Echinacea - beneficiile pe scurt

Echinacea - beneficiile pe scurt

Beneficii Echinacea - este un sprijin pentru imunitate, poate minimiza bolile aparatului respirator, prezinta o putere naturala a plantelor, constituie o formula potrivita si este un supliment alimentar usor de administrat.

 

Pentru cine este conceput extractul de coniflor?

Echinacea, adica coniflower violet, este o planta ornamentala cu flori frumoase violete. Pe langa valorile sale decorative unice, are proprietati puternice de promovare a sanatatii, datorita carora popularitatea sa in tara noastra este in crestere. Utilizarea conflorei in sezoanele cu imunitate scazuta poate reduce riscul de infectie. Impactul plantei se bazeaza pe stimularea fagocitozei in timpul careia sistemul imunitar distruge bacteriile si virusii.

Pe langa sprijinul pentru imunitate, conflorul influenteaza si alte procese din organism. Poate fi folosit pentru a va sprijini in lupta impotriva bolilor sistemului respirator, inclusiv a infectiilor tractului respirator superior.

  

Principalele caracteristici

SPRIJIN PENTRU IMUNITATE- Datorita continutului de substante active precum flavonoide, alcamide, polizaharide si acizi fenolici, inclusiv acidul cicoric, coniflorul violet serveste ca un suport eficient in lupta impotriva racelii si gripei.

MINIMIZAREA BOLILOR APARATULUI RESPIRATOR - Echinacea demonstreaza influenta imunostimulatoare si de aceea este recomandata persoanelor care se confrunta cu infectii recurente ale cailor respiratorii superioare.

Produse recomandate

Referinta: NOW-BetaDGlugan

Marca: Now Food

Now Beta 1,3/1,6 - D - Glucan 100 mg 90 de capsule (Reduce riscul de raceala, infectii si virusi, creste imunitate)

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Beta Glucan: NOW Beta 1,3/1,6- D - Glucan este un supliment nutritiv pe baza de beta-glucan ce este un carbohidrat bioactiv, derivat din peretele celular al Saccharomyces cerevisiae, mai bine cunoscut sub numele de drojdie. Cercetarea arata ca beta glucanii au efect de stimulare a activitatii macrofagelor, ceea ce duce la imunitate sporita. In...

Pret: Pret 85,00 lei Pret de baza 135,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri