Pret redus!
Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule, Biovea Mărește

Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule, Biovea

Omega 3 sprijină sănătatea cardiovasculară prin scăderea tensiunii arteriale, relaxarea vaselor de sânge și scăderea nivelului de colesterol. De asemenea, poate reduce durerea pentru persoanele care suferă de artrita reumatoidă

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 121,00 lei Pret: -42,00 lei

Produs nou

Biovea-308

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule

Uleiul de pește Omega 3: esențial pentru sănătatea inimii și a vaselor.

• Instrumente în reglarea inflamației, tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, producția de hormoni și activitățile sistemului imunitar și sistemului nervos central.

• Studiile sugerează că tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) poate fi legată de deficitul de omega-3.

• S-a arătat că ajuta la scăderea trigliceridelor serice crescute.

• Deficiențele omega-3 pot fi, de asemenea, legate de depresie.

• Important pentru sugari (și pentru un făt în curs de dezvoltare) pentru dezvoltarea corectă a creierului și a retinei ochilor.

De asemenea, s-au descoperit deficiențe la persoanele care prezintă alergii, astm bronșic și afecțiuni ale pielii cum ar fi eczeme și psoriazis.

• Sprijină sănătatea cardiovasculară prin scăderea tensiunii arteriale, relaxarea vaselor de sânge și scăderea nivelului de colesterol.

• De asemenea, poate reduce durerea pentru persoanele care suferă de artrita reumatoidă.

• Poate fi util pentru simptomele bolii Crohn.

Ce este Omega-3?

Există două tipuri de grăsimi, omega-3 și omega-6, care sunt esențiale pentru sănătatea umană. Oamenii consumă prea mult omega-6 grăsimi în dieta consumând în același timp niveluri foarte scăzute de omega-3. Raportul ideal între omega-6 și omega-3 este de 1: 1. Strămoșii noștri au evoluat de-a lungul a milioane de ani pe acest raport. Astăzi, totuși, raportul nostru de omega-6 la omega-3 este de la 20: 1 la 50: 1!

De departe, cel mai bun tip de grăsimi omega-3 sunt cele găsite în pește. Omega-3 din pește este bogat în doi acizi grași esențiali pentru sănătatea umană, DHA și EPA. Acești doi acizi grași sunt esențiali în prevenirea multor boli. Creierul uman se bazează, de asemenea, pe un puternic DHA - nivelurile scăzute de DHA au fost legate de depresie, schizofrenie și pierderea memoriei. Cercetătorii au acum de asemenea legătura dintre aportul inadecvat al acestor grăsimi omega-3 la femeile gravide la nașterea prematură și greutatea scăzută la naștere și la hiperactivitatea la copii.

Din păcate, totuși, nu mai este recomandat să mănânci pește proaspăt, fie din ocean, lacuri și curenți, fie din crescătorie. Nivelurile de mercur din toate speciile de pește au atins niveluri periculoase în întreaga lume, iar riscul ca acest mercur pentru sănătatea ta să depășească acum beneficiile de omega-3 ale peștilor. Consumul de rutină de ulei de pește este, totuși, extrem de încurajat ca un ingredient cheie în îmbunătățirea sănătății. Uleiul de pește conține cele mai ridicate niveluri de cele mai bune grăsimi omega-3 - cele cu acizi grași EPA și DHA - și, așa cum este în formă pură, nu prezintă riscul de mercur din pește proaspăt.

De unde vine Omega-3?

Uleiul de pește este derivat în principal din Sardine (Sardina / Sardinella 9 nume diferite de subtipuri) și Anchovies (Engraulidae sub 8 nume diferite de subtipuri) Uneori se utilizează și macrou. Uneori, Salmon (Salmo / Salmonidae 8 subtipuri diferite) sunt folosite pentru a ajusta conținutul DHA în sus și Herring (Clupea / Clupedidae 6 din cele 11 subspecii) sunt folosite în cazuri rare pentru a crește nivelul EPA. Toate peștii folosiți pentru ulei în produsele noastre sunt prinși în canale de apă rece în Atlanticul de Nord și Pacific. Uleiul de pește folosit provine din "ulei de corp de pește", care se găsește în primul rând în carne.

Uleiul de pește este garantat că conține 18% EPA și 12% DHA per gel moale. Monografia CRN propusă pentru uleiurile de pește intenționează să permită o revendicare a omega 3 numai pentru acești doi acizi grași. Altele decât EPA (180 mg) și DHA (120 mg), acizii grași Omega 3 totali sunt aproximativ 63 mg pe gel moale.

Garanția purității:

Specificația mercurului din Uleiul de pește din WFM este de maximum 0,005 părți per milion sau 0,005 mg / kg. Există un gram de ulei de pește în fiecare gel moale, astfel încât cantitatea de mercur pe softgel este garantată a fi mai mică de 0,000005 mg. Ppm va fi întotdeauna 0,05 ppm din materialul de umplere. Procesul de distilare moleculară a uleiului de pește WFM elimină orice și toate dioxinele care pot apărea în ulei. Conținutul de dioxină este măsurat într-un sistem TEQ complicat, iar Uleiul de pește WFM este garantat că respectă toate standardele SUA și toate noile standarde dure ale UE (Uniunea Europeană). Standardele UE sunt cele mai dificile din lume. (De obicei, dioxinele sunt mai mult o problemă în uleiurile peștilor din ficat, deoarece nu pot fi distilate din punct de vedere molecular).

Prospect Omega-3

Mod administrare: Luați o(1) gelula moale, de până la trei ori pe zi, dupa masă.

Portii de servire: 1 softgel

Porții pe container: 100

Compozitia pe servire

• Uleiul de peste 1200mg

     18% EPA (acid eicosapentaenoic) 180 mg

     12% DHA (acid docosahexaenoic) 120 mg

Alte ingrediente: gelatină, glicerină vegetală, tocoferol natural amestecat, apă purificată.

Informații despre alergeni: conține pește

Atenție: Dacă aveți o tulburare a sângelui, luați medicamente anticoagulante sau sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule, Biovea

Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule, Biovea

Omega 3 sprijină sănătatea cardiovasculară prin scăderea tensiunii arteriale, relaxarea vaselor de sânge și scăderea nivelului de colesterol. De asemenea, poate reduce durerea pentru persoanele care suferă de artrita reumatoidă

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi