Promotie!
INOSITOL 600mg (8oz) 227 grame, pret, prospect, beneficii, doze, efecte, pareri, forum Mărește

Jarrow INOSITOL 600mg (8oz) 227 grame

Beneficii Inositol: sustine nivelul de serotonina sănătos pentru o dispoziție mai bună, poate reduce simptomele asociate cu anxietatea, susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos, poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS).

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei Pret: 214,00 lei Pret: -65,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-007547

Optiuni Valabile:

INOSITOL 600mg (8oz) 227 grame

Complex de Vitaminele B pentru o stare de spirit mai bună și mai puțină anxietate

 

Beneficii Inositol:

• Sustine nivelul de serotonina sănătos pentru o dispoziție mai bună

• Poate reduce simptomele asociate cu anxietatea

• Susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos

• Poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS)

 

Ce este Inositol?

Inositolul este o moleculă naturală de carbohidrați pe care corpurile noastre o produc din glucoză. Unele persoane din păcate nu produc suficient inozitol și prin urmare, fac necesară suplimentarea. Nutrienții pot fi găsiți și în alimente, cum ar fi fasole, drojdie de bere, pepene galben, citrice, legume, nuci, semințe, lecitină și cereale integrale.

 

Pudra de INOSITOL de la BIOVEA este un supliment puternic absorbit de organism. Oferă compușilor săi o eficacitate care este esențiala pentru creier, pentru a sustine funcționarea sănătoasă a nervilor și a mușchilor, precum și pentru a ajuta grăsimile din procesele hepatice.

 

Ce face Inositol?

INOSITOL 600 mg pulbere de la BIOVEA este un supliment puternic care conține un nivel ridicat de vitamine B complex, care ajută la susținerea sistemului nervos prin promovarea funcționării sănătoase a neurotransmițătorilor. Acest lucru este direct corelat cu echilibrarea nivelurilor serotoninei sănătoase și încurajarea unei mentalități mentale și emoționale optimale.

 

În timp ce INOSITOL este cunoscut în principal pentru capacitatea sa de a susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos, reducând astfel simptomele asociate cu depresia, stresul și anxietatea, INOSITOL poate avea și capacitatea de a ajuta persoanele care suferă de PCOS. PCOS este un dezechilibru al hormonilor feminini care pot provoca perioade menstruale rare sau prelungite, chisturi ovariene, acnee, creșterea excesului de păr, obezitate și dificultăți în a rămâne gravide.

 

Studii de inozitol

Conform unui studiu realizat în 2011 de Fertilitate și Sterilitate, cercetătorii au concluzionat că pulberea de INOSITOL ar putea îmbunătăți rata sarcinii pentru cei cu rezistență la insulină și PCOS - rata de ameliorare de 33,3% comparativ cu 13,3% care nu au primit un supliment INOSITOL. Pentru alte beneficii ale INOSITOL, trebuie realizate mai multe studii.

 

(1) Fertilitatea și sterilitatea: Rolul suplimentelor de inozitol la pacienții cu sindromul ovarului polichistic, cu rezistență la insulină, care se află sub regimul de inducție a ovulației cu gonadotropină cu doză mică. Februarie 2011.

 

Prospect Inositol

Mod administrare: Cate 1 portie intre mese sau inainte de culcare.

Portie de servire: 0,6 grame, 1/4 lingurița (600 mg)

Porții pe container: 378

 

Cantitate pe servire

• Inositol 600 mg

 

Potrivit pentru vegetarieni / vegani.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate227
Ingrediente principaleInositol
Greutate227 g

Spune-ne părerea ta!

Jarrow INOSITOL 600mg (8oz) 227 grame

Jarrow INOSITOL 600mg (8oz) 227 grame

Beneficii Inositol: sustine nivelul de serotonina sănătos pentru o dispoziție mai bună, poate reduce simptomele asociate cu anxietatea, susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos, poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS).

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Jarrow INOSITOL 600mg (8oz) 227 grame

Jarrow INOSITOL 600mg (8oz) 227 grame

lei136.70 in_stock! Beneficii Inositol: sustine nivelul de serotonina sănătos pentru o dispoziție mai bună, poate reduce simptomele asociate cu anxietatea, susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos, poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS). Jarrow Formulas
Mergi