Beneficiile suplimentelor sportive

Beneficiile suplimentelor sportive

Cand vine vorba de obtinerea rezultatelor din antrenamentele tale, factorii principali sunt consistenta, planificarea solida si recuperarea. Cu toate acestea, suplimentele va pot oferi un avantaj in urmarirea obiectivelor. Indiferent daca aveti nevoie de un impuls pentru a incepe, de o sursa convenabila de proteine ​​pentru a umple golurile nutritionale sau de un ajutor de recuperare pentru a va duce la urmatoarea sesiune de antrenament, beneficiile suplimentelor de nutritie sportiva pot functiona pentru dvs.

 

1. Pot furniza energie

Impulsul de energie pentru un antrenament se obtine cel mai bine printr-un somn adecvat, dar grijile vietii deseori ne stau in cale si, uneori, avem nevoie de putina energie in plus. Este o practica buna sa nu te bazezi prea mult pe stimulente precum cofeina, dar folosirea ingredientelor stimulatoare de cateva ori pe saptamana este OK, mai ales daca obiceiurile tale de somn si de recuperare sunt la egalitate.

Cofeina — un stimulent puternic care imbunatateste forta si performanta de anduranta

Guarana — o sursa naturala de cofeina

Beta-alanina — imbunatateste activitatea fizica de intensitate moderata pana la mare; va ajuta sa strangeti cateva repetari suplimentare

Vitaminele B — importante pentru mentinerea energiei si evitarea oboselii

Carbohidrati — sursa preferata de combustibil a organismului, importanta pentru a va alimenta antrenamentele

Sfecla rosie — sfecla rosie este bogata in nitrati care imbunatatesc fluxul sanguin prin dilatarea vaselor de sange; imbunatateste performanta aeroba si promoveaza contractia si relaxarea muschilor

 

2. Pot ajuta la completarea electrolitilor

Electrolitii se pierd prin transpiratie in timpul activitatii prelungite, in special pe vreme calda si umeda. Sunt minerale, inclusiv calciu, sodiu si potasiu, care sunt necesare pentru o varietate de functii ale corpului.

Un echilibru corect al electrolitilor este esential, motiv pentru care apa, lipsita de aceste minerale, nu este suficienta daca faci miscare mai mult de o ora sau pe vreme calda si umeda. O deficienta de electroliti poate provoca dureri de cap, oboseala, crampe, greata si probleme de tensiune arteriala.

Bauturile populare pentru sport nu sunt cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de reumplerea electrolitilor. Bogate in zahar si sarace in electrolitii de care aveti nevoie, acesta nu sunt suficiente pentru majoritatea oamenilor. Alegerea unui supliment alimentar sportiv cu electroliti de inalta calitate este cea mai buna.

 

3. Iti pot da un aport de proteine

Persoanele active pot necesita mai multe proteine ​​decat o persoana obisnuita, aproximativ 1,2 pana la 2,0 grame per kilogram de greutate corporala. Proteinele sunt necesare pentru recuperarea optima, cresterea musculara si intretinerea, mai ales daca reduceti caloriile. Pentru unii oameni, obtinerea suficientor proteine ​​prin dieta este dificila, mai ales daca consumati o dieta pe baza de plante. Proteina pe baza de plante este mai putin absorbabila decat sursele animale si rareori contine toti aminoacizii necesari intr-o singura sursa. Astfel, sportivii pe baza de plante ar putea dori sa suplimenteze cu pudra proteica vegana pentru a-si satisface nevoile crescute.

 

4. Pot creste rezultatele

Doua dintre cele mai bine cercetate si eficiente suplimente pentru cresterea rezultatelor sunt creatina si pudra de proteine. Dupa cum sa discutat, pudra proteica ajuta la construirea muschilor in timpul pierderii in greutate. Dieta si pierderea in greutate care rezulta pot determina o scadere a masei musculare cu 20-30%. Pierderea musculara poate scadea metabolismul si te poate lasa sa arati mai putin ferm decat ai spera. Pentru a minimiz acest lucru, este ideala suplimentarea cu pudra de proteine.

Creatina va poate ajuta sa va cresteti capacitatea de a castiga muschi atunci cand este combinata cu o rutina solida de antrenament de forta. Cautati creatina monohidrat, care este cea mai accesibila si cea mai eficienta forma.

