Rolul accesoriilor sportive

Rolul accesoriilor sportive


Ø  Benzi de antrenament - 
Produse care pot gasi o gama larga de aplicatii in timpul diferitelor forme de activitate fizica. Cauciucurile rezistente pot satisface asteptarile celor mai pretentiosi clienti care decid sa le foloseasca pentru antrenament de forta, reabilitare sau incalzire. Sunt o modalitate excelenta de a creste rezistenta in timpul antrenamentului traditional.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1611-ostrovit-training-bands-benzi-de-antrenament-4-bucati-set.html

 

Ø  Benzi de rezistenta - Un set de trei benzi de rezistenta materiale este un produs dedicat tuturor celor care cauta ajutor la antrenament. Aplicatia lor larga va fi perfecta in timpul exercitiilor de acasa si la sala. Putem folosi benzi de rezistenta ca inlocuitor pentru greutati. Datorita rezistentei pe care o pun, muschii sunt nevoiti sa munceasca mai mult, motiv pentru care putem obtine rezultate mai bune, mai rapide si mai vizibile. Setul este echipat cu cauciucuri de incarcare usoara, medie si grea, datorita carora vor fi potrivite pentru toata lumea, indiferent de avansarea lor.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1612-ostrovit-material-resistance-bands-benzi-de-rezistenta-materiale-3-bucati-set.html

 

Ø  Blender shaker - va ajuta sa obtineti gustari delicioase care pot fi consumate. Este foarte util datorita compartimentului pentru suplimente sau pudra de proteine. Elimina complet spuma care apare de obicei la celelalte shakere.

400 ml- https://krilloil.ro/accesorii-sportive/492-blender-shaker-400-ml-shaker-pentru-pudre-proteine-nu-face-spuma.html

600 ml- https://krilloil.ro/accesorii-sportive/738-blender-shaker-600-ml-shaker-pentru-proteine-fara-spuma.html

 

Ø  Centura - Centura permite fiecărui sportiv să se asigure de sănătatea sa atunci când efectuează exerciții grele. Ea este confortabilă, moale și se agăța în spate.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/267-centura-basic-neopren-110x10-cm.html

 

Ø  Centura pentru slabitarde grasimile din jurul abdomenului, ofera comfort, efect de sauna.

(https://krilloil.ro/slabire-si-definire/674-thermo-belt-centura-pentru-slabit-avansata.html)

 

Ø  Coarda de sarit metalica - Modeleaza perfect silueta - in special partile inferioare ale corpului, dar si muschii abdominali, sprijina arderea grasimilor, imbunatateste starea si are un efect pozitiv asupra sistemului respirator si circulator, creste rezistenta, iti sustine lupta pentru fitness si o silueta zvelta.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1631-ostrovit-metal-skipping-rope-coarda-de-sarit-metalica-3m-neagra.html

 

Ø  Coarda de sarit cu contor - Coarda de sarit este cunoscuta pentru consumul ridicat de energie, care ajuta la arderea activa a grasimilor. Saritul cu coarda este, de asemenea, raspandit in artele martiale deoarece creste viteza, agilitatea si coordonarea.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1711-pure-nutrition-coarda-de-sarit-cu-contor.html

 

Ø  Coarda de triceps - Coarda de triceps este un accesoriu sportiv care se atașează de un scripete sau de alt aparat de fitness. Cu ajutorul ei efectuați exerciții pentru triceps, biceps, umăr, spate, abdomen.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1708-pure-nutrition-coarda-de-triceps.html

 

Ø  Covoras de yoga si exercitii - Covorasul de yoga este unul dintre cele mai populare accesorii, care este o necesitate atunci cand practicati yoga, Pilates, stretching sau alte exercitii pe sol.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1707-pure-nutrition-covoras-de-yoga-i-exerciii-.html

 

Ø  Creta lichida - asigura o frecare mai bunacreste aderenta mainiielimina transpiratia in timpul antrenamentuluiusuca pieleadatorita formei sale lichide, nu pateaza hainele, ceea ce poate fi cazul magneziei la glezne.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1827-ostrovit-magnesia-in-liquid-250-ml-creta-lichida.html

 

Ø  Curele de ridicare - sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru avansati in sala! Sunt un accesoriu necesar care asigura o prindere mai ferma si posibilitatea folosirii unor greutati mai mari!

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1719-pure-nutrition-curele-de-ridicare-pentru-antrenament.html

 

Ø  Manusi de box - Boxul este una dintre cele mai bune forme de cardio. Daca practici acest sport de lupta, poti castiga control asupra greutatii, fortei, vitezei si agilitatii. In timpul antrenamentului, puteti intari muschii stomacului, muschii feselor, muschii picioarelor si muschii bratelor. Manusile de box sunt cea mai importanta si parte integranta a antrenamentului.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1616-ostrovit-boxing-gloves-manusi-de-box-marime-16-oz.html

 

Ø  Manusi pentru barbatiasigura o prindere sigura si stabilalimitati riscul de alunecare cu mreana sau gantereeliminati riscul de calus sau de umiditateprotejeaza palmele impotriva alergiilor, limitand contactul direct cu metalulimbunatatirea confortului la antrenament.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1618-ostrovit-men-s-gloves-manusi-pentru-barbati-marime-xxl.html

 

