Promotie!
MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D 1525mg 180 tablete Mărește

MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D 1525mg 180 tablete

Beneficii CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D: benefic pentru sanatatea sistemului osos si danturii, reduce resorbitia osoasa, regleaza coagularea sangelui si tensiunea arteriala, sprijina functia musculara actionand ca un mesager pentru contractia muscularasi ca transmitator al impulsurilor nervoase, sprijina buna functionare a sistemului reproductive si prostatei, creste imunitate

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 104,00 lei Pret: -25,00 lei

Produs nou

MAXLife-CALCIU-Mg-ZINC

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D 1525mg 180 tablete

 

Beneficii CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D: benefic pentru sanatatea sistemului osos si danturii, reduce resorbitia osoasa, regleaza coagularea sangelui si tensiunea arteriala, sprijina functia musculara actionand ca un mesager pentru contractia muscularasi ca transmitator al impulsurilor nervoase, sprijina buna functionare a sistemului reproductive si prostatei, creste imunitate, combate actiunea nociva a radicalilor liberi.

 

Beneficii CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D:

 

-          benefic pentru sanatatea sistemului osos si a danturii, reduce resorbitia osoasa;

-          regleaza coagularea sangelui si tensiunea arteriala;

-          sprijina functia musculara actionand ca un mesager pentru contractia musculara si ca transmitator al impulsurilor nervoase;

-          ajuta la buna functionare a sistemului reproductiv si a prostatei;

-          creste imunitatea;

-          combate actiunea nociva a radicalilor liberi.

 

            Calciul, magneziul si zincul sunt 3 cele mai importante minerale de care organismul nostru are nevoie pentru a functiona in conditii optime. Acestea furnizeaza nutrientii necesari pentru a mentine densitatea si puterea osoasa.

            Calciu este cel mai abundent mineral in corp, reprezentand 2% din greutatea totala. Acesta este prezent, cu precadere, in oase si este esential functiei nervoase, musculare si mecanismelor de coagulare.

            Magneziu, macronutrient abundent in corp asemenea calciului, are o importanta deosebita in optimizarea functiilor a peste 300 de enzime responsabile pentru un numar egal de functii vitale in organism, in special cele cerebrale si musculare.

            Zincul este prezent in fiecare celula a corpului uman. Similar magneziului, acesta este necesar bunei functionarii a peste 200 de enzime si este esential metabolismului. Desi prezent in fiecare celula, organismul nostru are rezerve limitate de zinc si deficienta acesteiu se poate menifesta cu repeziciune.

            VitaminaDeste vitala sistemului osos. Fara vitamina D oasele devin subtiri, moi sau deformate. Totodata, vitamina D ajuta la o mai buna absortie a calciului in corp.

            Suplimentul MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D combina proprietatile celor patru -Calciu, Magneziu, Zinc si Vitamina D – intr-o formula unica cu o biodisponibilitate mare pentru sanatate de fier.

 

Prospect :

Mod de administrare recomandat : Ca supliment alimentar, 2 capsule/zi

Continut/ 1 capsula : calciu 500mg, magneziu 250mg, zinc 12,5mg, vitamina D 100iu, Betaina hidrochlorid 50mg, Acid glutamic hidrochlorid 40mg

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruFemei
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate180
Ingrediente principaleCalciu
Continut pachet1
StareNou
Notă 
Liliana 07/31/2017

fier pentru imunitate

Am simtit cel mai bine cum si-a revenit sistemul imunitar, nu mai raceam imediat cand incepea iarna

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D 1525mg 180 tablete

  MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D 1525mg 180 tablete

  Beneficii CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D: benefic pentru sanatatea sistemului osos si danturii, reduce resorbitia osoasa, regleaza coagularea sangelui si tensiunea arteriala, sprijina functia musculara actionand ca un mesager pentru contractia muscularasi ca transmitator al impulsurilor nervoase, sprijina buna functionare a sistemului reproductive si prostatei, creste imunitate

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D 1525mg 180 tablete

  MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D 1525mg 180 tablete

  lei72.48 in_stock! Beneficii CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D: benefic pentru sanatatea sistemului osos si danturii, reduce resorbitia osoasa, regleaza coagularea sangelui si tensiunea arteriala, sprijina functia musculara actionand ca un mesager pentru contractia muscularasi ca transmitator al impulsurilor nervoase, sprijina buna functionare a sistemului reproductive si prostatei, creste imunitate MAXLife
  MAXLife CALCIU-Mg-ZINC cu Vitamina D 1525mg 180 tablete 4 5 1
  Mergi