Pure Nutrition USA Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule

Beneficii Kre Alkalyn: creste masa musculara rapid, foloseste grasimea ca sursa de energie, creste rezistenta la efort, creste forta si energia considerabil, este foarte eficient și absorbabil, grăbește regenerarea musculara, sprijină creșterea musculară, elimina si reduce oboseala, suprimă aderarea acidului lactic.

Mai multe detalii


Pret: 95,00 lei Pret: 110,00 lei Pret: -15,00 lei

Produs nou

PN0550

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule

Kre Alkalyn Beneficii

- Creste masa musculara rapid

- Foloseste grasimea ca sursa de energie

- Creste rezistenta la efort

- Creste forta si energia considerabil

- Este foarte eficient și absorbabil

- Grăbește regenerarea musculara

- Sprijină creșterea musculară

- Elimina si reduce oboseala

- Suprimă aderarea acidului lactic

- Kre-Alkalyn are aceleasi beneficii precum carnitina monohidrat.

Ce este Kre-Alkalyn?

Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule prospect pret beneficii efecte

Kre-Alkalyn este cea mai noua forma de dezvoltare a creatinei.

Kre-Alkalyn este un supliment pe baza de creatina, dar mult mai eficienta.

Oamenii din comunitatea de fitness urmează o dietă strictă și regimuri de antrenament. Ei bine, chiar dacă mâncând sănătoși și alimente bogate în vitamine și proteine din cauza antrenamentului intens, corpul nostru are nevoie de un exces de proteine și nutrienți vitali. Uneori aceste substanțe nutritive și vitamine nu pot fi recuperate prin alimente și astfel suplimentele alimentare sunt cele la care ne întoarcem! Trebuie să fi încercat aproape toate suplimentele necesare îmbunătățirii performanței și rezistenței. Un astfel de supliment, care este vital pentru cei care sunt în sala de fitness și în principal în atletism este creatina.

Creatina este o substanță chimică găsită în corpul nostru, în principal în mușchi și în creier. Sursa exterioară a creatinei este creșterea cantității de fructe de mare și a consumului de carne roșie. Creatina este implicată în a face ca mușchii energetici să funcționeze. Creatina este folosită în principal pentru sportivi pentru îmbunătățirea performanțelor și de asemenea, pentru adulții mai în vârstă pentru îmbunătățirea compoziției lor musculare. La sportivi, în timpul sprintării; sa dovedit că creatina a fost un supliment nutritional esențial care îi va ajuta să-și îmbunătățească nivelul de energie și performanța, împreună cu aspectul cel mai important care este consolidarea musculară.

Creatina, datorită beneficiilor, a fost autorizată să ia suplimentele de către Comitetul Internațional Olimpic, Asociația Națională de Atletism Collegiat (NCAA) și sporturile profesionale.

Creatina sa dovedit a fi cel mai util supliment pentru sportivi și astfel, dacă nu există efecte secundare, NCAA nu intenționează să o interzică. In afara de imbunatatirea performantei atletului, creatina este folosita si pentru tratarea sindroamelor de deficit de creatina care afecteaza creierul. Deficiența conduce, de asemenea, la depresie, boala Parkinson, diabetul, boala Huntington, inflamația musculară etc.

Așa cum știm că creatina nu poate fi produsă în mod natural și pentru a satisface sfârșitul aprovizionării, este acum furnizată sintetic in pudre, capsule, mixuri, lichida sau EFX efervescenta.

CREATINA

Kre Alkalyn Creatina este o "creatină tamponată", ceea ce înseamnă că suplimentul creatina nu se va transforma în creatinină în organism până când nu ajunge la țesuturile musculare scheletice. Din moment ce creatina Kre-Alkalyn nu conține conversie creatinină nedorită după activarea lichidului, aceasta pune capăt zilelor când trebuie să vă saturați corpul cu cantități uriașe de creatină monohidrat de 10-20 de grame în cicluri pentru a obține forța, rezistența și cladirii mușchilor doriti. Pentru a explica in cateva cuvinte, kre alcalina este creatina corecta a pH-ului. Nu este necesară încărcarea sau ciclurile Kre Alkalyn vă permite să consumați în siguranță creatina până la efectul său complet și cel mai puternic, cu doar o fracțiune din dozele anterioare.

Kre Alkalyn este o formulă patentată care este comercializată pentru a fi cea mai sigură și mai eficientă creatină în comparație cu creatina monohidrat. După cum sa menționat mai sus, a fost menționat și într-un articol din revista societății internaționale de sport și nutriție; producătorul adaugă o substanță alcalină la aminoacid pentru a-și crește pH-ul. Creșterea nivelului pH-ului face să fie mai puțin acidă. Tamponarea împiedică transformarea proteinei în creatinină în lichidul pe care îl amestecați în ea. De asemenea, în conformitate cu site-ul All American Pharmaceutical, ajută de asemenea la prevenirea degradării aminoacidului în stomac, făcându-l mai accesibil muschilor.

Kre Alkalyn se crede că are avantajul creatinei regulate, dar fără efectele secundare ale creatinei monohidrat. Kre Alkalyn este procesat la un nivel mai ridicat decât nivelul creatinei monohidrat. Reducerea procesului de conversie a creatinei în creatinină poate ajuta organismul să absoarbă mai mult creatină, dovedind astfel că este mai benefic.