 

5. Pot ajuta la recuperare

Probabil cel mai neglijat, dar vital, aspect al antrenamentului este recuperarea corecta. Daca sesiunile tale de antrenament sunt ca amestecarea aluatului, procesul de recuperare este coacerea painii - atunci se descopera rezultatele reale.

Pentru cele mai bune rezultate, odihneste-te si concentreaza-te pe o nutritie de inalta calitate. Utilizarea beneficiilor nutritiei sportive pentru a va spori procesul de recuperare poate oferi un avantaj, acoperindu-va bazele atunci cand vine vorba de o nutritie optima. Unele suplimente care s-au dovedit a ajuta in procesul de recuperare includ:

•Aminoacizi — desi ii puteti obtine din proteine, daca urmati o dieta keto sau doriti sa obtineti aminoacizii intr-o forma fara calorii, suplimentele de aminoacizi sunt pentru dvs.

•ZMA — o combinatie populara de zinc, magneziu si vitamina B6, care sunt adesea lipsite de sportivi.

Acizi grasi Omega-3 — pot ajuta la reducerea efectului inflamator cauzat de antrenamentul intens.

Produse recomandate

Referinta: USASportsLabs-CUTTINGEDGE

CUTTING EDGE 120 tablete (Arzator grasimi, elimina apa, slabeste sanatos)

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii CUTTING EDGE: Cutting Edge este un arzator de grasimi natural, dar extrem de eficient. In plus, are o activitate care sustine functionarea ficatului, sistemul cardiovascular, regleaza nivelul hormonilor si elimina apa subcutanata. De asemenea, Cutting Edge de la USA Sports Labs are rolul de a reduce in mod sanatos si eficient grasimile inutile...

Pret: Pret 89,00 lei Pret de baza 122,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Nordic-OmegaD3Sport60caps

Nordic Naturals Ultimate Omega-D3 Sport, 1480mg lamaie - 60 Capsule

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Omega 3- risc redus de boli cardiovasculare, risc redus de cheaguri de sange, mentinerea captuselii arterelor netede si fara daune care pot duce la artere groase si dure, scaderea nivelului de trigliceride, mai putina inflamatie, imbunatateste tensiunea arteriala.

Pret: Pret 185,00 lei Pret de baza 195,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Stacker2Europe-TESTO4HD

Stacker2 Europe TESTO 4HD (pentru sport & antrenament) - 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii TESTO 4 HD- un stimulent natural unic, stimuleaza producerea tes-tosteronului, creste agresivitatea antrenamentului, creste instensitatea antrenamentului, contribuie la cresterea fortei si a masei musculare, asigura o pompare musuclara uimitoare.

Pret: Pret 165,00 lei Pret de baza 175,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-BCAAGlutamina200g

Marca: OstroVit

OstroVit BCAA + Glutamine 200 g (cu aroma de lamaie)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii BCAA + Glutamina: este un supliment de top pentru persoanele active fizic, format din trei lanturi ramificate de aminoacizi, leucina, valina, izoleucina si glutamina extrem de importanta, ajuta la cresterea rezistentei musculare, suplimentarea cu BCAA si glutamina reduce oboseala fizica si psihica dupa antrenament, procesele care regleaza...

Pret: Pret 39,90 lei Pret de baza 55,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-BCAAGluta150caps

Marca: OstroVit

OstroVit Supreme Capsules BCAA + Glutamine 1100 mg - 150 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii BCAA + Glutamina: contribuie la cresterea rezistentei musculare, in timpul utilizarii lor, se observa o crestere a lipolizei, adica o crestere a oxidarii acizilor grasi - un supliment ideal pentru reducerea grasimii corporale, reduc oboseala fizica si psihica de dupa antrenament, multe studii indica in unanimitate efectul anti-catabolic (a...

Pret: Pret 55,90 lei Pret de baza 65,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-BCAAGluta300caps

Marca: OstroVit

OstroVit Supreme Capsules BCAA + Glutamine 1100 mg - 300 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii BCAA + Glutamina: contribuie la cresterea rezistentei musculare, in timpul utilizarii lor, se observa o crestere a lipolizei, adica o crestere a oxidarii acizilor grasi - un supliment ideal pentru reducerea grasimii corporale, reduc oboseala fizica si psihica de dupa antrenament, multe studii indica in unanimitate efectul anti-catabolic (a...

Pret: Pret 99,90 lei Pret de baza 115,90 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri