Pret redus!
Creatina HCL Pulbere 100 grame, beneficii, prospect, pret, efecte, Creatine hci Mărește

Raw Powders Creatina HCL Pulbere 100 grame

Beneficii Creatina HCL: absorbtie rapida in organism, creste forta si rezistenta, ajuta la o recuperare mult mai repede, creste densitatea musculara, recomandata pentru persoanele active.

Mai multe detalii


Pret: 75,00 lei Pret: 100,00 lei Pret: -25,00 lei

Produs nou

RawPowders-CreatinaHCL100

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Creatina HCL Pulbere 100 grame

Beneficii Creatina HCL:

- 100% pura și fără aditivi

- Conține 3000mg per porție

- Perfect ca supliment de pre-antrenament

- Absorbtie rapida in organism

- Creste forta si rezistenta

- Ajuta la o recuperare mult mai repede

- Creste densitatea musculara

- Recomandata pentru persoanele active

Raw Powders ™ oferă pulbere Creatina HCL pura, fără aditivi!

Ce este Creatina HCL?

Raw Powders ™ Creatina HCL este făcută din clorhidrat de creatină 100%, care este privita ca creatină cu cea mai mare rată de absorbție și raport de solubilitate, în comparație cu alte forme de produse. Chiar fiind una dintre cele mai noi forme de creatină pentru a intra pe piață, creatina HCL se apropie rapid pentru a deveni cel mai popular supliment între sportivi. Acest lucru se datorează proprietăților sale superioare de a crește performanța fizică în explozii succesive de exercițiu pe termen scurt, de intensitate ridicată. Și toate acestea pot fi obținute fără încărcare și ciclism! Doar o mică porție înainte de a ajunge la sală.

De ce Creatina HCL?

RAW Powders TM Creatina HCL este absorbită de celulele musculare mult mai repede decât monohidratul creatină obișnuit. Aceasta înseamnă că sunt necesare doze mai mici pentru efectul maxim. Economisiți bani ȘI timp. RAW Powders TM Creatine HCL este foarte recomandat tuturor celor care doresc să descopere efectul creatinei pure fără efectele tipice comune „secundare” (dozare, încărcare, balonare, crampe musculare) de creatină monohidrat regulată.

Clorhidrat de Creatină

Clorhidratul de creatină (HCl) a câștigat o popularitate considerabilă la unii producători și utilizatori de suplimente.

Încântarea inițială în legătură cu aceasta s-a datorat, probabil, raportării solubilității sale superioare.

Datorită solubilității sale superioare în apă, se speculează că se poate utiliza o doză mai mică, reducând efectele secundare relativ frecvente precum deranj la stomac.

Un studiu a descoperit că HCl creatină era de 38 de ori mai solubilă decât forma monohidrată (30Trusted Source).

Prospect Creatina HCL:

Mod de administrare: Luati 1 cupa si jumatate (1,5 doze) pe zi, preferabil este inainte de sala cu cel putin 30-45 de minute, dizolvata in apa.

Compozitie: Creatina pura HCL 3000 mg per doza.

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Creatina HCL Pulbere 100 grame

Raw Powders Creatina HCL Pulbere 100 grame

Beneficii Creatina HCL: absorbtie rapida in organism, creste forta si rezistenta, ajuta la o recuperare mult mai repede, creste densitatea musculara, recomandata pentru persoanele active.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders Creatina HCL Pulbere 100 grame

Raw Powders Creatina HCL Pulbere 100 grame

lei68.81 in_stock! Beneficii Creatina HCL: absorbtie rapida in organism, creste forta si rezistenta, ajuta la o recuperare mult mai repede, creste densitatea musculara, recomandata pentru persoanele active. Raw Powders
Mergi