De ce sa administrati statine pentru colesterol?

De ce sa administrati statine pentru colesterol?

De ce sa administrati statine pentru colesterol?

Medicamentele pentru scaderea coelsterolului si a triglcieridelor sunt statine obtinute chimic. Statinele au pret foarte mic in comparatie cu produsele naturiste dar acest lucru nu inseamna ca aveti de castigat pentru acest pret. Veti plati mult mai mult in timp pentru efectele negative si efectele secundare ca urmare a administrarii de statine.

Care sunt efectele secundare ale statinelor?

Dureri musculare

Durerile musculare sunt cele mai frecvente simptome in urma administrarii de statine. Alte persoane simt o slabiciune, o durere la nivelul muschilor. Nivelul durerilor poate fi scazut sau ridicat, unele persoane din cauza durerilor nu isi pot desfasura activitatea zilnica. In unele cazuri grave apar si leziuni ale muschilor care provoaca dureri mari musculare. Alte cazuri grave sunt cu leziuni hepatice, insuficienta renala.

Probleme hepatice

Folosirea de statine poate obliga ficatul sa creasca numarul de enzime pentru a ajuta la digestia alimentelor. Ficatul poate fi afectat grav in urma folosirii de statine pentru timp indelungat. Trebuie administrat hepatoprotectoare si analizele pentru ficat sa fie periodice.

Probleme digestive

In unele cazuri dupa administrarea statinelor persoanele sufera de diaree, gaze intestinale, constipatie si greata. Persoanele care au deja aceste simptome au deja probleme cu sistemul lor digestiv.

Erupții cutanate sau inrosirea fetei

Alte persoane dezvolta o eruptie dupa ce administreaza medicamente statine pentru colesterol.

Creste zaharul din sange

Administrarea de statine poate duce la cresterea exagerata de zahar din sange si pacientii pot dezvolta diabet de tip 2. Este un risc mic dar totusi trebuie luat in calcul.

Rezultate pe moment

Dupa incetarea tratamentului cu statine nivelul de colesterol reapare. Practic va alegeti cu mai multe efecte secundare decat cu beneficii. Inainte sa consumati statine intrebati medicul dv de riscurile si efectele secundare daca ati administra statine. Puteti cumpara Cholesteril capsule chiar acum! 

Produse recomandate

Referinta: Nutrisan-KrillDrojdie

Marca: Nutrisan

Colesterol si Trigliceride marite: Krill Oil si Cholesteril New Generation 60 capsule fiecare

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Cholesteril New Generation: suport natural, vegetal pentru colesterol°: formula unica bazata pe nu mai putin de 4 extracte de plante de inalta calitate. KrillOil (60 capsule)+Cholesteril New Genereation (60 capsule)

Pret: Pret 149,00 lei Pret de baza 180,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Nutrisan-KrillDrojdie2

Marca: Nutrisan

Colesterol si Trigliceride marite: Krill Oil si Cholesteril New Generation 180 capsule fiecare

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Cholesteril New Generation: suport natural, vegetal pentru colesterol°: formula unica bazata pe nu mai putin de 4 extracte de plante de inalta calitate. KrillOil (180 capsule)+2 buc Cholesteril New Generation (60 capsule+120 capsule).

Pret: Pret 399,00 lei Pret de baza 503,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Oemine-Colestrol-180capsule

Marca: Oemine

Oemine Drojdie orez Monokolin K - Colestrol 180 capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Drojdie orez rosu, Red Yeast Rice: tratament naturist eficient, demonstrat clinic pentru reducerea colesterolului total, recomandat iniantea statinelor sau inlocuitor pentru statine, ajuta la scaderea nivelurilor de trigliceride si colesterol rau marit LDL, ajuta la protejarea inimii impotriva bolilor, curata vasele de sange de depuneri si...

Pret: Pret 145,00 lei Pret de baza 161,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Santaflor-DrojdieOrez120

Marca: Francois Nature

Francois Nature Drojdie orez rosu, 120 capsule, Red rice yeast (pentru colesterol ridicat)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Drojdie de orez rosu, Red Rice Yeast: distruge placile de pe vasele sanguine, reduce nivelul de trigliceride, reduce nivelul de Colesterol Rau LDL, reduce nivelul de Colesterol Total, creste nivelul de Colesterol Bun HDL.

Pret: Pret 99,00 lei Pret de baza 136,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-Omega369Caps

Marca: OstroVit

OstroVit Omega 3-6-9 180 Capsule (pentru colesterol si triglicerde marite)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

OMEGA 3-6-9: Sprijină sănătatea inimii si un nivel sănătos de colesterol, susține sănătatea cardiovasculară, sprijină funcția imună sănătoasă, ajută la ameliorarea alergiilor, astmului și a diferitelor afecțiuni ale pielii, sprijină sanatatea părului, pielii și unghiile sănătoase, reduce tensiunea arterială, relaxează vasele de sânge și scade...

Pret: Pret 59,00 lei Pret de baza 79,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Nutrisan-Cholesteril

Marca: Nutrisan

Cholesteril-Drojdie orez rosu (Red Yeast Rice) 90 capsule (pentru colesterol si trigliceride marite)

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Drojdie de orez rosu, Red Rice Yeast: Scade nivelul trigliceridelor cu 34%, scade nivelul Colesterolului rau LDL cu 31%, creste nivelul colesterolului bun HDL cu 20%, alternativa naturala si sigura pentru statine, nu are reactii adverse grave, dureri musculare, probleme hepatice, probleme digestive, sau cresterea nivelului zaharului din sange.

Vezi produs
In stoc

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri