Intrebari frecvente despre Krill Oil

Intrebari frecvente despre Krill Oil.

Krilloil miroase ca si uleiul de peste dupa administrare?

Krilloil intradevar miroase ca si pestele dupa ce scoateti capsula din blister dar nu atat de tare, are mai putin ulei ce miroase a peste si nu lasa nici un gust dupa inghitire.

De unde provine Uleiul de Krilloil?

NKO ® este un extract de ulei de krill, care se recoltează în Oceanul Antarctic. Krill este o crustacee care arata ca un crevete. Acestea sunt cele mai mici specii de biomasă din lume, numărând peste 85 de specii diferite.

Care este garantia ca produsul este original si fabricat de Neptune Krill Oil?

Pe cutie sau pe blister trebuie sa fie marca NKO®, in cazul in care este o formula cautati marca la compozitie.

Krill Oil pentru copii:

Unde as putea sa gasesc informatiii si studii referitoare la administrarea uleiului de krill la copii de peste 3 ani?
Copii care au o varsta cuprinsa intre 5-8 ani pot administra 2 capsule pe zi iar copii cu varsta de la 9 ani pot administra cate 3 capsule pe zi. Capsulele de Ulei de krill oil pentru copii pot fi sparte si turnate peste hrana rece servita copiilor, a nu se pune continutul pe mincaruri fierbinti.

Vreau sa incep o cura cu Krilloil, dar am vazut ca este contraindicata administrarea daca se urmeaza tratament cu anticoagulante. Cum functioneaza uleiul de krill in organism si de ce este contraindicat in aceste probleme

Uleiurile de peste in general inclusiv si uleiul de krill are porprietati slab coagulante asupra sangelui, adica subtiaza sangele. Doctorul de familie ar trebui sa ia cunostinta asupra continutului acestui produs, sau daca nu este familiarizat, sa se informeze asupra proprietatilor compusilor sai si sa discutati despre benificiile versus riscurile pe care l-ar putea avea asupra dvs. Noi consideram ca o cantitate mica de ulei de krill, chiar si o capsula la 2 zle in asemenea cazuri nu ar putea actiona negativ asupra sangelui.

Am citit despre krilloil ca poate fi benefic in artrite. Sotul meu a consumat glucozamina si alte produse destinate tratamentului care l-au ajutat un pic, cu toate astea degetele lui sunt inca foarte inflamate, de multe ori nu poate strange pumnul, asta se intampla mai ales dupa o zi de munca. Care ar putea fi efectele secundare in cazul acesta daca exista ele?

Nu exista nici un risc in consumul moderat (1-2, si in unele cazuri 3 capsule pe zi, iar persoanele mai ponderate sa nu depaseasca 6 pe zi)

Poate cineva alergic la peste/fructe de mare sa ia krilloil?

Chiar dacă NKO® e testat negativ pentru alergenii din fructele de mare, consultaţi medicul de familie înainte de a consuma NKO® dacă sunteţi alergic la peşte şi/sau fructe de mare.

Ma intereseaza care este doza de administrare a uleiului de krill la un copil de 10 ani?

Proprietatile Krilloil nu au fost studiate suficient de mult la copii, dar o capsula pe zi la un copil de 10 ani nu prezinta nici un pericol.

Poate sa inlocuiasca un tratament medicamentos pentru colesterol?

Pentru cei care urmeaza un tratament medicamentos impotriva hipercolesterolemiei nu este indicat sa se intrerupa tratamentul, desi NKO are efect asupra scaderei nivelului de colesterol, puterea sa este mult mai mica decat a medicamentului. Daca doriti un produs care reduce colesterolul în acelaşi mod ca statinele puteti incerca Cholesteril (drojde de orez rosu). Neptune Krill Oil are un efect asupra sintezei colesterolului şi în Canada, guvernul permite ca produsul Krill Oil sa fie utilizat in cazuri grave dar in combinatie cu statine. Pe scurt, Neptune Krill Oil are un efect asupra sintezei colesterolului şi în Canada, guvernul permite ca produsul Krill Oil sa fie utilizat in cazuri grave dar in combinatie cu statine.

Ce contraindicatii are Krill Oil?

Este contraindicat persoanelor care au alergie la fructele de mare, femeilor gravide si celor care folosesc un tratament anticuagulant.