Minoxidil solutie 2% - Metoda regenerare par femei?

Minoxidil solutie 2% - Metoda regenerare par femei?

Tratament pentru regenerarea parului pentru femei

FOLIGAIN® Minoxidil 2% Tratament pentru recresterea parului pentru femei foloseste minoxidilul de cea mai mare puritate si potenta, dovedit clinic ca ajuta la prevenirea caderii si caderii parului si promoveaza regenerarea si recresterea parului pe zona scalpului la femei prin reactivarea foliculilor de par amortiti pentru o noua crestere in doar cateva luni!

Peste 30 de milioane se confrunta cu rarirea ereditara a parului. Lista de verificare de mai jos va va ajuta sa determinati daca Solutia Minoxidil 2% pentru femei este potrivita pentru dvs.:

- Ati descrie parul ca fiind fin sau subtire.

- Ti-ai schimbat coafura sau ti-ai taiat parul mai scurt pentru ca esti nemultumita de plinatatea parului tau.

- Coada ta este mai mica decat era inainte.

- Observati mai mult par decat de obicei in scurgerea de la dus, pe perna sau in peria de par.

- Membrii familiei dumneavoastra apropiate sau extinse, barbati sau femei, au experimentat caderea parului.

- Daca va despartiti parul in mijlocul scalpului, latimea partii arata mai mult scalp decat in mod normal.

Daca doua sau mai multe dintre aceste afirmatii sunt adevarate pentru tine, este posibil sa te confrunti cu caderea ereditara a parului.

 

Ce este Minoxidil?

Solutie Minoxidil 2 Femei Tratament pentru regenerarea parului pentru femei

Minoxidilul a fost creat pentru prima data ca un medicament pentru tensiunea arteriala, dar pacientii au inceput sa observe ca le creste mai mult par! Odata cu o schimbare de directie, medicii au inceput sa prescrie minoxidil ca tratament impotriva caderii parului la femei si barbati care promoveaza un par mai plin si sanatos.

 

Cum actioneaza Minoxidilul?

Solutia Minoxidil 2% este folosita pentru a stimula cresterea parului la persoanele care pierd parul. Se pare ca isi exercita efectul maxim la coroana capului (vertex, prezentat mai jos). Modul exact in care functioneaza minoxidilul nu este cunoscut, dar poate stimula cresterea parului prin imbunatatirea aportului de sange la foliculii de par.

 

Recresterea parului: stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par amortiti - care exercita cresterea maxima a parului pe coroana capului.

Opriti caderea parului si subtierea parului la femei: Folosind 2% minoxidil, ambunatateste fluxul de sange in zona scalpului, stimuland eficient foliculii de par amortiti pentru a ajuta la incetinirea/oprirea subtierii parului la femei.

Foligain regenerare par femei tratament

Sursa text: https://www.foligain.com/products/foligain-minoxidil-2-hair-regrowth-treatment-for-women

Produse recomandate

Referinta: Foligain-5003

Marca: Foligain

FOLIGAIN MINOXIDIL 2%, Regenerarea parului pentru femei tratament, 3 luni

0 1 2 3 4 3 Pareri 

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, Eficient si Ultra Pur 2% Minoxidil Tratament Regenerare par cu rezultate clinice dovedite, recomandat pentru femei, 3 luni tratament. Dovedit clinic pentru a ajuta parul sa creasca din nou. Regenereaza cresterea parului rezistent si plin de viata. Reactiveaza foliculii pilosi pentru...

Pret: Pret 144,00 lei Pret de baza 259,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Foligain-StimularePar60caps

Marca: Foligain

Foligain Stimularea cresterii parului 60 Capletele

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Foligain® Suplimente nutritive pentru pierderea parului: Pentru barbati si femei ingrijorati in legatura cu pierderea parului sau inrautatirea parului. Inainte de a creste parul, Foligain® lucreaza pentru a opri caderea parului. Apoi, parul existent devine mai plin si mai sanatos.

Pret: Pret 125,90 lei Pret de baza 145,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Foligain-12592

Marca: Foligain

FOLIGAIN Sampon pentru regenerarea parului cu 2% Minoxidil & 2% Trioxidil® (8oz) 236ml

0 1 2 3 4 1 Pareri 

FOLIGAIN® pentru barbati si femei, Sampon de reglare a parului contine Trioxidil® si Minoxidil pentru performanta maxima. Actiunea tripla Trioxidil vizeaza principalele cauze ale caderii parului. Cu blocante DHT de inalta performanta. Minoxidil este dovedit clinic pentru a regenera parul si pentru a preveni subtierea lui. Cu ingrediente studiate clinic.

Pret: Pret 179,90 lei Pret de baza 220,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri