Pret redus!
Bioperina 10mg 60 Capsule Mărește

Raw Powders Bioperina 10mg 60 Capsule

Beneficii Bioperina: supliment de înaltă calitate, metabolism îmbunătățit, creșterea dopaminei și serotoninei, memorie îmbunătățită, sistem imunitar îmbunătățit, imbunătățirea abilităților mentale.

Mai multe detalii


Pret: 49,00 lei Pret: 69,00 lei Pret: -20,00 lei

Produs nou

RawPowders-Bioperina10mg60

Optiuni Valabile:

Bioperina 10mg 60 Capsule

Beneficii Bioperina:

- Conține 10 mg pe porție

- Supliment pentru sănătate

- Supliment de înaltă calitate

- Metabolism îmbunătățit

- Creșterea dopaminei și serotoninei

- Memorie îmbunătățită

- Sistem imunitar îmbunătățit

- Îmbunătățirea abilităților mentale

Raw Powders ™ oferă capsule vegetariene pure BioPerine!

Ce este BioPernine?

Bioperina este un extract de piper negru provenit din piperină. Piperina este un ingredient care se găsește în plantele din familia piperaceae, inclusiv piper nigrum, care este cunoscut în mod obișnuit ca ardeiul negru. Bioperina este vândută cel mai frecvent sub formă de comprimate de 10 mg, dar poate fi găsită și sub formă lichidă. Bioperina este un supliment extras din fructul de ardei negru despre care se spune că crește biodisponibilitatea anumitor compuși nutriționali, cu toate acestea sunt necesare cercetări suplimentare.

De ce să o iau?

Acest lucru se poate aplica și nutrienților precum Vitamina A, Vitamina C, seleniu, Vitamina B6, beta-caroten și multe altele. Unul dintre modurile în care Bioperine crește absorbția de nutrienți este prin creșterea metabolismului dvs. prin îmbunătățirea termogenezei, cu toate acestea sunt necesare cercetări științifice suplimentare pentru a aproba aceste afirmații.

Absorbție de substanțe nutritive

Dintre numeroasele beneficii pe care le ofera Bioperina, despre cel mai vorbit lucru este capacitatea sa de a crește nivelul de absorbție a nutrienților din corpul tău. Uneori, denumită „bio-îmbunătățire”, această capacitate înseamnă că obțineți mai mult din alți nutrienți pe care îi consumați. Cu mulți nutrienți, cum ar fi turmericul și curcumina, nu absorbiți decât o parte din ceea ce ingerati. Cu toate acestea, atunci când este combinat cu Piperinele, puteți asimila mult mai mulți dintre acești nutrienți. Acest lucru se poate aplica și nutrienților precum Vitamina A, Vitamina C, seleniu, Vitamina B6, beta-caroten și multe altele.

Metabolism îmbunătățit

Un mod în care Bioperina crește absorbția de nutrienți este prin creșterea metabolismului prin îmbunătățirea termogenezei. În mod esențial, acest proces vă descompune celulele grase și vă crește temperatura internă. Asta înseamnă că Bioperina poate fi folosită pentru a ajuta oamenii să își regleze greutatea. Deși efectul general al acestei abilități este ușor, atunci când este combinat cu un plan mai cuprinzător de pierdere în greutate, acesta poate avea un impact vizibil.

Creșterea dopaminei și serotoninei

Este posibil ca Piperina să ajute la îmbunătățirea nivelului de dopamină și serotonină. Elementul nutritiv lucrează îndeaproape cu aceste substanțe chimice, crescând nivelul acestora. Aceasta poate avea capacitatea de a ajuta indivizii să aibă sentimente mai pozitive, în parte, deoarece sunt implicați în recompensarea oamenilor cu aceste sentimente.

Memorie îmbunătățită

După cum am menționat mai sus, Bioperina poate îmbunătăți neurotransmisia anumitor substanțe chimice. Două astfel de substanțe chimice - serotonina și beta-endorfina - joacă un rol important în memorie. Cu o prezență crescută a acestor substanțe chimice în corpul lor, este posibil ca oamenii să-și poată îmbunătăți memoria în general, lucru pentru care mulți oameni se străduiesc pe măsură ce îmbătrânesc.

Sistem imunitar îmbunătățit

Un sistem imunitar care funcționează defectuos poate reacționa uneori în exces atunci când corpul uman este atacat. Reglarea acestei reactivități excesiv de sensibile este necesară pentru a menține sistemul imunitar sub control. Acolo intervine Bioperine. Un studiu realizat în 2010 indică faptul că prin încetinirea timpului de reacție al limfocitelor, Bioperina poate reduce inflamația și poate slăbi anumite reacții ale sistemului imunitar.

Îmbunătățirea abilităților mentale

Pe lângă faptul că vă ajută memoria, Bioperine ar putea îmbunătăți, de asemenea, unele dintre celelalte funcții ale dumneavoastră. Aceasta ar putea însemna îmbunătățirea abilităților de atenție și raționament, împreună cu motivația generală. Cu alte cuvinte, Bioperine ar putea contribui la îmbunătățirea producției generale și la accentuarea abilităților tale mentale. Cei care se simt lenti și lipsiți de motivație pot simți un impuls cu o cantitate suplimentară de Bioperine. Nutrienții pot juca, de asemenea, un factor în gestionarea nivelului de stres, permițându-le oamenilor să se relaxeze pe măsură ce devin mai productivi.

Prospect Bioperina:

Mod de administrare: Cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi. Nu depsiti doza de 2 capsule pe zi.

Compozitie: Bioperina 10 mg /capsula.

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleBioperina

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Bioperina 10mg 60 Capsule

Raw Powders Bioperina 10mg 60 Capsule

Beneficii Bioperina: supliment de înaltă calitate, metabolism îmbunătățit, creșterea dopaminei și serotoninei, memorie îmbunătățită, sistem imunitar îmbunătățit, imbunătățirea abilităților mentale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Raw Powders Bioperina 10mg 60 Capsule

Raw Powders Bioperina 10mg 60 Capsule

lei44.95 in_stock! Beneficii Bioperina: supliment de înaltă calitate, metabolism îmbunătățit, creșterea dopaminei și serotoninei, memorie îmbunătățită, sistem imunitar îmbunătățit, imbunătățirea abilităților mentale. Raw Powders
Mergi