FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele

Înainte de a crește părul, Foligain® lucrează pentru a opri caderea părului.
Apoi, parul existent devine mai plin și mai sănătos.
În cele din urmă, părul nou începe să înflorească.

Mai multe detalii


Pret: 220,00 lei

Produs nou

Foligain-2356

Optiuni Valabile:

FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele

Foligain® Suplimente nutritive pentru pierderea părului: Pentru bărbați și femei îngrijorați în legătură cu pierderea parului sau înrăutățirea părului

 

Semnele de chelie de tip masculin (Alopecia androgenetică) încep, de obicei, atunci când bărbații au vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani. Chelia la barbati ca si model este ereditară și este cauzată de un hormon masculin numit Dihidrotestosteron (DHT) fiind produs în organism. Atunci când există prea mult DHT în scalp, provoacă căderea părului. Pierderea inițială a părului în chelie de model masculin este aproape întotdeauna la coroana capului sau în apropierea tamplelor.

 

Principalul lucru pe care trebuie sa-l cautati intr-un supliment de cadere a parului este un blocant de DHT. Blocarea DHT de pe scalp este cheia pentru a opri pierderea parului. Următorul lucru de care aveți nevoie este un produs cu ingrediente adecvate pentru a promova circulația pe scalp, crescând creșterea părului. Ultimul lucru pe care trebuie să-l căutați sunt nutrienții pentru curățarea foliculilor de păr moale și hrăniți foliculii de păr sănătoși și noi, astfel încât părul să fie sănătos.

 

Cum acționează Foligain®?

Foligain ajunge la folicul prin fluxul sanguin

• Foligain® promovează creșterea părului gros și sănătos

• Foligain® furnizează foliculilor de păr substanțe nutritive adecvate pentru a crește

 

Care sunt ingredientele cheie din Foligain®?

Ca toate celulele din organism, foliculii de păr au nevoie de nutrienți adecvați în cantități adecvate pentru a crește. Pentru multe dintre aceste substanțe nutritive cel mai eficient mod pentru a ajunge la folicul este prin fluxul de sânge atunci când este luat ca supliment.

 

Foligain® combină vitaminele naturale, mineralele, blocantele DHT și compușii care promovează creșterea părului gros si sănătos.

 

• Extract de frunze Ginkgo Biloba: Ginkgo Biloba îmbină fluxul sanguin cu o parte periferică importantă a corpului uman, împreună cu capilare fine, afectând direct părțile scalpului. Sangele transporta oxigenul cu el, astfel incat, daca exista flux de sange mai mult, exista automat o cantitate de oxigen mai mare, oxigenul aduce mai multe substante nutritive si totul in toate vitaminele esentiale E & A dau un nou contract de viata de fiecare data scalpului.

• Saw Palmetto Extract: Lucrează prin întreruperea semnalelor hormonale și prin urmare, reducerea absorbției de către foliculii pilosi a unei substanțe chimice dăunătoare denumită dyhidrotestosteron (DHT). DHT este, de asemenea, responsabil pentru reducerea foliculului de păr cu care foliculul de păr devine mai mic și mai fin. Aceasta este menționată ca miniaturizare cu care părul în cele din urmă cade. Acesta este modul în care DHT este responsabil pentru aproximativ 95% din pierderea parului. Barbatii sau femeile care pierd parul sunt cei care sunt pre-dispusi genetic in producerea mai multor DHT decat altele.

• Extract de frunze de urzica: Planta de urzica este o plantă excepțională pentru restaurarea sănătății și a frumuseții părului. Urzica funcționează atât în ​​interiorul corpului, cât și în exterior. Bogat în minerale și vitamine pentru a hrăni fiecare sistem din corp, urzicile vă vor face să crească părul, să strălucească, să devină mai gros, mai reistent și mai întunecat. Un bonus suplimentar este pielea netedă, clară și unghii rezistente.

• Acid Folic: deoarece folatul este important în creșterea țesuturilor și în funcția celulară, este esențial ca organismul să aibă suficient pentru a produce pielea, unghiile și părul sănătoase, deoarece aceste părți ale corpului trebuie să se regenereze rapid. Acidul folic contribuie la prevenirea caderii parului. De asemenea, poate fi un factor în păstrarea părului de a deveni gri.

• Biotina: Biotina este o componentă majoră în procesul natural de fabricație a părului, este esențial să nu crească doar părul nou, dar joacă, de asemenea, un rol major în sănătatea generală a pielii și a unghiilor.

• Iod: Iodul poate afecta căderea părului deoarece afectează direct glanda tiroidă, care, la rândul său, afectează direct sănătatea foliculilor de păr. Foliculul firului de păr sunt delicate și foarte susceptibile de a fi deteriorate. Foliculii de păr sănătoase cresc parul strălucitor, gros și sănătos, în timp ce foliculii nesănătoși duc la exact opusul.

• Zinc: Deficitul de zinc poate contribui foarte mult la carea părului, deoarece fără zinc și alte minerale conexe, rezistenta parului se slăbeste, provocând ruperea părului și regresia părului foarte lentă. Beneficiile zincului pentru păr includ promovarea reproducerii celulelor, creșterea țesuturilor și repararea țesuturilor sparte. De asemenea, menține glandele secretoare de ulei care se atașează la foliculii de păr, reducându-le astfel șansele de a cădea.

