Pret redus!
FocuSan (Extract de Ginseng) 30 Capsule Mărește

Nutrisan FocuSan (Extract de Ginseng) 30 Capsule

Beneficii FocuSan: creste libidoul si functia sexsuala, adaptogen, pentru o rezistență mai mare la stres, tonic pentru oboseală și slăbiciune, recuperare după boală, susține funcțiile cognitive (memorie, atenție, viteza de reacție), Alzheimer, susține sistemul imunitar.

Mai multe detalii


Pret: 65,00 lei Pret: 103,00 lei Pret: -38,00 lei

Produs nou

Nutrisan-FocuSan

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

FocuSan (Extract de Ginseng) 30 Capsule

- Conține Panax Ginseng ca ingredient principal, produs cu o tehnologie inovatoare brevetată.

- Cultivată prin hidroponice, o cultivare verticală în apă în condiții controlate.

- 100% pur și natural. Fără pesticide.

- BIOACTIVITATE Superioara: Cea mai mare concentrație de ginsenozide rare bioactive pe piață.

- TOTUM: pulberea totală a rădăcinii are ca rezultat o acțiune sinergică a polizaharidelor și ginsenozelor.

- Sinergie bine gândită cu vitaminele B care reduc oboseala (B2, B6 și B12) și susțin o funcție psihologică normală (B2, B6 și B12).

Focus și energie cu ginseng cu spectru complet, așa cum se găsește în natură

- Pulberea de ginseng roșu este un ginseng cu spectru complet, cu 12% ginsenozide, dintre care 80% ginsenozide nobile.

* Ginsenozidele rare ale ginsengului Panax susțin vitalitatea, performanțele cognitive și memoria.

° Vitaminele B ca co-factori producători de energie.

Beneficii FocuSan:

- Tonic sexual

- Ajuta disfunctia erectila

- Creste libidoul

- Creste energia si starea de spirit

- Regleaza tensiunea arteriala

- Intareste sistemul imunitar

- Ginseng Rosu creste potenta

- Incetineste procesul de imbatrinire

- Adaptogen, pentru o rezistență mai mare la stres.

- Tonic pentru oboseală și slăbiciune, recuperare după boală.

- Susține funcțiile cognitive (memorie, atenție, viteza de reacție).

- Ajuta in caz de boala Alzheimer.

- Susține sistemul imunitar.

Rădăcina de ginseng conține două tipuri de ginsenozide

1) Ginsenozidele clasice (glicozilate, au o biodisponibilitate scăzută) care necesită încă activare după ingestie. Transformarea nu este întotdeauna eficientă și depinde de condițiile de microflorei ale consumatorului.

2) Ginsenozidele nobile care sunt active fiziologic imediat în organism

Testele in vitro au arătat că biodisponibilitatea este de 17 ori mai mare cu ginsenozidele nobile comparativ cu alte produse pe baza de ginseng ca si referințe de pe piață.

TOTUM: pulbere totală de rădăcină de ginseng: polizaharidele indigestibile prezente în pulberea rădăcinii de ginseng au un efect prebiotic la Ameliorarea microbioticelor intestinale. Acest lucru îmbunătățește conversia în intestin al ginsenozidelor primare în ginsenozide nobile, cum ar fi Rg3 și componenta K. Utilizarea rădăcinii complete (Totum) în locul unui extract poate oferi, prin urmare, efecte mai mari datorită acțiunii sinergice a polizaharidelor.

Publicațiile recente au arătat că ginsenozidele nobile, precum Rg3 și Rg5, reglează rata impulsurilor neurale din hipotalamus în timpul stresului prelungit pentru a reduce producția de cortizol.

Datorită acestor proprietăți neuroprotectoare, ginsenozidele nobile reduc efectele nocive datorate stresului asupra altor părți ale sistemului nervos central, cum ar fi hipocampul și cortexul prefrontal.

Rg3 și Rg5 reduc excitabilitatea celulelor neuronale iritabile ale hipotalamusului prin inhibarea fluxului de cationi și stimularea fluxului de anioni prin membrana plasmatică.

Cercetări recente cu pulbere roșie de ginseng:

Efectul adaptogen al pulberii roșii de ginseng prin hidroponie a fost testat la 240 de persoane cu probleme de stres (oboseală fizică și mentală). In comparație cu o pulbere albă de ginseng (spectru complet) și placebo.

Față de placebo, pulberea roșie de ginseng a obținut un nivel mai bun decât pulberea albă de ginseng prin hidroponie pe fiecare parametru testat, cu un efect notabil după 3 până la 5 zile.

Prospect FocuSan:

Mod de administrare: 1 - 2 capsule pe zi

Ingrediente per capsulă vegetariană:

Rădăcina de ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) standardizată la ≥12% ginsenozide din care ≥80% ginsenozide nobile 100 mg

Vitamina B2 (riboflavină-5'-fosfat de sodiu) 0,7 mg (50% DZR *)

Vitamina B6 (piridoxal-5'-fosfat) 0,7 mg (50% DZR*)

Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) 0,55 mg (50% DZR*)

Vitamina B12 (metilcobalamina) 1,25 mcg (50% DZR *)

Nota: Nu depășiți doza zilnică recomandată. FocuSan este un supliment alimentar și nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Păstrați la rece și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consultați medicul sau farmacistul înainte de utilizare în caz de sarcină sau alăptare și în timpul utilizării concomitente de tratament anti-diabetic. Acest supliment alimentar nu este potrivit pentru copiii sub 16 ani.

 

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate sexuala
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate30
Ingrediente principaleGinseng rosu

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan FocuSan (Extract de Ginseng) 30 Capsule

Nutrisan FocuSan (Extract de Ginseng) 30 Capsule

Beneficii FocuSan: creste libidoul si functia sexsuala, adaptogen, pentru o rezistență mai mare la stres, tonic pentru oboseală și slăbiciune, recuperare după boală, susține funcțiile cognitive (memorie, atenție, viteza de reacție), Alzheimer, susține sistemul imunitar.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Nutrisan FocuSan (Extract de Ginseng) 30 Capsule

Nutrisan FocuSan (Extract de Ginseng) 30 Capsule

lei59.63 in_stock! Beneficii FocuSan: creste libidoul si functia sexsuala, adaptogen, pentru o rezistență mai mare la stres, tonic pentru oboseală și slăbiciune, recuperare după boală, susține funcțiile cognitive (memorie, atenție, viteza de reacție), Alzheimer, susține sistemul imunitar. Nutrisan
Mergi