Top 10 Criminali de Tes-tosteron

Top 10 Criminali de Tes-tosteron

Fara sa stii asta, ucigasii de Tes-tosteron cauzeaza in mod linistit un nivel scazut de Tes-tosteron. Prin evitarea acestor greseli mari, puteti sa va stimulati Tes-tosteronul. Iata primele 10 lucruri care reduc Tes-tosteronul la barbati...

Stres

Stresul crescut este o cale sigura pentru reducerea Tes-tosteronului. Cand va aflati sub stres, corpul elibereaza niveluri ridicate de cortizol, hormonul de stres. Cortizolul blocheaza efectele Tes-tosteronului. Daca va confruntati cu stresul cronic, ati putea vedea ca nivelurile de Tes-tosteron sunt sabotate pe termen lung. Ar trebui sa faceti alegeri in stilul de viata care sa sustina mai putin stresul si sa explorati metode alternative de reducere a stresului. In lumea noastra moderna, acest lucru poate parea provocator, dar nivelul de Tes-tosteron se bazeaza pe acest lucru.

Lipsa de exercitii fizice

Una dintre cele mai usoare cai de a creste productia de Tes-tosteron este cu exercitii fizice. Pur si simplu, exercitarea declanseaza o inundatie de Tes-tosteron.

Lipsa exercitiilor fizice? Apoi, sunteti pe urmele rapide la nivel scazut de Tes-tosteron. Cand faceti exercitii in mod regulat, va spun corpului dvs. aveti nevoie de mai mult Tes-tosteron. Iar corpul vostru raspunde furnizand ceea ce are nevoie. Tes-tosteronul, la randul sau, va ajuta sa construiti muschi si sa ardeti grasime. Scurta sesiuni intensive de exercitii - cum ar fi antrenamentele intervale si ridicarea de greutati - au gasit rezultate mai bune decat cele pe termen lung, cu intensitate redusa, cum ar fi alergarea si ciclismul. Mentineti-va activitatea si Tes-tosteronul dvs. va creste!

Dieta saraca

Dieta va influenteaza corpul in multe feluri, inclusiv nivelul de Tes-tosteron. Proteine scazute, lipsa grasimilor sanatoase si consumul ridicat de zahar - toate aceste alimente duc la scaderea Tes-tosteronului.

Deci, cum sa faceti alegeri alimentare sanatoase? Asigurati-va ca mancati suficienta proteina, care poate stimula nivelul de Tes-tosteron cu exercitii fizice. Alegeti grasimi sanatoase, cum ar fi avocado, nuci si ulei de masline - dar nu evitati grasimile impreuna: dietele cu continut scazut de grasimi sanatoase reduc efectiv Tes-tosteronul! Consumati o cantitate echilibrata de carbohidrati - dar nu exagerati, sau se vor transforma rapid in zaharuri si apoi in grasimi corporale. Apoi, Tes-tosteronul scade, deoarece excesul de grasime din organism produce mai mult estrogen.

Deficiente nutritionale

Chiar si cu o dieta "sanatoasa", majoritatea oamenilor nu primesc suficienta substanta nutritiva pentru a atinge eficienta maxima si de a creste Tes-tosteronul. Combinatia dintre alegerile slabe ale alimentelor, alimentele procesate peste masura si practicile de cultivare sarace rezulta intr-un sistem alimentar care ofera un suport nutritional substandard. Suplimentele completeaza lacunele nutritionale din dieta noastra - din componentele multivitaminelor zilnice, cum ar fi zincul (Deficitar la barbatii cu Tes-tosteron scazut) - la suportul nutritional al suplimentelor, cum ar fi stimulatorii de Tes-tosteron sau substantele de intensitate a imunitatii. Explorati ce suplimente ar aduce beneficii nutritionale nevoilor dvs. de dieta si stilul de viata.

Obezitatea

Daca doriti sa va ridicati Tes-tosteronul, una dintre cele mai bune cai este de a slabi. O circumferinta a taliei barbatului este cel mai puternic predictor al nivelurilor scazute de Tes-tosteron, dupa cum a fost confirmat intr-un studiu efectuat de 1822 de catre New England Research Institutes. Este chiar mai precis decat varsta sau sanatatea generala! Cercetatorii NERI au descoperit, de asemenea, ca barbatii care au devenit supraponderali sau obezi au prezentat o scadere mai rapida a nivelurilor de Tes-tosteron decat cei care au pastrat o greutate normala.

Alcool

Pe masura ce ficatul dumneavoastra proceseaza alcoolul, produce compusi care inhiba eliberarea Tes-tosteronului. Din fericire, doar una sau doua bauturi au ca rezultat numai scaderi minore si temporare ale nivelului de Tes-tosteron, dar evitati sa va imbatati sau sa beti foarte mult de cateva ori pe saptamana. De asemenea, berea este deosebit de ingrijoratoare. Hameiul, un ingredient cheie in majoritatea berilor, contine mai mult estradiol (cea mai puternica forma de estrogen feminin) decat orice alta planta de pe pamant. Alegeti sa beti moderat si alegeti bauturile cu intelepciune.

