Pret redus!
Vitamina D3 picaturi, 30 ml Mărește

Vitamina D3 picaturi, 30 ml

Beneficii Vitamina D3: sustine masa osoasa, protejeaza sistemul imunitar, ofera doza zilnica de vitamina D3.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Vitamina D3 picaturi, 30 ml

Huile de vitamine D3 este ulei pe baza de vitamina D3 si reprezinta un supliment care contine o vitamina necesare intregii familii.

Beneficii Vitamina D3:

- sustine masa osoasa;

- protejeaza sistemul imunitar;

- ofera doza zilnica de vitamina D3.

Vitamina D3 este un produs obtinut din lanolina. Lanolina este o substanta ceroasa, de culoare galbena, care se extrage, in special, din prelucrarea lanii de oaie si care este utilizata pe larg in medicina produselor cosmetice.

Vitamina D3 este o vitamina liposolubila (solubila in grasimi), iar forma ei uleioasa nu face decat sa contribuie la o biodisponilitate mai buna. Ea este importanta in organism pentru a spori absorbtia de calciu si fosfor, care contribuie la intarirea oaselor si promovarea sanatatii sistemului osos,  dar si pentru buna functionarea a functiei imunitare.

Vitamina D3 mai este numita si vitamina soarelui si joaca un rol important in multe functii, inclusic a sistemului natural de aparare.

Ea se numeste si vitamina soarelui, deoarece este sintetizata in mod individual de catre organism prin actiunea luminii soarelui. Aportul de vitamina D vine si din produse alimentare, insa de multe ori acesta nu este suficient.

Pentru a evita efectele negative cauzate de dificitul vitaminei D, este recomandat sa adaugati la dieta dvs. suplimente care contin vitamina D si care sa ofere necesarul zilnic pentru functionarea organismului la potentialul sau maxim.

O picătură de ulei de vitamina D3 oferă 400 UI sau 10 mcg de colecalciferol, a carui principala functie este mentinerea echilibrului calciului in organism.

Prospect Vitamina D3:

Mod de administrare: 1 sau maxim 2 picaturi de Vitamina D3 se plaseaza direct sub limba sau pe un suport alimentar.

Mod de prezentare: flacon de 30 ml.

Compozitie: vitamina D3, ulei vegetal de susan si ulei esential de portocale dulci.

 

DZR

Pentru 1 picatura

Pentru 2 picaturi

Vitamina D3 (colecalciferol)

200 %

400 %

 

 

Spune-ne părerea ta!

Vitamina D3 picaturi, 30 ml

Vitamina D3 picaturi, 30 ml

Beneficii Vitamina D3: sustine masa osoasa, protejeaza sistemul imunitar, ofera doza zilnica de vitamina D3.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi