Scitec Multi Pro 30 pliculete

Beneficii Multi-Pro: formula completă, profesională de multivitamine și minerale, contine antioxidanți, Omega 3, Lecitină, Coenzima Q-10, nu ai nevoie de vitamine suplimentare.

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 114,00 lei Pret: -35,00 lei

Produs nou

SC1299

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Multi Pro 30 pliculete - Scitec Nutrition

Beneficii Multi-Pro

- Formula completă, profesională de multivitamine și minerale

- Contine antioxidanți

- Omega 3, Lecitină, Coenzima Q-10

- Nu ai nevoie de vitamine suplimentare

- Totul într-un singur pachet

 

Multi Pro este un produs profesional care conține multivitamine și minerale necesare pentru fiecare sportiv activ

Produsul de la Scitec Nutrition conține o gamă largă de antioxidanți diferiți, inclusiv extract din semințe și semințe de struguri.

Vitaminele și mineralele sunt nutrienți esențiali ale căror cantități și raporturi vitale trebuie să fie întreținute în mod corespunzător pentru a asigura o sănătate optimă și să mențină un sport de performanță.

În mediul poluat de astăzi și în deficitul alimentar global, trebuie să ne bazăm pe suplimente de precizie pentru a ne proteja și menține organismul sanatos.

Am adăugat, de asemenea, acizi grași esențiali de Omega-3 (capsule cu ulei de pește), o capsulă cu lecitină și puterea de celule de Coenzima Q10.

Conținut multi-pro

Complexul vitamine-minerale

Multi Pro conține cantități adecvate din toate vitaminele, microelementele și macroelementele necesare pentru a putea sustine corpul la o sarcină fizică grea.

Vitaminele și mineralele sunt substanțe biologic active (coenzime, catalizatori, activatori etc.), care determină într-o mare măsură procesele metabolice adecvate.

Clorhidrat de betaină

O sursă de acid clorhidric conținută în sucurile gastrice și este esențială pentru activarea enzima pepsină în stomac (enzimă de degradare a proteinelor asistată).

Acid para-aminobenzoic (PABA)

Este o coenzima în metabolismul proteinelor implicate în formarea de globule roșii (eritrocite).

Rutină, bioflavonoide de lamaie, hexeridină

Acestea au o acțiune puternică antioxidantă și detoxifiantă, precum și un efect antiinflamator. Asigurați absorbția corectă a vitaminei C.

Coenzima Q10

Puternic antioxidant, susține nivelurile de energie în celule, îmbunătățește bătăile inimii, mărește rezistența corpului și optimizează metabolismul.

Extract de semințe de struguri

Conține unul dintre cei mai puternici antioxidanți - Resveratrol. Ea are un puternic efect antiinflamator, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular, nervos și imunitar.

Ulei de pește

O sursă excelentă de acizi grași esențiali care optimizează funcționarea sistemelor cardiovasculare, nervoase, imune și reproductive.

Lecitina de soia

Reglează nivelul colesterolului din sânge, are funcții importante în metabolizarea grăsimilor, are o influență favorabilă asupra activității creierului. De asemenea, participă direct la procesele de conducere neuromusculară, care favorizează funcționarea musculaturii - crește rezistența și rezistența.

 

Toate acestea sunt în plicuri cu 6 capsule.

 

Prospect Multi Pro

Mod administrare: Luati ca supliment alimentar 1 pachet pe zi, preferabil în timpul meselor!

Spune-ne părerea ta!

Scitec Multi Pro 30 pliculete

Scitec Multi Pro 30 pliculete

Beneficii Multi-Pro: formula completă, profesională de multivitamine și minerale, contine antioxidanți, Omega 3, Lecitină, Coenzima Q-10, nu ai nevoie de vitamine suplimentare.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Scitec Multi Pro 30 pliculete

Scitec Multi Pro 30 pliculete

lei72.48 in_stock! Beneficii Multi-Pro: formula completă, profesională de multivitamine și minerale, contine antioxidanți, Omega 3, Lecitină, Coenzima Q-10, nu ai nevoie de vitamine suplimentare. SCITEC NUTRITION
Mergi