Pret redus!
VITAMINA C cu măcese 1000mg 250 Tablete Mărește

VITAMINA C cu măcese 1000 mg 250 Tablete

Beneficii Vitamina C: sprijină funcția imună sănătoasă, antioxidant puternic, ajută la minimizarea efectelor vânătăilor, important pentru sănătatea gingiilor, ajută la absorbția vitaminei E, sprijină răspunsul histaminei sănătoase, sprijină funcția cardiovasculară sănătoasă, este esențial pentru producerea de colagen, se pare că întăresc vasele de sânge, sprijină funcția creierului sănătoasă.

Mai multe detalii


Pret: 199,00 lei 233,00 lei -34,00 lei

Produs nou

Biovea-0277

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

VITAMIN C with ROSEHIPS 1000mg 250 Tablets

VITAMINA C cu măceșe 1000mg 250 Tablete

Vitamina C cu măceșe: puternic antioxidant și sustine sistemul imunitar!

Beneficii Vitamina C:

• Sprijină funcția imună sănătoasă

• Antioxidant puternic

• Ajută la minimizarea efectelor vânătăilor

• Important pentru sănătatea gingiilor

• Ajută la absorbția vitaminei E

• Sprijină răspunsul histaminei sănătoase

• Sprijină funcția cardiovasculară sănătoasă

• Este esențial pentru producerea de colagen

• Se pare că întăresc vasele de sânge

• Sprijină funcția creierului sănătoasă

• Crește absorbția fierului

• Este esențiala pentru funcția corectă a glandelor suprarenale

• Promovează vindecarea sănătoasă a rănilor și a arsurilor

• Culorile de trandafir măresc efectele vitaminei C

• Sprijină răspunsul inflamator sănătos

• Sprijină starea de spirit sănătoasă

 

Ce este vitamina C?

Această formulă are o potență mare și este excelentă pentru persoanele care caută o sursă de potență mare de vitamina C. Vitamina C a fost descoperită pentru prima oară de către marinari în secolul al XVIII-lea, prin care și-a dat seama că ar putea evita scorbutul prin sugerea pe lămâi și lime.

Vitamina C este o vitamina solubila in apa care este necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala. Există numeroase beneficii care pot fi atribuite vitaminei C, incluzând întărirea oaselor și țesutului conjunctiv, ajutând la vindecarea rănilor și creșterea performanțelor sistemului imunitar. Poate că unul dintre cele mai bune atribute ale vitaminei C este abilitatea sa antioxidantă uimitoare. Protejează fluidele organismului, cum ar fi sângele, de daunele cauzate de radicalii liberi. Prin consolidarea pereților arteriali, joacă, de asemenea, un rol important în menținerea unei presiuni sanguine sănătoase, precum și în reducerea afectării țesutului.

Vitamina C protejează celulele corpului și poate preveni deteriorarea cauzată de îmbătrânire și artrită. Unele studii tipărite în Jurnalul de Cercetare privind Forța și Condiționarea au arătat că administrarea de vitamina C în doze de 1000 mg pe zi a redus secreția de cortizol, permițând musculaturii să crească și să se ridice mai bine. Există o multitudine de studii clinice care au fost efectuate pentru a fundamenta efectele puternice ale vitaminei C. Unele studii arată chiar că vitamina C reduce nivelul stresului.

 

Ce este măceșul?

În 1936, Albert Szent-Gyorgi a descoperit că vitamina C funcționează mai bine în combinație cu alți nutrienți, cum ar fi bioflavonoidele. Cu alte cuvinte, el a găsit dovezi care să susțină faptul că vitamina C ar trebui considerată mai degrabă complexă decât ca un singur nutrient, la fel ca si complexul de vitamina B. Cresterea este cea mai bogata sursa de plante de vitamina C si contine intregul C-complex.

Fructele de măceșe sunt uscate ale trandafirului, parte a unui trandafir care se dezvoltă odată ce au căzut petalele. Acestea sunt o sursă naturală de vitamina C și au fost folosite în Marea Britanie în timpul celui de-al doilea război mondial pentru a preveni scorbutul în timpul unui deficit de citrice. De fapt, Rose Hips (măceșul) conține substanțial mai multa vitamina C decât alimentele cu citrice. De atunci, Rose Hips a fost folosit ca o sursa de vitamina C si, de fapt, are pana la 60 de ori mai mare de vitamina C din citrice, precum si contin bioflavonoide care ajuta la absorbtia de vitamina C.

Măceșul este cea mai mare sursă concentrată de plante de vitamina C și conține întregul C-complex. Pe lângă faptul că este un furnizor important de vitamina C, Rose Hips este, de asemenea, o sursă bogată de vitamine A, complex B, D, E, & K, fier și calciu.

 

De ce să luați vitamina C?

