Ulei de Krill beneficii importante pentru sanatate

Ulei de Krill beneficii importante

Sanatatea inimii.

A fost dovedit stiintific ca uleiul de Krill Oil ajuta la protejarea inimii impotriva atacului de cord prin reducerea inflamatiei. Este cel mai important lucru deoarece anual mor milioane de oameni care au probleme legate de inima.

Scade durerile in timpul ciclului menstrual.

Pentru femei este un produs important pentru beneficiile aduse mai ales in perioada ciclului menstrual. Un studiu recent a demonstrat ca femeile care au administrat ulei de krill oil inainte de ciclu au avut mai putine dureri si au administrat mai putine analgezice, la fel au scazut problemele emotionale si de dispozitie.

Mai putina inflamatie la nivelul articulatiilor.

Un studiu publicat in Jurnalul American de Nutritie a aratat ca pacientii care au avut inflamatie usoara sau severa dupa ce au folosit ulei de krill au redus durerile articulare si inflamatia articulatiilor cu 28%, iar insuficienta functionala a scazut cu 22%.

Buna functionare a creierului.

Medicii nutritionisti si doctorii sunt de parere ca EPA si DHA din compozitia produsului Krill Oil sunt foarte importante pentru buna functionare a creierului. Un alt studiu a aratat ca fara aceste doua elemente importante cu timpul creierul incepe sa se deterioreze. La fel a fost observat faptul ca persoanele care suferea de deficit de atentie au o mai buna concentrare.

Anti-imbatrinire.

Cateodata simtim cum noi suntem mereu in razboi cu propriile corpuri omenesti, cand  ajungem la discutia despre imbatranire. Krill Oil va ajuta sa castigati aceasta lupta. Un studiu a concluzionat ca administrarea de krill oil privind imabtrinirea la femei ar reduce cu 60% ridurile si liniile fine iar energia, vigilenta mentala, concentrarea si rezistenta ar creste cu 50%.