Utilizatorii de KreAlkalyn au raportat că nu au efecte secundare care sunt observate în cea mai mare parte prin consumul de creatină obișnuită. Efectele secundare ale retenției de apă sau ale "creatinei bloate". În timp ce utilizatorii au spus că nu au prezentat nici unul dintre aceste reacții adverse!

ALTE BENEFICII KRE ALKALYN

Kre Alkalyn Creatina Ph ridicat Pure Nutrition USA

Fiecare și toată lumea poate beneficia de suplimentarea cu Kre Alkalyn. Sportivii pot beneficia de o functie imbunatatita a sistemului imunitar si o mase musculare sporita si puterea functionala care poate fi vazuta din utilizarea creatinei. Adulții în vârstă pot beneficia de utilizarea creatinei, deoarece creatina poate ajuta la menținerea țesutului muscular. Țesutul muscular protejează masele osoase de stres și fractură, creatina putând astfel ajuta la protejarea țesutului muscular, protejând astfel în mod indirect masa osoasă.

În afară de care toți pot beneficia de KreAlkalyn, să ne descoperim ce beneficii sunt:

Ajută celulele musculare să producă mai multă energie

Suplimentele de creatină măresc stocurile de fosfocreatină care vă permit organismului să creeze mai multă energie.

Sprijină multe alte funcții în altele

Creatina poate stimula multe procese biologice cheie care duc la cresterea cresterii musculare si a marimii.

Îmbunătățește performanța exercițiilor de intensitate ridicată

Cum creatina mărește producția de energie ATP în organism, este cel mai eficient supliment pentru sporturile de mare intensitate.

Îmbunătățește creșterea musculară

Creatina poate crește masa musculară atât pe termen lung, cât și pe termen scurt. Este cel mai eficient supliment disponibil pentru culturism.

Poate ajuta cu boala Parkinson

Creatina poate ajuta la controlul simptomelor sau severității bolii Parkinson prin menținerea nivelurilor de dopamină și a funcțiilor musculare.

Pot lupta cu alte boli neurologice

Studiile au arătat că creatina ajută la simptomele și progresia bolii și chiar la speranța de viață în bolile neurologice.

Poate scădea nivelul zahărului din sânge și poate lupta împotriva diabetului

După mese, creatina poate controla sau reduce nivelul de zahăr din sânge.

Poate îmbunătăți funcția creierului

Suplimentarea cu creatina poate furniza creierului energie suplimentară, îmbunătățește memoria și inteligența persoanelor cu creatină scăzută.

Poate reduce oboseala sau epuizarea

Creatina poate reduce simptomele oboselii și epuizarii oferind creierului o energie suplimentară și creșterea nivelului de dopamină.

Știm cu toții ce este Kre alcalin creatina, dar să înțelegem, de asemenea, cine poate beneficia de ea.

Cel mai important beneficiu pentru care este administrata creatina este cresterea masei musculare intr-o perioada scurta.

Kre-Alkalyn ajuta la retinerea apei la nivel celular, care joaca un rol important in aspectul pe care il ofera muschilor. Acestia devin mai masivi, mai "pufosi" si mai puternici.

Suplimentul Kre-Alkalyn ajuta la formarea unui tesut muscular fara grasimi, deoarece el utilizeaza grasimile ca sursa de energie.

De asemenea, imbunatateste semnificativ performantele atletice, creste rezistenta la efort si reduce oboseala musculara.

Kre-Alkalyn creatina va asigura un antrenament de calitate si de durata datorita capacitatii de a preveni oboseala.

De asemenea, este o sursa importanta de energie, care asigura necesarul zilnic pentru functionarea organismului la potentialul sau maxim.

Acest supliment are un pH mai mare de 12 si ajuta ca organismul sa o absoarba mai usor.

Kre-Alkalyn nu prezinta efecte secundare.

Prospect Kre Alkalyn

Mod de administrare

Luati 2-3 capsule pe zi inainte de antrenament cu cel putin 40-60 de minute.

Ce contine o portie de KreAlkalyn?

O portie de Kre-Alkalyn este de 2 capsule si contine: kre-alkalyn 1500 mg.

Alte ingrediente: gelatina, faina de orez, stearat de magneziu.

 Kre-Alkalyn 1500mg 120 capsule

Notă 
Panait 05/16/2017

Creatina

Se simte efectul pastilelor de la 2-3 zile de la administrare

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Pure Nutrition USA Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule

  Pure Nutrition USA Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule

  Beneficii Kre Alkalyn: creste masa musculara rapid, foloseste grasimea ca sursa de energie, creste rezistenta la efort, creste forta si energia considerabil, este foarte eficient și absorbabil, grăbește regenerarea musculara, sprijină creșterea musculară, elimina si reduce oboseala, suprimă aderarea acidului lactic.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > > >
  Pure Nutrition USA Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule

  Pure Nutrition USA Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule

  lei87.16 in_stock! Beneficii Kre Alkalyn: creste masa musculara rapid, foloseste grasimea ca sursa de energie, creste rezistenta la efort, creste forta si energia considerabil, este foarte eficient și absorbabil, grăbește regenerarea musculara, sprijină creșterea musculară, elimina si reduce oboseala, suprimă aderarea acidului lactic. Pure Nutrition USA
  Pure Nutrition USA Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule 5 5 1
  Mergi