• Cupru: Cuprul ajută la formarea hemoglobinei în celulele sanguine și ajută la transportul oxigenului în celulele roșii din sânge. O dietă cu deficit de cupru nu ajută organismul să facă hemoglobina necesară pentru a transporta suficiente sânge la rădăcinile părului. Când părul nu obține vitaminele și mineralele de care are nevoie, acesta va muri și va cădea. Cantitatea de cadere a parului pe care o experimentati ca urmare a acestui lucru depinde de gradul de deficit de cupru.

• Niacina: Deoarece niacinul are un efect dilatator asupra vaselor și capilarelor, se crede că acesta crește circulația pe scalp și stimulează "creșterea părului".

• Vitamina B6: Se crede că vitamina B6 previne pierderea părului și contribuie la crearea melaninei, pigmentului care conferă părului culoare.

• Beta-Sitosterol: Beta sitosterolul este un extract natural de plante folosit pentru a opri caderea parului la bărbați și femei. Are proprietăți de blocare de androgeni care îi permit să vizeze hormonii responsabili de chelie de sex masculin și feminin. Când se administrează pe cale orală ca supliment zilnic, sa demonstrat că beta sitosterolul funcționează cel mai bine la bărbații și femeile care au observat abia recent pierderea excesivă a părului sau semne de chelie prematura. Este mai puțin eficace pentru persoanele care au avut pierderi semnificative de păr de-a lungul anilor

• Taurina: într-un studiu din 2006, publicat în revista "International Journal of Cosmetic Science", cercetătorii au confirmat că, atunci când bulbul foliculului ia Taurină, crește supraviețuirea părului in vitro (tuburi de testare) și previne inhibitorul specific de creștere a părului numit TGP.

• Frunze Jaborandi: întărește părul împotriva ruperii și pierderii. Promovează strălucirea naturală a părului.

• Extras de rădăcină americană de Ginseng: Ginseng este o plantă minunată care are multe beneficii. Unul dintre acestea este faptul că sporește stimularea și îmbunătățește circulația. Acest lucru a ajutat pe cei care suferă de căderea părului sau de părul slab și deteriorat. Ginseng va elimina, de asemenea, orice toxine care pot fi înfundarea foliculilor de păr, încetinind sau stiopand o nouă creștere a părului.

 

Ce pot să aștept când folosesc Foligain®:

Foligain® începe să se apuce imediat de lucru, dar este nevoie de ceva timp pentru a vedea rezultate vizibile. Foligain® lucrează sistematic pentru a vă re-dezvolta noul păr, după cum urmează:

 

• Înainte de a crește părul, Foligain® lucrează pentru a opri caderea părului

• Apoi, parul existent devine mai plin și mai sănătos

• În cele din urmă, părul nou începe să înflorească

 

În mod obișnuit, după câteva săptămâni veți observa că pierderea parului este mai mică. Unele căderi de păr sunt normale (chiar și cele cu cele mai mari capete de păr pierd aproximativ 100 de fire de păr pe zi), dar ar trebui să începeți să observați mai puțin păr în scurgerea dușului sau pe pieptene sau pe perie. Parul existent ar trebui, de asemenea, să înceapă să apară mai gros, rezistent și sănătos.

Apoi, ar trebui să începeți să observați părul nou. Vă rugăm să rețineți că, de obicei, părul crește doar ½ inch la 1 inch pe lună. Unii utilizatori văd cantități vizibile de păr nou după trei luni, altele durează mai mult. Fiți răbdători, până la sfârșitul lunilor 6-8, ar trebui să începeți să observați o diferență în fotografiile dvs. (și alții vă vor observa!).

 

Mod intrebuintare: Luați 2 caplete zilnic.

Porții de servire: Două (2) Capleturi vegetariene

Porții pe container: 60

 

Compozitie pe servire

Niacin (sub formă de niacinamidă) 40 mg

Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCI) 30 mg

Acid Folic 200mcg

Biotină 1000mcg

Acid pantotenic (pantotenat de calciu) 30 mg

Iod (din carie) 150mcg

Zinc (din gluconat de zinc) 15 mg

Cupru (din gluconat de cupru) 3 mg

Saw Palmetto (Serenoa serrulata) Extract (boabe) 320mg

Urzica (Urtica dioica) Extract (rădăcină) 300 mg

Ginkgo (Ginkgo biloba) Extract (frunze) 100mg

Beta-sitosterol (din steroli vegetali) 100 mg

Ginger (Zingiber officinale) Extract (rizom) 100 mg

L-Taurină USP 100 mg

Ginseng american (Panax quinquefolius) Extract (rădăcină) 50mg

 

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, fibre celulozice, croscarmeloză sodică, acid stearic, hidroxipropilceluloză, stearat de magneziu vegetal, acid stearic, dioxid de siliciu, acoperire apoasă limpede.

Avertisment: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest lucru dacă sigiliul de siguranță este întrerupt.

Spune-ne părerea ta!

FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele

FOLIGAIN stimularea cresterii parului 120 Capletele

Înainte de a crește părul, Foligain® lucrează pentru a opri caderea părului.
Apoi, parul existent devine mai plin și mai sănătos.
În cele din urmă, părul nou începe să înflorească.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi