Ofera un Boost creierului cu puterea uleiului de Krill Oil

Ofera un Boost creierului cu puterea uleiului de Krill Oil

Ofera un Boost creierului cu puterea uleiului de Krill Oil

Krill Oil va ajuta creierul sa prospere prin furnizarea acestor substante nutritive esentiale pentru stimularea neuronilor.

Daca sunteti în cautarea de a trai la întregul dvs. potential, atunci hranirea creierului este un pas esential in calea dvs. Dar ce înseamna "hranirea creierului"?

Ofera grasimi sanatoase de Omega-3 celulelor creierului.

Stiati ca: creierul este format din aproximativ 70% grasime? E adevarat! DHA în forma de "fosfolipide" este cel mai abundent acid gras din creier. Cand ingeram grasimea in acea forma de fosfolipide, spune Tina Sampalis Md, dr., se dizolva mai usor in bariera hematoencefalica si in neuronii nostri. Lucreaza pentru dvs, Krill Oil este o sursa puternica de DHA, impreuna cu alti acizi grasi de Omega-3. Cand vine vorba de DHA in general, numeroase studii clinice au aratat ca ajuta la mentinerea functiei cognitive si promoveaza fluxul de neurotransmitatori Dopamina si serotonina. O lucrare din Jurnalul American de Nutritie Clinica a concluzionat ca un risc de dementa a fost redus cu 50% administrindu-se o cantitate de 180 mg zilnic.

Acizii grasi de Omega-3 va ajuta sa va simtiti mai bine!

Ele ajuta la promovarea fluxului de neurotransmitatori, cum ar fi dopamina si serotonina, arata studiile. Un studiu din mai 2014, efectuat pe 19 studii privind persoanele care aveau nevoie sa se ocupe de starea de spirit si starea de spirit emotionala care au luat EPA / DHA singur sau împreuna cu medicamente, a aratat ca cei care au luat Omega-3 s-au simtit semnificativ mai bine decat cei care au primit un placebo. Un alt studiu pilot a analizat 30 de pacienti cu ADHD, cu varsta cuprinsa între 10 si 32 de ani, si a constatat ca 30 de persoane care au adresat atentie care au luat zilnic 500 mg de ulei de krill au prezentat o "îmbunatatire semnificativa" în ceea ce priveste masurile de auto-control si functia executiva.

Furnizarea de colina ca un constructor de celule al creierului.

Uleiul Krill contine în mod natural blocul de constructor de celule a neurotransmitatorilor. Colina este un micronutrient esential, desi nu este considerat din punct de vedere tehnic o vitamina. Se credea ca sustine un sistem nervos sanatos si face pana la 30% din toate fosfolipidele din creier. Este vital pentru dezvoltarea normala a creierului, precum si o functie hepatica sanatoasa.

Contine Astaxantin pentru a lupta împotriva radicalilor liberi.

Acesta contine de asemenea puterea antioxidanta a astaxantinei, care potrivit unui studiu din 2011, poate împiedica acumularea de compusi care promoveaza dementa în creier. Un studiu efectuat în Journal of Medicinal Food a constatat ca astaxantinul este un antioxidant mai puternic decat orice alt carotenoid si chiar decat Vitamina E.

 

Deci ce mai astepti? Începeti sa va hraniti creierul chiar astazi!

Leave a comment