Cum sa va stimulati in mod natural imunitatea?

Cum sa va stimulati in mod natural imunitatea?

Poate că acum, mai mult ca oricând, este imperativ ca fiecare persoană să se străduiască să își susțină imunitatea naturală și sănătatea și bunăstarea generală în orice mod posibil. Acestea sunt doar câteva lucruri pe care le puteți face:

SĂ VĂ STIMULAȚI ÎN MOD NATURAL IMUNITATEA

Sprijiniți-vă apărarea naturală pentru a vă ajuta să vă protejați organismul de daune cu ingrediente naturale despre care se crede că fac exact acest lucru:

Echinacea este una dintre cele mai populare și mai bine cercetate plante disponibile astăzi și se crede că susține imunitatea naturală.

Socul furnizează antioxidanți naturali pentru a stimula apărarea naturală a organismului pentru susținerea imunității.

Vitamina C este o vitamină esențială care nu poate fi creată de organism. Prin urmare, trebuie să fie încorporată în rutina zilnică, fie prin alimente, fie prin intermediul unui supliment.

Uleiul de oregano furnizează antioxidanți naturali pentru a vă ajuta să vă protejați organismul de factorii de stres dăunători, cum ar fi radicalii liberi, care pot provoca daune oxidative și vă pot slăbi apărarea naturală.

Ciupercile au fost considerate de mult timp drept stimulatori naturali ai sistemului imunitar, datorită amestecului lor unic de nutrienți benefici. Unele dintre cele mai populare ciuperci pentru susținerea imunității includ Red Reishi, Maitake și coada de curcan.

Astaxantina este un carotenoid puternic cu antioxidanți naturali care acționează pentru a vă consolida imunitatea naturală la cel mai elementar nivel și ajută la protejarea organismului dumneavoastră împotriva stresului oxidativ care ar putea să vă slăbească apărarea.

AVEȚI O DIETĂ SĂNĂTOASĂ

O dietă sănătoasă este esențială pentru a vă menține o stare de sănătate bună și pentru a vă asigura că primiți o cantitate adecvată de nutrienți. O dietă sănătoasă constă într-o varietate de alimente, cum ar fi fructe, legume, leguminoase și surse de proteine de calitate, fie că acestea provin din plante sau animale.

Categories: Imunitate

Produse recomandate

Referinta: OstroVit-ForImmunity60caps

Marca: OstroVit

OstroVit Pharma For Immunity - 60 Capsule (pentru imunitate)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

BENEFICII For Immunity: set de sase extracte naturale din plante care sustin functionarea sistemului imunologic, bogat in zinc, contracareaza diverse infectii, inclusiv virusuri, bacterii si ciuperci., impact pozitiv asupra rinichilor si ficatului, intareste vasele de sange, permite curatarea tractului urinar.

Pret: Pret 28,00 lei Pret de baza 48,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: HayaLabs-Cordyceps

Marca: Haya Labs

Haya Labs Cordyceps 500 mg 60 Tablete (Pentru imunitate, energie, ficat, rinichi)

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Cordyceps: HAYA LABS Cordyceps este un supliment alimentar care contine extracte din ciuperca tibetană cordyceps sinensis care este cunoscuta din medicina traditionala chineza pentru beneficiile sale asupra sanatatii organismului. Aceasta creste rezistenta in timpul antrenamentului, stimuleaza sistemul imunitar si are un efect benefic asupra...

Pret: Pret 42,00 lei Pret de baza 67,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: NOW-Oregano30ml

Marca: Now Food

Now Foods Ulei de Oregano esential - 30 ml, imunitate, antiseptic, detoxifiant

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Ulei de Oregano esential: Uleiul de Oregano este un extract din planta Oregano, cunoscuta si ca Origanum Vulgare. Aceasta planta este un membru al familiei de plante Labiatae. Uleiul din Oregano este un purificator foarte puternic care ofera multe beneficii pentru sanatate.

Pret: Pret 85,00 lei Pret de baza 95,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine hcl 400 Mg 60 capsule, Diabet, Colesterol, Imunitate

0 1 2 3 4 2 Pareri 

Benefecii Berberina: creste imunitatea si ajuta in caz de infectii cauzate de bacterii si fungi, sprijina sanatatea gastrointestinala, protejeaza inima, ajuta la reglarea nivelurilor de colesterol, sprijina sanatatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunatateste echilibrul zaharului din sange, sprijina nivelurile sanatoase ale glicemiei (intr-o...

Pret: Pret 95,90 lei Pret de baza 117,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: NOW-QuercetinBromelain240

Marca: Now Food

Now Foods Quercetina cu Bromelaina, 240 capsule (Antioxidant intareste imunitate)

0 1 2 3 4 2 Pareri 

Beneficii Quercetina cu Bromelaina: ajuta in stimularea sistemului imunitar, poate reduce starile de discomfort asociate cu schimbarea vremii, detine un puternic rol antioxidant si proprieteti antialergenice, poate ajuta la reglarea nivelurilor de histamina in organism, utila in defalcarea si absorbtia de proteine, ajuta la calmarea crampelor și a altor...

Pret: Pret 370,00 lei Pret de baza 437,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: Osavi-ColostrumImmuno120

Marca: Osavi

Osavi Colostrum Immuno 800mg 120 Capsule

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Colostrum Immuno: colostrum bovinum contine imunoglobuline g care protejeaza organismul impotriva infectiilor, zincul ajuta la buna functionare a sistemului imunitar, zincul ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ, zincul contribuie la mentinerea metabolismului adecvat al macronutrientilor, zincul ajuta la mentinerea sanatatii oaselor,...

Pret: Pret 119,00 lei Pret de baza 130,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri