Pret redus!
FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele Mărește

FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele

Înainte de a crește părul, Foligain® lucrează pentru a opri caderea părului.
Apoi, parul existent devine mai plin și mai sănătos.
În cele din urmă, părul nou începe să înflorească.

Mai multe detalii


Pret: 219,00 lei Pret: 272,00 lei Pret: -53,00 lei

Produs nou

Foligain-2356

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele

Foligain® Suplimente nutritive pentru pierderea părului: Pentru bărbați și femei îngrijorați în legătură cu pierderea parului sau înrăutățirea părului

 

Semnele de chelie de tip masculin (Alopecia androgenetică) încep, de obicei, atunci când bărbații au vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani. Chelia la barbati ca si model este ereditară și este cauzată de un hormon masculin numit Dihidrotestosteron (DHT) fiind produs în organism. Atunci când există prea mult DHT în scalp, provoacă căderea părului. Pierderea inițială a părului în chelie de model masculin este aproape întotdeauna la coroana capului sau în apropierea tamplelor.

 

Principalul lucru pe care trebuie sa-l cautati intr-un supliment de cadere a parului este un blocant de DHT. Blocarea DHT de pe scalp este cheia pentru a opri pierderea parului. Următorul lucru de care aveți nevoie este un produs cu ingrediente adecvate pentru a promova circulația pe scalp, crescând creșterea părului. Ultimul lucru pe care trebuie să-l căutați sunt nutrienții pentru curățarea foliculilor de păr moale și hrăniți foliculii de păr sănătoși și noi, astfel încât părul să fie sănătos.

 

Cum acționează Foligain®?

Foligain ajunge la folicul prin fluxul sanguin

• Foligain® promovează creșterea părului gros și sănătos

• Foligain® furnizează foliculilor de păr substanțe nutritive adecvate pentru a crește

 

Care sunt ingredientele cheie din Foligain®?

Ca toate celulele din organism, foliculii de păr au nevoie de nutrienți adecvați în cantități adecvate pentru a crește. Pentru multe dintre aceste substanțe nutritive cel mai eficient mod pentru a ajunge la folicul este prin fluxul de sânge atunci când este luat ca supliment.

 

Foligain® combină vitaminele naturale, mineralele, blocantele DHT și compușii care promovează creșterea părului gros si sănătos.

 

• Extract de frunze Ginkgo Biloba: Ginkgo Biloba îmbină fluxul sanguin cu o parte periferică importantă a corpului uman, împreună cu capilare fine, afectând direct părțile scalpului. Sangele transporta oxigenul cu el, astfel incat, daca exista flux de sange mai mult, exista automat o cantitate de oxigen mai mare, oxigenul aduce mai multe substante nutritive si totul in toate vitaminele esentiale E

Spune-ne părerea ta!

FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele

FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele

Înainte de a crește părul, Foligain® lucrează pentru a opri caderea părului.
Apoi, parul existent devine mai plin și mai sănătos.
În cele din urmă, părul nou începe să înflorească.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi