Swanson Keratin 50 Mg 60 Capsule

Beneficii Keratina: ceară naturală și pură, fabricat din lână tibetană, promovează articulațiile sănătoase, pielea, părul și unghiile.

Mai multe detalii


Produs nou

ITEM-RE-007755

Optiuni Valabile:

Swanson Keratin 50 Mg 60 Capsule

Beneficii Keratina:

Ceară naturală și pură

Fabricat din lână tibetană

Promovează articulațiile sănătoase, pielea, părul și unghiile

Keratina furnizează un conținut excepțional ridicat de aminoacizi cisteină, care sunt în sine o sursă abundentă de molecule de sulf care hrănesc și întăresc țesuturile cartilajelor. Atunci când moleculele de sulf din legătura cisteinei formează împreună legături foarte puternice numite "poduri de cisteină". Aceste poduri oferă un suport vital pentru articulațiile care poartă greutatea. Brandul nou de la Swanson Premium (R) Keratin, derivat din lână tibetană, oferă o ceară purificată, de calitate alimentară, pentru a hrăni țesuturile conjunctive sănătoase și pentru a promova sănătatea, rezistența și aspectul pielii, părului și unghiilor.

Utilizare sugerată: Ca supliment alimentar, luați o capsulă de două ori pe zi cu apă.

Informatii nutritionale

Doza de servire 1 Capsula

Cantitate pe servire

% Doza zilnica

Keratina (din lana Tibetana)

50 mg

*

*Doza zilnica nu a fost stabilita.

Alte ingrediente: făină de orez, gelatină, poate conține unul sau ambii dintre următorii: stearat de magneziu, silice.

 

 

Spune-ne părerea ta!

Swanson Keratin 50 Mg 60 Capsule

Swanson Keratin 50 Mg 60 Capsule

Beneficii Keratina: ceară naturală și pură, fabricat din lână tibetană, promovează articulațiile sănătoase, pielea, părul și unghiile.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Swanson Keratin 50 Mg 60 Capsule

Swanson Keratin 50 Mg 60 Capsule

lei53.21 out_of_stock! Beneficii Keratina: ceară naturală și pură, fabricat din lână tibetană, promovează articulațiile sănătoase, pielea, părul și unghiile. Swanson
Mergi