• Colesterol: acționând ca un antioxidant, una din funcțiile importante ale vitaminei C este de a proteja colesterolul LDL de deteriorarea oxidantă. (Doar atunci cand LDL este deteriorat, colesterolul pare sa duca la boli de inima, iar vitamina C poate fi unul dintre cei mai importanti protectori antioxidanti ai LDL.) Vitamina C poate, de asemenea, sa protejeze impotriva bolilor de inima prin reducerea rigiditatii arterelor si a tendintei plachetelor să se strângă împreună.

• Antioxidant: Se crede că proprietățile antioxidante ale vitaminei C protejează fumătorii, precum și persoanele expuse la fumatul pasiv, de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi. Un studiu controlat a demonstrat capacitatea a 3 grame de vitamina C, luate de nefumatori cu doua ore inainte de a fi expuse la fumul de tigara, pentru a reduce leziunea radicalilor liberi si oxidarea colesterolului LDL asociata cu expunerea la fumul de tigara. Declinul indus de fum în apărarea antioxidantă totală a fost de asemenea diminuat. Aceste efecte benefice nu au fost observate la nefumatori în condiții normale (fără expunere la radicalii liberi).

• Alergii și proprietăți antivirale: Vitamina C este necesară pentru a obține colagenul, "cleiul" care întărește multe părți ale corpului, cum ar fi mușchii și vasele de sânge. Vitamina C joacă, de asemenea, roluri importante în vindecarea rănilor și ca un antihistaminic natural. Această vitamină ajută de asemenea la formarea bilei hepatice și ajută la combaterea virușilor și la detoxifierea alcoolului și a altor substanțe.

• Sănătatea inimii: Recent, cercetătorii au arătat că vitamina C îmbunătățește activitatea oxidului nitric. Oxidul nitric este necesar pentru dilatarea vaselor de sânge, potențial important în scăderea tensiunii arteriale și prevenirea spasmelor de artere în inimă care altfel ar putea duce la atacuri de inimă . Vitamina C a inversat disfuncția celulară a vaselor de sânge. Normalizarea funcționării acestor celule poate fi legată de prevenirea bolilor de inimă.

• Sănătatea ochilor: Dovezile arată că nivelul vitaminei C în ochi scade odată cu vârsta și că suplimentarea cu vitamina C previne această scădere, ceea ce poate conduce la un risc mai scăzut de dezvoltare a cataractei. Persoanele sănătoase au fost raportate în unele, dar nu toate, studii care ar fi mai susceptibile de a lua suplimente de vitamina C și vitamina E decât persoanele cu cataractă.

• Diabet: Sa raportat că vitamina C reduce activitatea enzimei, aldoz reductazei, la oameni. Aldose reductaza este enzima responsabilă de acumularea de sorbitol în ochi, nervi și rinichi de persoane cu diabet zaharat. Această acumulare este considerată a fi responsabilă pentru deteriorarea acestor părți ale corpului asociate cu diabetul zaharat. Prin urmare, interferența cu activitatea reductazei de aldoză teoretic ajută la protejarea persoanelor cu diabet.

• Detoxifierea: Vitamina C poate ajuta la protejarea corpului împotriva acumulării sau retenției mineralelor toxice, a plumbului. Într-un studiu preliminar, persoanele cu niveluri mai ridicate de vitamina C au avut un risc mult mai scăzut de a avea valori excesive de plumb. Într-un studiu controlat, fumătorii de sex masculin cu niveluri moderate sau ridicate de plumb au primit suplimente de 1000 mg pe zi de vitamina C, 200 mg pe zi de vitamina C sau un placebo.14 Numai acei oameni care au luat 1000 mg pe zi de vitamina C cu experiență o scădere a nivelurilor de plumb din sânge, dar reducerea în acest grup a fost dramatică.

 

Prospect Vitamina C

Mod administrare: Luați 1 comprimat, de 1-2 ori pe zi, cu mese.

Portia: 1 tabletă

Porții pe container: 250

 

Compozitia pe servire:

• Vitamina C (acid ascorbic): 1000 mg

• Rose Hips (macese) 50mg

Alte ingrediente: celuloză microcristalină, acid stearic, silice, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică, acoperire cu legume.

Greutate netă: 356g

Produsul Vegan

 

Avertismente:

• Dozele mari de vitamina C pot interfera cu absorbția corpului de cupru și seleniu

• Persoanele cu pietre la rinichi, boală de rinichi sau hemocromatoză nu trebuie să depășească 500 mg pe zi și trebuie să se consulte cu un medic din domeniul sănătății înainte de a folosi produsele care conțin vitamine C

• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați medicul dumneavoastră înainte de a lua vitamina C cu macese.

Spune-ne părerea ta!

VITAMINA C cu măcese 1000 mg 250 Tablete

VITAMINA C cu măcese 1000 mg 250 Tablete

Beneficii Vitamina C: sprijină funcția imună sănătoasă, antioxidant puternic, ajută la minimizarea efectelor vânătăilor, important pentru sănătatea gingiilor, ajută la absorbția vitaminei E, sprijină răspunsul histaminei sănătoase, sprijină funcția cardiovasculară sănătoasă, este esențial pentru producerea de colagen, se pare că întăresc vasele de sânge, sprijină funcția creierului sănătoasă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi