Pret redus!
L-Tirozina, L-Tyrosin, 470mg, 120 Capsule Mărește

L-Tirozina, L-Tyrosin, 470mg, 120 Capsule

Beneficii L-Tirozina: materie primă pentru neurotransmițători și hormoni tiroidieni, inhibarea poftei de mancare, ajuta in curele de slabire, completează resursele cognitive utilizate în memorie, bloc de construcție a hormonilor tiroidieni, crește nivelul de dopamină din creier, ajută la performanță în timpul stresului, poate îmbunătăți tulburările de deficit de atenție, poate trata depresia.

Mai multe detalii


Pret: 139,00 lei 159,00 lei -20,00 lei

Produs nou

Vegavero-L-Tirozina120Capsule

Optiuni Valabile:

L-Tirozina, L-Tyrosin, 470mg, 120 Capsule

Beneficii L-Tirozina:

• Este materia primă pentru neurotransmițători și hormoni tiroidieni

• Ajuta la inhibarea poftei de mancare

• Ajuta in curele de slabire

• Completează resursele cognitive utilizate în memorie

• Este un bloc de construcție a hormonilor tiroidieni

• Crește nivelul de dopamină din creier

• Ajută la performanță în timpul stresului

• Poate îmbunătăți tulburările de deficit de atenție

• Poate trata depresia

• Pentru tratamentul bolii Parkinson

De ce L-Tyrosine?

L-Tirozina este un aminoacid semi-esențial pentru oameni, produs în mod normal în organism din vitalul aminoacid fenilalanină.

Deficitul nutrițional, stresul cronic sau afecțiunile cum ar fi fenilcetonuria pot provoca deficiență de tirozină. O varietate de simptome, cum ar fi schimbările de dispoziție și problemele metabolice, pot fi rezultatul, deoarece tirozina este materia primă pentru, printre alți neurotransmițători și hormoni tiroidieni.

Este, de asemenea, implicată în formarea melaninei, care este importantă pentru pigmentarea pielii. În sport, aminoacidul este popular datorită funcției sale presupuse a spori performanța.

Gasim un avantaj atunci cand gasim acest aminaocid tirozina in mod simplu in forma de capsule in suplimente alimentare.

Beneficii importante ale Tirozinei asupra sanatatii

1) Tirozina completează resursele cognitive utilizate în memorie

Medicii specialisti sunt de parere ca efectele suplimentelor cu l tirozina precum si cu tirozină au restaurat anumite resurse cognitive utilizate pentru a mări memoria de lucru.

Memoria de lucru este responsabilă pentru actualizarea și întreținerea continuă a memoriei.

Studiile au arătat că tirozina a alimentat doar anumite resurse cognitive atunci când resursele sunt epuizate, astfel încât numai situațiile dificile care necesită utilizarea acestor resurse cognitive, văd o îmbunătățire a resurselor cognitive.

2) L-tirozina este un bloc de construcție a hormonilor tiroidieni

Hormonii tiroidieni controlează producția de energie în organism, ajută la repararea și reînnoirea celulelor deteriorate, în timp ce sporesc rezistența la stres constant.

Într-un studiu pe păsări, puii cu deficiențe induse de tirozină au avut niveluri mult mai mici de T3 și T4, hormoni tiroidieni comuni, în sângele lor.

Păsările cărora li s-au administrat numai suplimente de fenilalanină, care este precursorul direct al tirozinei, nu au obținut o greutate mult mai mare decât păsările cărora li s-au administrat suplimente de fenilalanină plus tirozină. Acest lucru demonstrează că suplimentarea cu tirozină a contribuit la creșterea puilor.

În studiile la șobolani în care anumiți șobolani au fost supuși unui stres constant, sobolanii stresați au suferit de reduceri ale hormonilor tiroidieni T3 și T4.

Acest lucru se datorează unei scăderi a peroxidazei tiroidiene și a oxidazei enzimelor, care sunt esențiale pentru producerea hormonului tiroidian. Mulți pacienți deprimați au suferit și de hipotiroidism.

Suplimentarea cu tirozină a nivelurilor crescute ale neurotransmițătorului norepinefrină, care a mărit eliberarea hormonului tiroidian. Șobolanii suplimentați nu numai că au câștigat mai puțină greutate, dar au avut și o funcție cognitivă mai bună (măsurată în testele labirinței și distanța parcursă).

3) Tirozina crește nivelul de dopamină din creier

Suplimentarea tirozinei a crescut nivelele de dopamină în striatumul creierului atunci când animalele primesc tratamente care măresc cererea de dopamină.

Administrarea de tirozină a crescut, de asemenea, nivelurile de dopamină în fluidul extracelular al creierului. Cu toate acestea, acest efect a fost de scurtă durată, deoarece tirozina excesivă în creier a încetinit de asemenea arderea neuronală. Aceasta, la rândul său, a adus nivelurile de dopamină până la nivelurile inițiale înainte de administrarea tirozinei.

4) Tirozina ajută la performanță în timpul stresului

Este un precursor al norepinefrinei. Stresul reduce nivelele de norepinefrină din creier (locus coeruleus, hipocampus și hipotalamus), iar sistemul nervos cedeaza.

Atunci când șobolanii au fost supuși șocului, nivelurile de norepinefrină au scăzut puternic. Dar, când tirozina a fost injectată în șobolani, nivelele de norepinefrină au rămas constante. Acest lucru este cel mai probabil cauzat de faptul că tirozina a crescut rata producției de norepinefrină în timpul situațiilor stresante.

