Pret redus!
MetalClean 60 Capsule Mărește

Nutrisan MetalClean 60 Capsule

Beneficii MetalClean: scăpa corpul de metale grele, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, susține metabolismul energetic normal și ajută la reducerea oboselii.

Mai multe detalii


Pret: 199,00 lei Pret: 277,00 lei Pret: -78,00 lei

Produs nou

Nutrisan-MetalClean

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

MetalClean 60 Capsule

Structură controlată strict și clorella + tulpină de spirulină atent selectată.

Extractul de shiitake de tip Spectrum complet, conține fiecare parte a ciclului de viață al ciupercii.

Concentrație mare de ingrediente bioactive.

Proces de producție unic: Chlorella este cultivată într-un mediu perfect controlat (tuburi de sticlă) și sub lumină naturală 100%.

Spirulina si clorella, extract de shitake de spectru complet si diverse extracte de plante.

Sinergie suplimentară cu nutrienți cheie precum Nacetil-L-cisteină, L-metionină, SOD (superoxid dismutaza), glutation, acid R-alfa-lipoic, vitamina C și seleniu.

Seleniul și vitamina C ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitaminele C și B2 susțin metabolismul energetic normal și ajută la reducerea oboselii.

Spirulina, clorella, glutationul, seleniul și acidul alfa-lipoic sunt importante pentru a scăpa de corpul de metale grele.

Clorofila (prezentă în clorella și spirulină) are un adsorbant puternic

capacitate pentru metale grele (precum și pentru dioxine și PCB).

Chlorella

Într-un studiu uman, suplimentarea cu clorella a crescut excreția de cadmiu prin mișcări intestinale și urină.

Spirulina

Ficocianina, pigmentul albăstrui din spirulină, este de asemenea excelent

importanță pentru a preveni deteriorarea metalelor grele din organism.

Mai multe studii arată, de asemenea, că Spirulina are o influență pozitivă asupra sistemului imunitar. Aceasta alga creste activitatea de fagocitoza si macrofage, stimulează producerea de anticorpi și citokine și mobilizează limfocitele B și T.

Glutationul poate fi transformat în organism în mercaptide care absorb plumbul, cadmiu și mercurul.

Seleniul formează complexe cu plumb și cadmiu și acidul alfa lipoic se leagă de cadmiu.

Datorită funcției lor de chelare, aceste substanțe protejează metalele grele de la țesuturi, astfel încât acestea să nu mai producă daune înainte de a fi eliminate din organism. La urma urmei, aceste metale grele afectează sistemul nervos (plumb, mercur de metil), funcția renală (plumb, cadmiu, mercur anorganic), funcția intestinală (plumb, mercur anorganic) și funcționarea sistemului imun (plumb).

Glutationul

Are o sarcină importantă de detoxifiere și este clar prezentă în ficat.

Enzimele de fază 2 de detoxifiere (glutation S-transferaze) se atașează de glutation la diverse toxine și procarcinogene, ceea ce le face mai ușoare pentru a fi eliminate din organism prin urină sau bilă.

Cisteina este factorul limitativ pentru sinteza glutationului și este de preferință, sub formă de N-acetil cisteină (NAC). Cisteina este produsa de asemenea din L-metionină în ficat.

Glutationul are, de asemenea, o funcție protectoare ca antioxidant, directa și ca si cofactor al enzimelor antioxidante.

Pentru o susținere optimă a funcției antioxidante a glutationului, seleniu, acid alfa lipoic și vitamina B2 sunt indicate. Are nevoie de o enzimă antioxidantă importantă, peroxidază de glutation, atât glutationul cât și seleniul să funcționeze corect. Acidul Alpha lipoic și Vitamina B2 sunt utilizate în reciclarea oxidată a glutationului.

Proantocianidinele oligomerice (OPC) au o capacitate ridicată de antioxidanți pentru organism, acest lucru a fost deja demonstrat științific pentru forma fitosomului.

Mulți antioxidanți au un efect modulator asupra funcționării sistemului imunitar.

Glutationul și vitamina C, de exemplu, stimulează acțiunea NK din celule (celule naturale de criminal). De asemenea, activitatea celulelor T depinde puternic de glutation.

Salix alba

În celulele inflamatorii ale sistemului imunitar, componente din Salix alba (de exemplu, tremulacină, quercitină, metaboliți ai salicinei) inhibă producerea de substanțe antiinflamatoare.

Shiitake

Polizaharidele din Shiitake (de exemplu, lentinan, un β-glucan) sunt catalogate sub cele mai importante impulsuri imunitare. lentinan activează celulele T, celulele NK și macrofagele.

Teste clinice pe MetalClean:

Superoxid dismutaza (SOD) este un antioxidant primar care intră în vigoare imediat în caz de deteriorare oxidativă (ca apărare de primă linie, fără a fi nevoie de cofactori).

Un studiu clinic realizat cu SOD arată importanța antioxidanților pentru bunăstare.

Voluntarii sănătoși ai acestui studiu au arătat mai puține simptome de stres, cum ar fi durerea, iritabilitatea, problemele de somn și reducerea vigilenței atunci când utilizați acest SOD.

Rezultatele unui studiu randomizat controlat cu placebo dublu-orb, în ​​care s-a arătat că după trei luni de suplimentare cu SOD, oboseala mentală s-a îmbunătățit cu 27,9% (testul Stroop).

Prospect MetalClean:

Mod de administrare: 1 capsulă de două ori pe zi

Compozitie: Shiitake (Lentinula edodes Pegler) extract 150 mg salcie albă (Salix alba L.) standardizat la 3,5 mg

Salicină 35 mg

Spirulina platensis (Spirulina platensis Geitler) standardizat până la ≥8 mg

Fitocianină 100 mg

Acid lipoic (izomer R) 25 mg

Fitosom de extract de semințe de N-acetil-L-cisteină 75 mg

conține 14,4 mg

Lecitină (soia) și 5,6 mg

extract de semințe de struguri (Vitis vinifera), standardizat la 95% polifenoli care conțin OPC (proantocianidine oligomerice) 20 mg

L-glutation 60 mg

SOD Extramel 4 mg

L-metionină 60 mg

Vitamina B2 (riboflavină) 1,4 mg (100% DZR *)

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizat la ≥1 mg clorofilă 50 mg

Seleniu (L-metionină) 16 mcg (29% DZR *)

Vitamina C (calciu-lascorbat) 35 mg (44% DZR *)

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul imunitar
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleShiitake

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan MetalClean 60 Capsule

Nutrisan MetalClean 60 Capsule

Beneficii MetalClean: scăpa corpul de metale grele, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, susține metabolismul energetic normal și ajută la reducerea oboselii.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Nutrisan MetalClean 60 Capsule

Nutrisan MetalClean 60 Capsule

lei182.57 in_stock! Beneficii MetalClean: scăpa corpul de metale grele, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, susține metabolismul energetic normal și ajută la reducerea oboselii. Nutrisan
Mergi