.

- La schimbările sezoniere atunci când se încalzeste clima, mai ales in martie, cand este foarte cald si picioarele devin grele.

 

A se asocia cu OEMINE VEINE GEL.

Este demonstrat faptul ca extractul din vita de vie rosie este un tonifiant foarte bun asupra venelor. In compozitia sa gasim Resveratrol, Polifenoli, Antocianidine, Proantocianidine, toate aceste substante protejeaza pielea impotriva imbatranirii si organismul impotriva radicalilor liberi si ajuta la restabilirea colagenului.

 

Prospect Oemine Veine

Mod administrare:

2 capsule dimineata si seara, înainte de mese, cu un pahar de apa.

 

Compoziție pentru 4 capsule:

Polifenoli: 300mg

Antocianidine: 60 mg

Escin: 36 mg

Vitamina C naturala: 12 mg (15% DZR)

 

Ingrediente: extract vita de vie rosie, capsuni, trandafir de hip, castan.

 

Oemine VEINE este garantat fără coloranți sau conservanți, produs fără adaos sintetic.

Oemine VEINE este fabricat în conformitate cu standardele in vigoare.

Măsurarea acestuia se întâlnește in doza zilnică recomandată (DZR)

Notă 
Denisa 06/05/2017

Extract de vita rosie

Le iau de multi ani pentru picioare si ma misc mult mai bine si nu le mai simt atat de obosite.
Multumesc

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Oemine Veine - 60 capsule

  Oemine Veine - 60 capsule

  Supliment alimentar natural pentru echilibrul circulatiei venoase. Oemine VEINE este un supliment natural ce ofera polifenoli, proantocianidine oligomerice (OPC: o varietate de bioflavonoide) si antocianidine. Cu adaos de vitamina C, supliment alimentar natural, contribuie la formarea de normala a colagenului si la functionarea normala a vaselor de sange.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Oemine Veine - 60 capsule

  Oemine Veine - 60 capsule

  lei26.61 out_of_stock! Supliment alimentar natural pentru echilibrul circulatiei venoase. Oemine VEINE este un supliment natural ce ofera polifenoli, proantocianidine oligomerice (OPC: o varietate de bioflavonoide) si antocianidine. Cu adaos de vitamina C, supliment alimentar natural, contribuie la formarea de normala a colagenului si la functionarea normala a vaselor de sange. Oemine Franta
  Oemine Veine - 60 capsule 4 5 1
  Mergi