L-Tirozina adăugată a determinat șobolanii să nu prezinte deficite comportamentale în timp ce șobolanii care nu au primit suplimentele de tirozină nu au prezentat modificări comportamentale care rezultă din stres.

De asemenea, sa emis ipoteza că tirozina poate îmbunătăți performanțele fizice numai dacă exercițiul realizat produce un stres cognitiv suficient și epuizează nivelurile de dopamină sau norepinefrină.

5) Tirozina poate îmbunătăți tulburările de deficit de atenție

Studiile clinice privind utilizarea tirozinei pentru a încerca să îmbunătățească simptomele tulburării de atenție la oameni au arătat câteva rezultate pozitive. Dintre cei 12 adulți care s-au oferit voluntar pentru studiile clinice, opt dintre ei au prezentat o formă de îmbunătățire clinică în două săptămâni.

Cu toate acestea, după șase săptămâni, toți opt pacienți au dezvoltat o toleranță la tirozină, iar îmbunătățirile s-au blocat. Investigarea ulterioară a modului în care tirozina poate fi utilizată pentru a vindeca tulburările de deficit de atenție trebuie făcută.

Producția de energie a neurotransmițătorilor afectați poate fi o predispoziție pentru tulburarea deficitului de atenție.

Deși acest lucru reprezintă numai 5 până la 10% din cazurile de tulburare a deficitului de atenție, este mult mai probabil ca astfel de cazuri să beneficieze mai mult de suplimentele de tirozină.

6) Tirozina poate trata depresia

A fost găsită pentru a ajuta depresia la anumiți pacienți în unele studii clinice. Un caz unic, controlat cu placebo, care implică o femeie de 30 de ani care suferă de depresie, a prezentat o îmbunătățire semnificativă după terapia cu tirozină.

Tratamentele cu placebo au prezentat imediat o revenire a simptomelor depresiei. Terapia continuă cu tirozină aduce o îmbunătățire semnificativă.

Studiile ulterioare privind alți doi pacienți cu depresie au prezentat, de asemenea, o îmbunătățire a simptomelor.

Cu toate acestea, un studiu clinic mai mare de 65 de pacienți nu a susținut că tirozina poate fi utilizată ca un antidepresiv.

Posibil, acest lucru se datorează faptului că depresia depinde de mulți factori, nu doar de lipsa dopaminei sau a norepinefrinei. Tirozina ar putea ajuta doar pacienții cu depresie cu nivel scăzut de dopamină și norepinefrină.

7) Tirozina pentru tratamentul bolii Parkinson

Nouă pacienți care au avut boala Parkinson au fost tratați cu tirozină și probenecid. Acești pacienți au prezentat o creștere a acidului homovanilic în lichidul cefalorahidian. Prezența acidului homovanilic, un produs de producere a energiei dopaminei, se corelează cu faptul că dopamina este eliberată în creier.

Deoarece Parkinson este puternic legat de degenerarea neuronilor care eliberează dopamina, nivelurile crescute ale acidului homovanilic ar putea fi o dovadă că tirozina poate fi utilizată pentru a trata boala.

8) Tirozina îmbunătățește inhibarea

Administrarea tirozinei ar putea contribui la reducerea tendințelor nedorite.

Un studiu descrie aceste tendințe drept control inhibitor. Când pacienții au fost rugați să efectueze o sarcină de stop-semnal (în care pacientul face clic pe opri când o săgeată verde devine roșie), pacienții cu injecții cu tirozină au avut rezultate mai bune decât cei cu placebo.

9) Tirozina imbunatateste starea de spirit in timpul albastrelor de iarna

În situații de stres, cum ar fi altitudinile reci sau înalte, nivelurile crescute de tirozină au îmbunătățit starea de spirit prin scăderea intensității simptomelor de la nivelurile scăzute de oxigen.

Într-un studiu pe termen lung, pacienții din Antarctica au primit zilnic suplimente de l-tirozină în timpul verii și iarna. Cu toate acestea, în timpul condițiilor de stres în lunile de iarnă, suplimentele de tirozină au contribuit la îmbunătățirea stării de spirit (cu 47%).

Tirozina Efecte secundare

Tirozina este "recunoscută în general ca sigură" de către Administrația pentru Alimente și Medicamente.

A fost suplimentat în condiții de siguranță la o doză de 68 mg pe kilogram (150 mg pe kg) de greutate corporală pe zi timp de până la trei luni.

În timp ce tirozina este sigură pentru majoritatea oamenilor, aceasta poate provoca reacții adverse și poate interacționa cu medicamentele.

 L-Tirozina Prospect

Mod administrare: Luați o capsulă zilnic cu suficient lichid dupa masă.

Ingrediente: L-tirozină, hidroxipropilmetilceluloză (capsula)

Contraindicatii: cantitatea de consum specificată nu trebuie depășită. Suplimentele nutritive nu reprezintă un substitut al unei diete echilibrate și variate și al unui stil de viață sănătos. Nu se utilizează în timpul sarcinii sau alăptării. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Spune-ne părerea ta!

L-Tirozina, L-Tyrosin, 470mg, 120 Capsule

L-Tirozina, L-Tyrosin, 470mg, 120 Capsule

Beneficii L-Tirozina: materie primă pentru neurotransmițători și hormoni tiroidieni, inhibarea poftei de mancare, ajuta in curele de slabire, completează resursele cognitive utilizate în memorie, bloc de construcție a hormonilor tiroidieni, crește nivelul de dopamină din creier, ajută la performanță în timpul stresului, poate îmbunătăți tulburările de deficit de atenție, poate trata depresia.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi