Promotie!
Swanson Paba 500 mg 120 Capsule Mărește

Swanson Paba 500 mg 120 Capsule

Beneficii Paba: Vitamina Bx, Antioxidant puternic, utilizat în produse de protecție solară și produse de îngrijire a pielii, o componentă a acidului folic.

Mai multe detalii


Pret: 77,00 lei Pret: 100,00 lei Pret: -23,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-002219

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Swanson Paba 500 mg 120 Capsule

Beneficii Paba:

 •  Vitamina Bx
 •  Antioxidant puternic
 •  Utilizat în produse de protecție solară și produse de îngrijire a pielii
 •  O componentă a acidului folic
 •  Ajută la producerea și promovarea globulelor roșii în organism

Aveți grijă mai bine de piele și sustineti celulele roșii sănătoase cu Swanson Paba. Acest nutrient cu vitamine face parte din familia complexului B și a fost cunoscut pentru a va ajuta în orice, de la tratamentul cosmetic al pielii la activitatea antioxidantă majoră în sistemul sanguin.

Ce este Swanson Paba?

Swanson Paba are numeroase denumiri. Poate că cel mai interesant nume este "Vitamina Bx". O vitamina ca un nutrient odată crezut a fi doar o vitamină, Swanson Paba este încă considerat a face parte din complexul de vitamine B pentru capacitatea sa de a ajuta la generarea celulelor roșii din sânge.

Un acid para-aminobenzoic, de asemenea cunoscut sub numele de acid 4-aminobenzoic (sau pur și simplu Swanson Paba!), Este o substanță complet naturală care este adesea utilizată în produsele de protecție solară și alte produse de îngrijire a pielii. Deși utilizarea sa pe piele necesită, în general, utilizarea locală, există dovezi care arată că este la fel de util atunci când este administrat pe cale orală.

Swanson Paba este un nutrient neesențial găsit în boabe întregi, ciuperci, ficat, melasă, ciuperci, spanac și drojdie de bere. Acesta a fost bine documentat ca un puternic antioxidant capabil să abordeze celulele toxice radicale libere în organism. Celulele cu radicali liberi sunt "electroni vagi" care pot provoca daune celulare cumulative, mai ales pe măsură ce îmbătrânim. PABA poate ajuta la combaterea acestui proces ca fiind unul dintre cei mai eficienți antioxidanți ai naturii.

Pentru ce se utilizează Swanson Paba?

Pe măsură ce îmbătrânim, începem să simțim efectele puțin mai mult. Pentru noi acest lucru este rezultatul unei vârste de o calitate ceva abstractă. Pentru corpul nostru este foarte reala produs de stres oxidativ in sistemele noastre. Simțim aceste simptome ca oboseală, letargie și chiar depresie.

Swanson Paba poate ajuta la combaterea acestor simptome la nivel celular. Ea poate ajuta chiar și cu efectele inflamatorii ale osteoartritei, o stare dureroasă și anevoioasa.

Poate că cel mai bun mod prin care Swanson Paba poate respira viața nouă în noi este prin rolul său în asistarea formării eritrocitelor. Eritrocitele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de celulele roșii din sânge. În special, celulele roșii din sânge care transportă oxigen în jurul corpului.

Efectele revitalizante ale unei aprovizionări cu sânge proaspăt sunt necantifiabile. Nu numai că ele vor distruge sentimentele de oboseală, ci și ele vor ajuta la aspectul nostru exterior.

    "Chimia de frumusețe"

    Protejează împotriva radiațiilor UVB

    Poate ajuta la restabilirea părului gri la culoarea originală

Din aceste motive, Swanson Paba a fost strâns legat de capacitatea de a reduce debutul ridurilor, de a restabili părul gri până la culoarea originală și de a ne păstra pielea frumoasă și netedă.

Nu este de mirare că Swanson Paba a inventat "chimia de frumusețe". Micronutrienții și antioxidanții nu numai că ne protejează în exterior de radiațiile solare UVB nocive, dar și ne mențin sănătoși în interior, menținându-le nivelul echilibrat al celulelor roșii din sânge.

Care este doza recomandată de Swanson Paba?

Pentru a fi luat ca un supliment alimentar. Luați o capsulă pe zi cu apă.

Compozitie

Doza de servire 1 Capsula

Doza pe servire

% DZR

PABA USP (para-aminobenzoic acid)

500 mg

*

*Doza zilnica nu a fost stabilita.

Alte ingrediente: gelatină, făină de orez.

Precauții speciale

Alte ingrediente: gelatină, făină de orez.

Dacă sunteți deja la alte medicamente sau suferiți de orice afecțiuni preexistente pe care credeți că ar putea să contrazică acest supliment, atunci ÎNTOTDEAUNA solicitați sfatul unui medic înainte de al lua.

Nu depășiți doza recomandată.

Nu luați dacă garnitura exterioară este ruptă sau deteriorată la cumpărare.

 

Notă 
IUlia 06/05/2017

crema

crema ok

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Swanson Paba 500 mg 120 Capsule

  Swanson Paba 500 mg 120 Capsule

  Beneficii Paba: Vitamina Bx, Antioxidant puternic, utilizat în produse de protecție solară și produse de îngrijire a pielii, o componentă a acidului folic.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Swanson Paba 500 mg 120 Capsule

  Swanson Paba 500 mg 120 Capsule

  lei70.64 in_stock! Beneficii Paba: Vitamina Bx, Antioxidant puternic, utilizat în produse de protecție solară și produse de îngrijire a pielii, o componentă a acidului folic. Swanson
  Swanson Paba 500 mg 120 Capsule 5 5 1
  Mergi