Promotie!
ActiCran 60 Capsule, Extract afine si merisor, hibiscus, infectii urinare Mărește

Nutrisan ActiCran 60 Capsule

Beneficii ActiCran: Pentru sanatatea tractului urinar, contine merisor, afine si Vitamina C, pentru a preveni infecții ale tractului urinar.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 136,00 lei Pret: -47,00 lei

Produs nou

Nutrisan-ActiCran

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

ActiCran 60 Capsule

Beneficii ActiCran:

- Pentru sanatatea tractului urinar

- Roselle (Hibiscus sabdariffa) ajută la susținerea tractului urinar.

- Extracte de plante brevetate și standardizate

- Imbunatatit cu vitamina C pentru a sprijini sistemul imunitar

- Contine merisor, afine si Vitamina C

- Pentru a preveni infecții ale tractului urinar

Cranberry sau concentratul de afine a fost utilizat pentru prevenirea „infecțiilor vezicii urinare” (infecții ale tractului urinar). De asemenea, a fost utilizat pentru scăderea mirosului de urină la persoanele care nu sunt în măsură să controleze urinarea (incontinenta). Acest produs nu trebuie utilizat singur pentru tratarea infecțiilor vezicii urinare. S-a descoperit că unele produse din suplimente naturiste pe bază de plante / dietă conțin in plus anumte substante active pentru un mai bun ajutor asupra sanatatii.

Ajuta afinele sănătatea tractului urinar?

Cranberry este utilizat în prezent ca supliment alimentar pentru tratarea infecțiilor tractului urinar (UTI). Suplimentele sunt disponibile sub formă de capsule, extracte, pulberi și tablete.

Câteva studii sugerează că merișoarele pot scădea frecvența UTI care prezintă UTI recidivante și după operație. Conform unui studiu publicat în revista americană de obstetrică și ginecologie, utilizarea comprimatelor de afine la femeile supuse unei intervenții chirurgicale electro-ginecologice benigne care implică cateterism urinar, rata UTI a fost redusă la jumătate în perioada postoperatorie. Cu toate acestea, utilitatea merișoarei la cei cu risc scăzut pentru UTI este mai puțin clară.

Maccarponul Vaccinium, afinul american, este utilizat pe scară largă pentru a preveni UTI-urile. Cercetările sugerează că proantocianidinele și polifenolii prezenți în merișoare interferează cu adeziunea bacteriilor, precum Escherichia coli, la celulele epiteliale ale tractului urinar. Aceasta întârzie dezvoltarea rezervoarelor de patogeni din intestin și în uroteliu și suprimă răspunsul inflamator.

Prospect ActiCran:

Mod de administrare: 1 capsulă de preferință înainte de masă, până la 2 capsule pe zi.

Compozitie: Concentrat de afine (Vaccinium macrocarpon)

standardizat la ≥1,5% PAC (proantocianidine) 250 mg

Extract de floare Roselle-Nalbă africană (Hibiscus sabdariffa)

standardizat la ≥40% acizi organici, ≥45% compuși fenolici din care ≥5% sambubioizi 100 mg

Vitamina C (acid L-ascorbic) 90 mg 112,5%.

Ingrediente: merișor, capsulă (hippromeloză), Nalbă africană, agent de umplutură (celuloză microcristalină), acid L-ascorbic, emulgator (amidon de orez), agent anti-caking (dioxid de siliciu), agent anti-caking (stearat de magneziu), stabilizator (carragenan) ), conservant (acetat de potasiu).

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruFemei
Utilizat pentruSistemul renal
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleMerisor

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan ActiCran 60 Capsule

Nutrisan ActiCran 60 Capsule

Beneficii ActiCran: Pentru sanatatea tractului urinar, contine merisor, afine si Vitamina C, pentru a preveni infecții ale tractului urinar.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Nutrisan ActiCran 60 Capsule

Nutrisan ActiCran 60 Capsule

lei81.65 in_stock! Beneficii ActiCran: Pentru sanatatea tractului urinar, contine merisor, afine si Vitamina C, pentru a preveni infecții ale tractului urinar. Nutrisan
Mergi