Medicamente

Efectele secundare ale multor medicamente populare pot duce la acest declin pe scara larga a nivelului de Tes-tosteron. Unele medicamente prescrise in mod obisnuit, cum ar fi medicamentele statine utilizate pentru scaderea colesterolului, contribuie indirect la scaderea Tes-tosteronului. Pe masura ce varsta barbatilor creste, multi iau adesea medicamente care pot interfera cu absorbtia nutrientilor. In plus, o multime de medicamente pe baza de estrogeni utilizate de femei se termina in aprovizionarea cu apa, care are un impact inconstient asupra barbatilor. Este esential sa fiti constienti de aportul de medicamente si de impactul lor potential neintentionat.

Lipsa de sex

Sexul este un mod natural de a va mentine sistemul endocrin stimulat si de a va creste nivelul de Tes-tosteron. Cu o lipsa de sex, corpul dumneavoastra lipseste din oportunitatea pentru aceste posturi naturale de Tes-tosteron. De fapt, pur si simplu avand o erectie poate impinge Tes-tosteronul in intregul corp. Acest lucru chiar functioneaza pentru barbatii in varsta. Un studiu a aratat ca barbatii varstnici care au avut mai mult sex aveau de asemenea Tes-tosteron mai mare. Pe masura ce cresteti nivelul Tes-tosteronului, veti dori mai mult sex intr-un ciclu natural.

Estrogenul, hormonul feminin

Hormonii feminini se gasesc aproape pretutindeni: de la ingrijirea pielii si de ingrijire personala pana la curatenia caselor si produsele de exterior. In plus, ele sunt prea frecvente in produsele alimentare - carnea si pasarile crescute rapid, produsele din soia, semintele de in, precum si ambalajele si materialele plastice. Aceste substante chimice feminizante mimeaza estrogenul, ceea ce, desigur, limiteaza productia de Tes-tosteron a organismului. Intr-un studiu, atrazina, o substanta chimica feminizanta intr-un ucigas de buruieni utilizat in mod obisnuit, a afectat animalele in doze de numai 0,1 parti per miliard. Fiti precauti in jurul acestor produse si alegeti carnea organica si produsele naturale de ingrijire a corpului.

Varsta

O influenta inevitabila asupra nivelului de Tes-tosteron este varsta. Potrivit Clinicii Mayo, "varfurile de Tes-tosteron in timpul adolescentei si la varsta adulta. Pe masura ce inaintam in varsta, nivelul Tes-tosteronului scade treptat - de obicei aproximativ 1 la suta pe an dupa varsta de 30 ani." In momentul in care ai 60 de ani, nivelul de Tes-tosteron este de 1/3 din ceea ce ai avut in anii 20. In momentul in care ati lovit 80, puteti avea doar 20% din ceea ce aveati cand erati tineri. Cu toate acestea, imbatranirea normala este doar o componenta a multor factori de stil de viata care scad Tes-tosteronul. Este inca in controlul dvs. pentru a va stimula Tes-tosteronul la orice varsta!

Produse recomandate

Referinta: NowFoods-SawPalmetto550mg

Marca: Now Food

Now Foods Saw Palmetto Berries - 550mg 100 Capsule (Pentru prostata, creste tes-tosteronul)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Saw Palmetto: poate sustine sanatatea prostatei, imbunatateste functia tractului urinar, poate reduce chelia masculina, poate scadea inflamatia, poate ajuta la reglarea nivelului de tes-tosteron, usor de administrat.

Pret: Pret 59,00 lei Pret de baza 75,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: NowFoods-TestoJack200,60

Marca: Now Food

NOW Foods TestoJack 200 - 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii TestoJack 100: creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale, imbunatateste circulatia sangelui, ajuta la concentrare si focusare, imbunatateste functia erectila, poate trata infertilitatea, creste libidoul. (Printre ingredientele active se numara - Maca, Tongkat Ali, Tribulus Terrestris).

Pret: Pret 145,00 lei Pret de baza 160,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: NowFoods-TestoJack100,60c

Marca: Now Food

NOW Foods TestoJack 100 - 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii TestoJack 100: creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale, imbunatateste circulatia sangelui, ajuta la concentrare si focusare, imbunatateste functia erectila, poate trata infertilitatea, creste libidoul. (Printre ingredientele active se numara - Tribulus Terrestris, Maca, Tongkat Ali).

Pret: Pret 139,00 lei Pret de baza 159,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: Biovea-1677

Marca: Biovea

Biovea, Iarba Caprei Nebune, Iarba Tapului 120 Capsule (Potenta, libidou, afrodisiac)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Iarba Caprei Nebune: creste libidoul si functia sexuala, creste performantele sexuale, creste potenta masculina, mareste apetitul sexual, stimuleaza functia erectila, imbunatateste energia fizica si rezistenta, crește producția de tes-tosteron, ajută la ameliorarea unor condiții cum ar fi impotența (disfuncție erectilă, sau ED).

Pret: Pret 159,00 lei Pret de baza 209,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: ITEM-RE-009765

Marca: Swanson

Swanson Iarba Caprei Nebune Complex, 60 Capsule

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Iarba Caprei Nebune, Iarba Tapului: creste libidoul si functia sexuala, creste performantele sexuale, creste potenta masculina, mareste apetitul sexual, stimuleaza functia erectila, imbunatateste energia fizica si rezistenta, crește producția de tes-tosteron, ajută la ameliorarea unor condiții cum ar fi impotența (disfuncție erectilă, sau ED).

Pret: Pret 89,00 lei Pret de baza 155,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri