Pret redus!
Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete Mărește

Raw Powders Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

Beneficii Bacopa Monnieri: conține antioxidanți puternici, poate reduce inflamația, stimuleaza funcția creierului, ajuta la reducerea simptomelor ADHD, poate preveni anxietatea și stresul, ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 99,00 lei Pret: -20,00 lei

Produs nou

RawPowders-BacopaMonnieri60

Optiuni Valabile:

Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

Beneficii Bacopa Monnieri:

- Conține 500 mg pe porție

- Supliment de înaltă calitate

- Potrivit pentru vegani și vegetarieni

- Conține antioxidanți puternici

- Poate reduce inflamația

- Poate stimula funcția creierului

- Poate ajuta la reducerea simptomelor ADHD

- Poate preveni anxietatea și stresul

- Poate ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale

Raw Powders ™ oferă tablete Bacopa Monnieri!

Ce este Bacopa Monnieri?

Bacopa monnieri este o plantă perenă, înfloritoare, nativă în zonele umede din sudul și estul Indiei, Australia, Europa, Africa, Asia și America de Nord și de Sud. B. monnieri este o plantă folosită în Ayurveda, unde este cunoscută și sub numele de „Brahmi”, după Brahmā, Dumnezeul creator al panteonului hindus.

De ce Bacopa Monnieri?

Se crede că Bacopa monnieri interacționează cu dopamina și sistemele serotonergice, dar principalul său mecanism pare să preocupe promovarea comunicării neuronilor. Face acest lucru prin îmbunătățirea ritmului cu care sistemul nervos poate comunica prin creșterea creșterii terminațiilor nervoase, numite și dendrite. Bacopa monnieri este, de asemenea, un antioxidant. Cu toate acestea, sunt necesare cercetări suplimentare pentru fundamentarea acestor afirmații.

Top 6 beneficii ale Bacopa Monnieri:

1. Conține antioxidanți puternici

Antioxidantii sunt substante care ajuta la protejarea impotriva deteriorarii celulare cauzate de molecule potential daunatoare numite radicali liberi.

Cercetările sugerează că daunele cauzate de radicalii liberi sunt legate de multe afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și anumite tipuri de cancer.

Bacopa monnieri conține compuși puternici care pot avea efecte antioxidante.

De exemplu, bacosidele, principalii compuși activi din Bacopa monnieri, s-au dovedit că neutralizează radicalii liberi și împiedică moleculele de grăsime să reacționeze cu radicalii liberi.

Când moleculele de grăsime reacționează cu radicalii liberi, ei suferă un proces numit peroxidare lipidică. Peroxidarea lipidelor este legată de mai multe afecțiuni, cum ar fi boala Alzheimer, boala Parkinson și alte tulburări neurodegenerative.

Bacopa monnieri poate ajuta la prevenirea pagubelor cauzate de acest proces.

De exemplu, un studiu a arătat că tratarea șobolanilor cu demență cu Bacopa monnieri a redus daunele radicalilor liberi și a semnelor inversate de afectare a memoriei.

2. Poate reduce inflamația

Inflamarea este răspunsul natural al organismului tău pentru a ajuta la vindecarea și combaterea bolilor.

Cu toate acestea, inflamația cronică la nivel scăzut a fost legată de multe afecțiuni cronice, inclusiv cancer, diabet și boli de inimă și rinichi.

În studiile pe eprubetă, Bacopa monnieri a părut să suprime eliberarea de citokine pro-inflamatorii - molecule care stimulează un răspuns imun inflamator.

În studiile pe eprubete și animale, a inhibat și enzime, cum ar fi ciclooxigenazele, caspazele și lipoxigenazele - toate jucând roluri cheie în inflamație și durere.

Ba mai mult, în studiile efectuate pe animale, Bacopa monnieri a avut efecte antiinflamatorii comparabile cu cele ale diclofenacului și indometacinei - două medicamente anti-inflamatorii nesteroidiene utilizate frecvent pentru tratarea inflamației.

Cu toate acestea, este nevoie de mai multe cercetări pentru a determina dacă Bacopa monnieri reduce inflamația la om.

3. Poate stimula funcția creierului

Cercetările sugerează că Bacopa monnieri poate ajuta la îmbunătățirea funcției creierului.

De exemplu, un studiu la șoareci a arătat că suplimentarea cu Bacopa monnieri și-a îmbunătățit învățarea spațială și capacitatea de a reține informații.

Același studiu a mai constatat că a crescut lungimea dendritică și ramificarea. Dendritele sunt părți ale celulelor nervoase din creier care sunt strâns legate de învățare și memorie.

În plus, un studiu de 12 săptămâni la 46 de adulți sănătoși a observat că administrarea a 300 mg de Bacopa monnieri zilnic a îmbunătățit semnificativ viteza de procesare a informațiilor vizuale, rata de învățare și memoria, în comparație cu tratamentul cu placebo.

Un alt studiu de 12 săptămâni la 60 de persoane in varsta a descoperit că luarea fie a 300 mg, fie a 600 mg de extract de Bacopa monnieri a îmbunătățit zilnic memoria, atenția și capacitatea de a procesa informații, comparativ cu tratamentul cu placebo.