Ø  Manusi MMA - sunt o alegere perfecta, indiferent daca esti un luptator profesionist sau amator. Spre deosebire de manusile de box, care sunt mai mari, mai puternice si acopera toata mana, manusile de MMA sunt mai usoare si mai mici si va descopera degetele si palma, ceea ce va permite sa va apucati adversarul si sa folositi tehnici la sol.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1608-ostrovit-mma-gloves-manusi-mma-marimea-m.html

 

Ø  Minge de fitness - Mingea este un accesoriu sportiv folosit pentru: Antrenamente de gimnastica si activitati de grup, cum ar fi aerobic. Acasa se foloseste pentru a efectua diverse exercitii pentru abdomen, spate, picioare, brate. Mingea de fitness castiga din ce in ce mai multa popularitate in birouri. Acolo este folosit ca scaun deoarece promoveaza o postura imbunatatita si reduce durerile de spate.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1709-pure-nutrition-minge-de-fitness-cu-pompa-manuala-65-cm.html

 

Ø  Maner reglabil pentru mana - Acesta este un accesoriu extrem de simplu, dar foarte util, care este folosit de aproape oricine. Manerul reglabil permite o modificare a nivelurilor care poate varia de la 10 la 40 de kilograme.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1712-pure-nutrition-maner-reglabil-pentru-mana-sport.html

 

Ø  Maner pentru flotari - Manerele pentru flotari  sunt un accesoriu sportiv indispensabil atunci cand efectuati exercitiul de baza – flotari.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1713-pure-nutrition-maner-pentru-flotari.html

 

Ø  Manseta pentru baza gleznei - https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1717-pure-nutrition-manseta-pentru-baza-gleznei-advanced.html

 

Ø  Rola pentru abdomen - O rola pentru abdomen este printre cele mai de baza echipamente pentru antrenamentul de forta si dezvoltarea muschilor abdominali si exista mai multe exercitii care pot fi facute cu o rola pentru abdomene care va vor ajuta sa obtineti acesti abdomene dure ca piatra. Aceste antrenamente sunt grozave de facut acasa sau in sala.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1724-rola-pentru-abdomen-accesoriu-sportiv.html

 

Ø  Rola de spuma - Rola de spuma este accesoriul ideal pentru relaxarea muschilor dupa efort. Amelioreaza crampele musculare si creste elasticitatea tesuturilor conjunctive. Ea este usoara si confortabila si o puteti folosi oriunde.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1718-pure-nutrition-rola-de-spuma-45x15-cm-pentru-sport.html

 

Ø  Stimulator electronic pentru muschii abdominali - Stimulatoarele abdominale sunt un tip de stimulator muscular electronic care va poate face muschii abdominali sa para mai fermi si mai tonifiati prin stimularea lor electronica.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1723-stimulator-electronic-pentru-muschi-antrenament-abdominal.html

 

Ø  Set de bucle de rezistenta - Setul sport din 5 piese contine 5 benzi de cauciuc cu rezistenta pentru efectuarea diverselor exercitii. Au rezistenta diferita, ceea ce va permite sa efectuati exercitii cu diferite niveluri.

https://krilloil.ro/accesorii-sportive/1706-pure-nutrition-set-de-bucle-de-rezistenta-5-bucati.html

Produse recomandate

Referinta: OstroVit-MensGlovesL

Marca: OstroVit

OstroVit Men's gloves (Manusi pentru barbati) - Marime L

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Manusi pentru barbati OstroVit- asigura o prindere sigura si stabila, limitati riscul de alunecare cu mreana sau gantere, eliminati riscul de calus sau de umiditate, protejeaza palmele impotriva alergiilor, limitand contactul direct cu metalul, imbunatatirea confortului la antrenament.

Pret: Pret 37,00 lei Pret de baza 50,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-Rope3m,Pink

Marca: OstroVit

OstroVit Metal Skipping Rope (Coarda de sarit metalica) - 3m, ROZ

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Avantaje Modeleaza perfect silueta - in special partile inferioare ale corpului, dar si muschii abdominali, sprijina arderea grasimilor, imbunatateste starea si are un efect pozitiv asupra sistemului respirator si circulator, creste rezistenta, iti sustine lupta pentru fitness si o silueta zvelta.

Pret: Pret 29,00 lei Pret de baza 49,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-Rope3m,Black

Marca: OstroVit

OstroVit Metal Skipping Rope (Coarda de sarit metalica) - 3m, NEAGRA

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Avantaje Modeleaza perfect silueta - in special partile inferioare ale corpului, dar si muschii abdominali, sprijina arderea grasimilor, imbunatateste starea si are un efect pozitiv asupra sistemului respirator si circulator, creste rezistenta, iti sustine lupta pentru fitness si o silueta zvelta.

Pret: Pret 29,00 lei Pret de baza 49,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: PN5206

Marca: Pure Nutrition USA

Pure Nutrition - Coarda de sarit cu contor

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Coarda de sarit este cunoscuta pentru consumul ridicat de energie, care ajuta la arderea activa a grasimilor. Saritul cu coarda este, de asemenea, raspandit in artele martiale deoarece creste viteza, agilitatea si coordonarea. Coarda de sarit cu contor are 275 cm lungime - suficient de lunga pentru orice inaltime. Coarda are manere moi, ceea ce permite...

Pret: Pret 45,00 lei Pret de baza 65,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri