De ce sa administrati statine pentru colesterol?

De ce sa administrati statine pentru colesterol?

Medicamentele pentru scaderea coelsterolului si a triglcieridelor sunt statine obtinute chimic. Statinele au pret foarte mic in comparatie cu produsele naturiste dar acest lucru nu inseamna ca aveti de castigat pentru acest pret. Veti plati mult mai mult in timp pentru efectele negative si efectele secundare ca urmare a administrarii de statine.

Care sunt efectele secundare ale statinelor?

Dureri musculare

Durerile musculare sunt cele mai frecvente simptome in urma administrarii de statine. Alte persoane simt o slabiciune, o durere la nivelul muschilor. Nivelul durerilor poate fi scazut sau ridicat, unele persoane din cauza durerilor nu isi pot desfasura activitatea zilnica. In unele cazuri grave apar si leziuni ale muschilor care provoaca dureri mari musculare. Alte cazuri grave sunt cu leziuni hepatice, insuficienta renala.

Probleme hepatice

Folosirea de statine poate obliga ficatul sa creasca numarul de enzime pentru a ajuta la digestia alimentelor. Ficatul poate fi afectat grav in urma folosirii de statine pentru timp indelungat. Trebuie administrat hepatoprotectoare si analizele pentru ficat sa fie periodice.

Probleme digestive

In unele cazuri dupa administrarea statinelor persoanele sufera de diaree, gaze intestinale, constipatie si greata. Persoanele care au deja aceste simptome au deja probleme cu sistemul lor digestiv.

Erupții cutanate sau inrosirea fetei

Alte persoane dezvolta o eruptie dupa ce administreaza medicamente statine pentru colesterol.

Creste zaharul din sange

Administrarea de statine poate duce la cresterea exagerata de zahar din sange si pacientii pot dezvolta diabet de tip 2. Este un risc mic dar totusi trebuie luat in calcul.

Rezultate pe moment

Dupa incetarea tratamentului cu statine nivelul de colesterol reapare. Practic va alegeti cu mai multe efecte secundare decat cu beneficii. Inainte sa consumati statine intrebati medicul dv de riscurile si efectele secundare daca ati administra statine. Puteti cumpara Cholesteril capsule chiar acum! 

Leave a comment