4. Poate ajuta la reducerea simptomelor ADHD

Tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) este o tulburare neurodezvoltată care se caracterizează prin simptome precum hiperactivitate, impulsivitate și neatenție.

Interesant, cercetările au arătat că Bacopa monnieri poate ajuta la reducerea simptomelor de ADHD.

Un studiu efectuat la 31 de copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani a constatat că administrarea de 225 mg de extract de Bacopa monnieri zilnic timp de 6 luni a redus semnificativ simptomele de ADHD, cum ar fi neliniște, autocontrol slab, neatenție și impulsivitate la 85% dintre copii.

Un alt studiu efectuat la 120 de copii cu ADHD a observat că administrarea unui amestec pe bază de plante care conținea 125 mg de Bacopa monnieri îmbunătățea atenția, cogniția și controlul impulsului, comparativ cu grupul placebo.

Deși aceste descoperiri sunt promițătoare, sunt necesare mai multe studii la scară largă care examinează efectele Bacopa monnieri asupra ADHD, înainte de a putea fi recomandat ca tratament.

5. Poate preveni anxietatea și stresul

Bacopa monnieri poate ajuta la prevenirea anxietății și a stresului. Este considerată o plantă adaptogenă, ceea ce înseamnă că ar crește rezistența corpului la stres.

Cercetările sugerează că Bacopa monnieri ajută la reducerea stresului și a anxietății prin ridicarea stării de spirit și la reducerea nivelului de cortizol, un hormon care este strâns legat de nivelurile de stres.

Un studiu de rozătoare a arătat că Bacopa monnieri a avut efecte anti-anxietate comparabile cu cele ale medicamentelor, pe bază de rețetă utilizate pentru a trata anxietatea.

Cu toate acestea, studiile la om pe Bacopa monnieri și anxietate arată rezultate mixte.

De exemplu, două studii umane au descoperit că administrarea a 300 mg de Bacopa monnieri zilnic a redus semnificativ scorul de anxietate și depresie la adulți peste 12 săptămâni, comparativ cu tratamentul cu placebo.

Cu toate acestea, un alt studiu uman a descoperit că tratamentul cu Bacopa monnieri nu a avut efect asupra anxietății.

6. Poate ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale

Hipertensiunea arterială este o problemă serioasă pentru sănătate, deoarece plasează efortul asupra inimii și vaselor de sânge. Aceasta vă poate slăbi inima și crește riscul de boli de inimă.

Cercetările sugerează că Bacopa monnieri poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale într-un interval sănătos.

Într-un studiu efectuat pe animale, Bacopa monnieri a redus atât tensiunea sistolică cât și cea diastolică. A făcut acest lucru prin eliberarea oxidului nitric, care ajută la dilatarea vaselor de sânge, ceea ce duce la îmbunătățirea fluxului sanguin și a scăderii tensiunii arteriale.

Un alt studiu a arătat că Bacopa monnieri a scăzut semnificativ nivelul tensiunii arteriale la șobolani care au avut valori crescute, dar nu a avut efect asupra șobolanilor care au avut valori normale ale tensiunii arteriale.

Cu toate acestea, un studiu de 12 săptămâni la 54 de adulți în vârstă sănătoși a descoperit că administrarea a 300 mg de Bacopa monnieri zilnic nu a avut efect asupra tensiunii arteriale.

Pe baza descoperirilor actuale, Bacopa monnieri poate scădea tensiunea arterială la animalele cu valori mari ale tensiunii arteriale.

Efecte secundare Bacopa monnieri

În timp ce Bacopa monnieri este considerat sigur, poate provoca reacții adverse la unele persoane.

De exemplu, poate provoca simptome digestive, inclusiv greață, crampe stomacale și diaree.

Bacopa monnieri nu este recomandată femeilor însărcinate, deoarece niciun studiu nu a evaluat siguranța utilizării sale în timpul sarcinii.

Mai mult, poate interacționa cu anumite medicamente, inclusiv amitriptilina, un medicament utilizat pentru ameliorarea durerii.

Dacă luați orice medicament, discutați cu doctorul dumneavoastră de asistență medicală înainte de a lua Bacopa monnieri.

Prospect Bacopa monnieri:

Mod de administrare:Cate 1-2 tablete pe zi, cu un pahar cu apa dupa masa.

Compozitie: Bacopa monnieri Extract 500 mg/pastila.

Sursa text: https://www.healthline.com/nutrition/bacopa-monnieri-benefits

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleBacopa Monnieri

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

Raw Powders Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

Beneficii Bacopa Monnieri: conține antioxidanți puternici, poate reduce inflamația, stimuleaza funcția creierului, ajuta la reducerea simptomelor ADHD, poate preveni anxietatea și stresul, ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Raw Powders Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

Raw Powders Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

lei72.48 in_stock! Beneficii Bacopa Monnieri: conține antioxidanți puternici, poate reduce inflamația, stimuleaza funcția creierului, ajuta la reducerea simptomelor ADHD, poate preveni anxietatea și stresul, ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale Raw Powders
Mergi