Pret redus!
Swanson Ultra Litiu Orotat 5 Mg 60 Capsule Mărește

Swanson Ultra Litiu Orotat 5 Mg 60 Capsule

Beneficii Orotat de Litiu: Sprijină starea de spirit sănătoasă, sănătatea emoțională, comportamentul și memoria, oferă protecție antioxidantă, sprijină activitatea neurotransmițătorilor.

Mai multe detalii


Pret: 55,00 lei Pret: 83,00 lei Pret: -28,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-009639

Optiuni Valabile:

Swanson Ultra Lithium Orotate 5 Mg 60 Capsule

Swanson Ultra Litiu Orotat 5 Mg 60 Capsule

Beneficii Orotat de Litiu:

    Sprijină starea de spirit sănătoasă, sănătatea emoțională, comportamentul și memoria

    Oferă protecție antioxidantă

    Sprijină activitatea neurotransmițătorilor

Ce este Swanson Ultra Lithium Orotate?

În lumea sănătății mintale, există un stigmat constant legat de numeroasele tratamente variate. Unele sunt considerate arhaice, în timp ce altele sunt privite ca fiind în mod nejustificat. Acest stigmat se datorează două lucruri - neînțelegere și teamă. Teama de necunoscut și de neînțeles.

Potrivit OMS, peste 350 de milioane de oameni din întreaga lume suferă de depresie și în timp ce afectează persoanele de toate vârstele, mai multe femei suferă de aceasta decât bărbații. În plus, aceasta este principala cauză a dizabilității la nivel mondial și, poate cel mai surprinzător, ea este un factor major de contribuție la boala globală.

Din cauza naturii sale de neincredere numărul de persoane care nu doresc să caute ajutor pentru această boală este uimitor. Acolo unde Swanson Ultra Litiu Orotat vă poate ajuta.

Prin combinarea litiului (un metal alcalin) și a acidului orotic (un compus produs în mod natural în organism), Swanson Ultra Lithium Orotate este un complex care este nu numai eficace, ci și foarte biodisponibil. De ceva timp acum, litiul a fost folosit din punct de vedere medical.

Ce face Swanson Ultra Lithium Orotate este eliberarea ionului de litiu în plasmă și creier în același mod ca și litiul farmaceutic.

Pentru ce se utilizează Swanson Ultra Litiu Orotat?

Pericolul în abordarea oricărui tip de problemă de sănătate mintală este că se poate paraliza de a ea. Bipolarismul, depresia, toate acționează în același mod, atacă starea noastră de spirit și ne determină să ne mișcăm de la înălțimi masive la minime îngrozitoare.

Litiul în sine a trecut printr-o istorie destul de tumultuoasă. Utilizarea sa a început încă din mijlocul secolului al XIX-lea, dar a fost rapid ignorată din punct de vedere medical și uitată. A trebuit ca lucrarea lui John Cade să o aducă înapoi în conștiința publică în 1949 ca o formă de psihiatrie pentru manie. Nu a fost acceptată ca profilactică pentru boala depresivă până în 1970.

Din nou, aparent, problema era înțelegerea. Pentru un element care este în mod esențial prezent în fiecare piatră de pe planetă, a durat un timp pentru a înțelege adevăratele sale fațete. Acum, însă, noi înțelegem că Swanson Ultra Lithium Orotate funcționează într-o serie de moduri foarte inteligente

    Simetria sa abordează eficient fenomenul bipolar prin amplificarea și sporirea absorbției a doi neurotransmițători majori (norepinefrină și dopamină) în sinaptozomi.

    Aceste sinaptozomi sunt terminații nervoase care nu pot elibera hormoni, astfel încât să rămână acolo unde sunt, menținând subiectul condițional la acești hormoni.

    Rezultatul este că îi ajută pe oameni să rămână liniștiți atunci când altfel nu ar fi.

Utilizare recomandată:

Ca supliment alimentar, luați o capsulă vegetariană pe zi cu alimente și apă.

Factori nutritionali

Doza servire 1 Capsula Vegetariana

Cantitate pe servire

% Doza zilnica

Litiu (din 131 mg of litiu orotat)

5 mg

*

*Doza zilnica nu a fost stabilita.

Alte ingrediente:

Celuloză microcristalină (fibră de plante), hipromeloză (capsulă vegetală), extract de orez, silice

Avertismente:

Acest produs trebuie utilizat numai sub supravegherea unui medic. Nu luați acest produs dacă sunteți gravidă, alăptați sau luați orice alte produse de sănătate, în special antidepresive sau IMAO.

Dacă sunteți în prezent pe un alt medicament sau dacă aveți alte complicații medicale, alergice sau preexistente care pot interfera cu acest supliment, vă rugăm să cereți sfatul medicului de la un medic înainte de utilizare.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu depășiți doza recomandată.

Nu luați dacă garnitura exterioară este ruptă sau deteriorată la cumpărare.

Nu luați dacă sunteți gravidă sau alăptați.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleLitiu Orotat
Notă 
Laura 07/31/2017

pentru o buna dispozitie si relaxare

pentru o buna dispozitie si relaxare

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Swanson Ultra Litiu Orotat 5 Mg 60 Capsule

  Swanson Ultra Litiu Orotat 5 Mg 60 Capsule

  Beneficii Orotat de Litiu: Sprijină starea de spirit sănătoasă, sănătatea emoțională, comportamentul și memoria, oferă protecție antioxidantă, sprijină activitatea neurotransmițătorilor.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Swanson Ultra Litiu Orotat 5 Mg 60 Capsule

  Swanson Ultra Litiu Orotat 5 Mg 60 Capsule

  lei50.46 in_stock! Beneficii Orotat de Litiu: Sprijină starea de spirit sănătoasă, sănătatea emoțională, comportamentul și memoria, oferă protecție antioxidantă, sprijină activitatea neurotransmițătorilor. Swanson
  Swanson Ultra Litiu Orotat 5 Mg 60 Capsule 4 5 1
  Mergi