Daca v-ati interesat vreodata de o alimentatie sanatoasa, sunt sanse sa fi dat peste acizii grasi omega-3. Dar omega-3 poate fi derutant daca nu sunteti familiarizat cu ei.
Coama leului sau ciuperca Hericium face parte din familia ciupercilor cu un puternic efect terapeutic. Nativa din America de Nord, Europa si Asia, aceasta ciuperca este folosita de sute de ani pentru efectele sale benefice asupra organismului.
Moringa are peste 100 de nume in diferite limbi ale globului. Planta, care creste in special muntii Himalaya precum si in anumite zone din India si Africa.
Ghimbirul sa bucurat de utilizare in Orient timp de mii de ani ca un remediu popular. Ghimbirul este o planta care vine din Asia de Sud-Est si este acum cultivata si in Jamaica si alte zone tropicale.
Suplimentele alimentare sunt produse care se adauga alimentatiei obisnuite pentru a completa nevoile nutritionale. Ele sunt utilizate atat de sportivi, cat si de persoanele care doresc sa-si imbunatateasca starea de sanatate sau sa prevină anumite afectiuni.
Stramosii nostri au folosit plante si ierburi naturale de mai multe generatii pentru a diminua afectiunile si bolile comune. Exista mii de plante si ierburi diferite care au nenumarate capabilitati benefice care pot atenua chiar si cele mai periculoase boli.
Cisteina este un amino acid care se gaseste in mod natural un alimentele cu continut proteic mare: pui, curcan, iaurt, branza, oua, ulei de floarea soarelui, unele legume etc.
5-Hidroxitriptofanul (5-HTP) este un aminoacid pe care corpul dumneavoastra il produce in mod natural. Corpul tau il foloseste pentru a produce serotonina, un mesager chimic care trimite semnale intre celulele nervoase