Importanta sportului

Importanta sportului

Timpul alocat practicarii sportului este o perioada importanta pentru jucatori si antrenori. In timpul antrenamentelor, jucatorii isi lucreaza abilitatile, in timp ce antrenorii lucreaza impreuna pentru a aplica regulile jocului. Practicarea sportului incurajeaza jucatorii sa ramana activi si sanatosi, precum si sa dezvolte abilitati de comunicare si sa isi dezvolte increderea in sine. Acelasi lucru se poate transpune in viata fiecaruia dintre noi intrucat, in primul rand, noi insine suntem proprii antrenori.

 

Imbunatatirea sanatatii

Practicarea sportului ofera numeroase beneficii pentru sanatate, care includ imbunatatirea functiei pulmonare si a inimii, precum si afectiuni medicale reduse, cum ar fi hipertensiunea arteriala si osteoporoza, sau reducerea densitatii osoase. In timp ce practici sport, exersezi abilitatile motorii si cognitive, care sunt esentiale atat pe teren, cat si in afara acestuia. Practicarea sportului sprijina, de asemenea, pierderea in greutate si iti imbunatateste calitatea vietii prin incurajarea obiceiurilor sanatoase.

 

Construirea increderii

Produsul practicarii sportului este o buna sanatate fizica, care in cele din urma are un impact asupra sanatatii mintale. Exercitiile frecvente si obiceiurile alimentare bune duc adesea la o perceptie imbunatatita a imaginii corpului si a stimei de sine. Practicarea sportului va permite sa va stabiliti obiective si sa le atingeti, fie ca acestea sunt sa arate si sa se simta mai bine cu tine sau sa devii un jucator si un coechipier mai bun. Repetarea abilitatilor in timpul antrenamentului iti permite, de asemenea, sa inveti din greselile tale si sa devii un jucator mai increzator.

 

Explorarea pasiunilor

Practicarea te pregateste pentru a practica diferite tipuri de sport, deoarece multe dintre abilitatile invatate intr-un sport pot fi aplicate unor sporturi similare. De exemplu, daca iti place sa joci lacrosse, s-ar putea sa-ti placa si sa joci hochei. Daca sunteti interesat sa practicati un nou sport, decideti ce abilitati va plac in sportul actual si alegeti un sport care include acea abilitate, fie ca este alergarea, aruncarea, ridicarea sau saritura. Inveti multe despre tine cand practici sport, iar practicarea unui nou sport te provoaca sa incerci lucruri noi si sa iesi din zona ta de confort.

 

Reguli de recapitulare

Antrenorii si oficialii sportivi petrec mult timp invatand regulile jocului lor. Jucatorii ar trebui, de asemenea, sa invete si sa practice regulile sportului lor din respect pentru ei insisi, pentru colegii si antrenorii lor. Au fost stabilite reguli in sport, astfel incat toti cei implicati sa lucreze spre un scop comun. Acest lucru exerseaza abilitatile de lucru in echipa, de comunicare, de siguranta si de rezolvare a problemelor. Aceste abilitati pot fi aplicate in situatii in afara terenului, cum ar fi in sala de clasa si la locul de munca. Practicarea ofera timp pentru ca regulile sa fie intelese si implementate.

Produse recomandate

Referinta: OstroVit-MensGlovesL

Marca: OstroVit

OstroVit Men's gloves (Manusi pentru barbati) - Marime L

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Manusi pentru barbati OstroVit- asigura o prindere sigura si stabila, limitati riscul de alunecare cu mreana sau gantere, eliminati riscul de calus sau de umiditate, protejeaza palmele impotriva alergiilor, limitand contactul direct cu metalul, imbunatatirea confortului la antrenament.

Pret: Pret 37,00 lei Pret de baza 50,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-BoxingGloves-10oz

Marca: OstroVit

OstroVit Boxing gloves (Manusi de box) - Marime 10 oz

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Marimea: 10 oz Culoare: negru Manusile sunt disponibile in 4 marimi: 10 oz - palma medie a femeii, greutatea boxerului de la 55 la 60 kg 12 oz - palma mare a femeii, palma barbatilor mici, greutatea boxerului de la 65 la 75 kg https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1614-ostrovit-boxing-gloves-manusi-de-box-marime-10-oz.html 14 oz - palma medie a...

Pret: Pret 155,00 lei Pret de baza 175,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: OstroVit-Rope3m,Pink

Marca: OstroVit

OstroVit Metal Skipping Rope (Coarda de sarit metalica) - 3m, ROZ

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Avantaje Modeleaza perfect silueta - in special partile inferioare ale corpului, dar si muschii abdominali, sprijina arderea grasimilor, imbunatateste starea si are un efect pozitiv asupra sistemului respirator si circulator, creste rezistenta, iti sustine lupta pentru fitness si o silueta zvelta.

Pret: Pret 29,00 lei Pret de baza 49,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri