MSM 500mg 180 Capsule (Metilsulfonilmetan)

Beneficii MSM: permite mușchilor și articulațiilor să se vindece mai rapid, creșteți energia, vigilența, calmul mental și capacitatea de concentrare, reduceți crampe musculare și spasmele, joacă un rol în sinteza colagenului, ajuta la inlaturarea ridurilor.

Mai multe detalii


Pret: 69,00 lei Pret: 98,00 lei Pret: -29,00 lei

Produs nou

Biovea-428

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

MSM 500mg 180 Capsule (Metilsulfonilmetan)

MSM: Reduce inflamația articulară

• Permite mușchilor și articulațiilor să se vindece mai rapid

• Creșteți energia, vigilența, calmul mental și capacitatea de concentrare

• Reduceți crampe musculare și spasmele

• Joacă un rol în sinteza colagenului

• Ajuta la inlaturarea ridurilor

• Ajutați la normalizarea funcției stomacului

• Ajutați la ameliorarea arsurilor la stomac, a GERD și a alergiilor la alimente și polen

• Ajutați la crearea unui mediu intern neprietenos pentru multe tipuri de bacterii digestive

• Ajută la neuropatia diabetică a extremităților și tractului gastro-intestinal

• Vindecarea rănilor rapide, reduce țesutul cicatrician

• Stimularea funcției imunitare

Ce este MSM?

MSM (metil sulfonil metan) este un sulf alimentar natural, legat organic, care asistă în mai multe funcții în organism. Alături de oxigen, apă și sare, MSM este al patrulea element cel mai necesar în nutriția umană și animală. Sulful este implicat în aproape toate procesele metabolice din organism și este esențial în regenerarea și hrănirea celulelor sănătoase.

Sulful este unul dintre cele mai elementare blocuri ale structurii corpului. Fără cantitatea corespunzătoare de sulf sau MSM în sistemul nostru, nu putem produce celule bune, sănătoase. Atunci când sistemul nostru este deficitar în MSM, corpurile noastre nu pot face suficiente celule bune pentru a depăși efectele celulelor bolnave. Apoi, suntem supuși unor diverse boli, dureri, dureri și alergii până când vom corecta problema cu celule sănătoase bune. Corpul dorește să se vindece, dacă poate obține hrană adecvată. Cu toții avem nevoie de o doza mica de MSM în fiecare zi pentru o sănătate bună! Fără cantitatea adecvată de MSM din corpul nostru, aminoacizii vor continua să construiască glandele, dar nu reușesc să producă enzimele corecte, făcându-ne predispuși la boli inutile.

MSM este legătura flexibilă dintre proteine. Când o celulă moare, o nouă celulă își ia locul. Fără cantitatea necesară de MSM, ea se atașează, dar devine rigidă. Când țesuturile își pierd flexibilitatea, problemele se dezvoltă cu plămânii și alte părți ale corpului.

Cum funcționează MSM?

MSM facilitează schimbul de oxigen, dioxid de carbon și nutrienți, care promovează procesul de vindecare a pielii. MSM este o sursă biodisponibilă de sulf alimentar care contribuie cu sulf esențial pentru sinteza proteinelor, hormonilor, țesutului conjunctiv și enzimelor. Ca o componentă centrală a colagenului, sulful ajută organismul să prevină inflamarea și să faciliteze repararea țesuturilor conjunctive. MSM este mai benefic atunci când este administrat cu o vitamină completă C, care este cunoscută ca fiind esențială pentru sinteza țesutului conjunctiv, sporind absorbția și utilizarea MSM.

MSM acționează ca analgezic și antiinflamator. De asemenea, inhibă spasmul muscular și crește fluxul de sânge. MSM este critică pentru formarea țesutului conjunctiv de toate tipurile. MSM este o formă naturală de sulf organic care se găsește în toate organismele vii, inclusiv fluidele și țesuturile organismului uman.

MSM detoxifică organismul și crește circulația sângelui. Deoarece există o mulțime de nervi în oase, durerea noastră provine din țesutul moale.

