Pret redus!
L-Lizina, L-Lysine, 1000 mg, 100 Capsule Mărește

Pure Nutrition USA L-Lizina, L-Lysine, 1000 mg, 100 Capsule

L-Lizina beneficii: imbunătățește focalizarea și concentrarea, menține fermitatea părului, a pielii și a unghiilor, crește sinteza colagenului, imbunătățește absorbția calciului, reduce procesele inflamatorii intestinale, creste imunitatea

Mai multe detalii


Pret: 59,00 lei Pret: 87,00 lei Pret: -28,00 lei

Produs nou

PN2004

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

L-Lizina, L-Lysine, 1000 mg, 100 Capsule

L-Lizina beneficii:

• Îmbunătățește focalizarea și concentrarea

• Menține fermitatea părului, a pielii și a unghiilor

• Crește sinteza colagenului

• Îmbunătățește absorbția calciului

• Reduce procesele inflamatorii intestinale

• Creste imunitatea

• Reduce aparitia acneei

Ce este L-Lizina de la Pure Nutrition?

L-Lizină este un aminoacid esential de care organismul are nevoie pentru a menține buna funcționare a funcțiilor fiziologice, sănătatea gastro-intestinala, masei musculare, pierderea de grăsime, funcția de apărare imunologice, de sănătate a pielii și altele deasemenea.

 

Studiile au arătat că administrarea de L-lizină poate crește nivelurile de carnitină în organism, care sprijină producția de energie și reducerea nivelului de colesterol rău. De obicei, L-lizina este absentă la persoanele care nu mănâncă prea mult lapte sau carne. L-lizina este foarte utilă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească sănătatea pielii și să reducă apariția acneei.

 

Cum functioneaza L-lysina de la Pure Nutrition?

L-lizina este unul dintre cei nouă aminoacizi esențiali pe care organismul nu le sintetizează singur și ar trebui să fie alimentați din alimente sau suplimente.

 

L-lizina îmbunătățește sănătatea pielii, în primul rând prin promovarea absorbției calciului în organism și prin contribuția la sinteza a colagenului. Există, de asemenea, dovezi că L-lizina ajută la întărirea sistemului gastrointestinal prin combaterea inflamației în mucoasa intestinului.

 

L-lizina este, de asemenea, o componentă necesară pentru menținerea nivelurilor sănătoase de carnitină în organism. Carnitina este un compus asemănător unui aminoacid care promovează transportul acizilor grași în mitocondriile celulelor în care devin energie. Prin urmare, L-Lysine este un supliment excelent pentru cei care încearcă să reducă grăsimea corporală.

 

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, L-lizina acționează asupra receptorilor serotoninei și poate ajuta la ameliorarea sentimentelor de stres și anxietate. Serotonina este cunoscută ca "hormonul fericirii" și, de obicei, este absentă la persoanele care sunt deprimate și foarte anxioase.

Beneficiile administrarii de L-lizina de la Pure Nutrition

L-lizină are proprietăți benefice nenumărate, mai ales atunci când luate de zi cu zi, combinate cu o dieta sanatoasa si program de exercitii fizice regulate.

 

L-lizină este adesea utilizata pentru a îmbunătăți starea de sănătate a pielii, deoarece este una dintre componentele cheie ale colagenului - grup de proteine ​​din organism, formând țesuturile conjunctive (cum ar fi pielea, parul si unghiile), oase, articulații și multe altele,

 

În mod similar, rolul lizinei în sinteza colagenului îl face un excelent supliment anti-îmbătrânire. Când colagenul începe să se rupă în piele (ca parte a procesului de imbatranire), ridurile și umflăturile devin mai vizibile. Prin creșterea cantității de colagen, pielea se reproduce iar lizina este de a ajuta la revitalizarea pielii și a restabili tenul neted si tineresc.

 

În plus, L-lizina este o componentă importantă pentru păr, deoarece este necesară pentru sinteza de keratină. L-lizina poate reduce pierderea părului și poate stimula creșterea părului nou.

 

De asemenea, studiile arată că acest aminoacid esențial poate îmbunătăți sănătatea oaselor, în principal prin creșterea absorbției de calciu, sinteza de colagen si producerea hormonului de creștere. Există, de asemenea, dovezi că lizina poate reduce riscul osteoporozei prin aceleași mecanisme.

 

Prospect L-Lizina:

Instrucțiuni de utilizare:

Unu sau două comprimate pe zi consumate preferabil intre mese.

Garanție de calitate

Pure Nutrition L-Lysine este fabricat într-o fabrică certificată cGMP în Statele Unite. Produsul nu conține gluten, soia, lapte, ouă, nuci, culori artificiale și OMG. În fiecare comprimat veți găsi 1000 mg de lizină.

Spune-ne părerea ta!

Pure Nutrition USA L-Lizina, L-Lysine, 1000 mg, 100 Capsule

Pure Nutrition USA L-Lizina, L-Lysine, 1000 mg, 100 Capsule

L-Lizina beneficii: imbunătățește focalizarea și concentrarea, menține fermitatea părului, a pielii și a unghiilor, crește sinteza colagenului, imbunătățește absorbția calciului, reduce procesele inflamatorii intestinale, creste imunitatea

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Pure Nutrition USA L-Lizina, L-Lysine, 1000 mg, 100 Capsule

Pure Nutrition USA L-Lizina, L-Lysine, 1000 mg, 100 Capsule

lei54.13 in_stock! L-Lizina beneficii: imbunătățește focalizarea și concentrarea, menține fermitatea părului, a pielii și a unghiilor, crește sinteza colagenului, imbunătățește absorbția calciului, reduce procesele inflamatorii intestinale, creste imunitatea Pure Nutrition USA
Mergi