De ce să luați MSM?

Deoarece sulful bio-nutrițional joacă un rol major în aceste funcții sănătoase ale corpului sa constatat că suplimentarea cu MSM rezolva multe probleme de sănătate, cum ar fi: alergii, astm, emfizem, disfuncție pulmonară, artrită, dureri de cap, tulburări ale tractului digestiv, circulație, osmoză celulară și absorbție.

O reacție alergică este pur și simplu reacția organismului dvs. la ceva străin în sistemul dumneavoastră. Aceste proteine ​​străine și radicalii liberi invadează corpul dumneavoastră și provoacă reacții și probleme. Corpul vostru răspunde cu strănut, șuierătoare, umflarea ochilor si culoarea rosie, etc.

Când luați MSM, celulele devin mai permeabile, permițând organismului dumneavoastră să spele rapid orice particule străine din sistem. La fiecare douăsprezece ore, corpul tău este proiectat pentru a spăla fiecare celulă de resturi nedorite. Când dieta dvs. este deficitară, pereții celulei devin grei și rigizi și acest lucru împiedică curgerea fluidului prin pereții celulelor. MSM înmoaie pereții celulari, permițând spălării proteinelor străine și a radicalilor liberi din sistem. Dacă se face suficient MSM, toate particulele străine pot fi spălate din sistem și alergiile nu vor mai apărea.

Ca supliment alimentar, MSM este recomandat pentru neutralizarea și eliminarea toxinelor, precum și pentru ameliorarea condițiilor de alergii ecologice și alimentare, durere cauzată de tulburări inflamatorii, afecțiuni gastrointestinale și infecții.

Ridurile: MSM ajută la minimizarea ridurilor și conferă un aspect mai sănătos și mai vibrant, precum și părul și unghiile mai puternice. Când corpul înlocuiește celulele vechi ale pielii, în cazul în care există o deficiență de MSM, celulele noi sunt rigide și contribuie la încrețire. Suplimentarea cu MSM ajută organismul să înlocuiască celulele rele cu celule bune, sănătoase, elastice. În timp, ridurile dispar.

Disfuncția pulmonară: Fumatul nu provoacă întotdeauna Emfizemul. Caii si cainii au emfizem si nu fumeaza: este o deficienta a MSM care provoaca aceasta afectiune (fumul de sudura, fum, etc. sunt o agravare), iar suplimentarea cu MSM poate ajuta la inversarea acesteia.

Diabetul zaharat: Chiar și persoanele diabetice pot beneficia de suplimente cu MSM. Autoreglarea zahărului din sânge poate apărea deoarece MSM permite o absorbție adecvată a zahărului din sânge și a insulinei și chiar repararea unui pancreas deteriorat. Atunci când există o deficiență de MSM, membranele celulare devin mai puțin permeabile, pancreasul este suprasolicitat și, în cele din urmă, eșuează, în timp ce zaharurile din sânge saturează fluxul sanguin în loc să intre în celule pentru a oferi hrană și energie.

Articulațiile dureroase și mușchii: Mărturiile multor atleți indică capacitatea MSM de a spori rezistența atletică și de a elimina mușchii inflamați. Acest lucru se datorează faptului că MSM mărește capacitatea organismului de a elimina deșeurile și toxinele la nivel celular, unde începe sănătatea bună.

Prospect MSM

Mod administrare: Luați o (1) capsulă, de 1-2 ori pe zi, cu mese.

Portii de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 180

Compozitia pe servire:

• Metilsulfonilmetan (MSM) 500 mg

Alte ingrediente: făină de orez, celuloză, stearat de magneziu vegetal, silice.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

MSM 500mg 180 Capsule (Metilsulfonilmetan)

MSM 500mg 180 Capsule (Metilsulfonilmetan)

Beneficii MSM: permite mușchilor și articulațiilor să se vindece mai rapid, creșteți energia, vigilența, calmul mental și capacitatea de concentrare, reduceți crampe musculare și spasmele, joacă un rol în sinteza colagenului, ajuta la inlaturarea ridurilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi