Pret redus!
Ulei de primula Bio, Luminita de seara Mărește

Belle&Bio Ulei de primula Bio, Luminita de seara 120 capsule

Beneficii Primula Bio: Sindromul premenstrual (PMS), menopauza, ajuta la ameliorarea durerii artritice și eczeme.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 111,00 lei Pret: -22,00 lei

Produs nou

Belle-B036

Optiuni Valabile:

Beneficii Primula Bio

• Sindromul premenstrual (PMS)

• Menopauza

• Ajuta la ameliorarea durerii artritice și eczeme

 

Ulei de primula Bio, Luminita de seara | 60-200 capsuleUleiul de Primula este obtinut din semintele de Lumita de Seara, denumita asa datorita florilor sale din partea a doua a zilei. Uleiul este purificat si incapsulat in gelule care se pot inghiti cu usurinta. Uleiul de Primula a fost demostrat ca are acizi grasi necesari organismului pentru dezvoltare. Cel mai des este folosit pentru a usura la femei multe simptome asociate cu menopauza si probleme premenstruale, de asemenea ajuta in ameliorarea durerilor artice si eczeme.

Cauzele sindromului premenstrual, bufeurile, sensibilitatea crescuta la sani, crampe menstruale sunt datorate fluctuatiilor de hormoni de estrogen si progesteron. Primula ajuta la reglarea acestor niveluri de hormoni. De aceea capsulele cu ulei de primula pot fi administrate inainte de apropierea perioade de menstruatie sau la menopauza.

 

Prospect Ulei de Primula

Compozitie: Ulei de Primula Bio (Onagre Bio)-500 mg.

Mod administrare: 6 capsule pe zi, repartizate pe tot parcursul zilei.

Notă 
Maria 01/05/2017

fara dureri abdominale

Acest supliment chiar actioneaza benefic asupra simptomelor sindromului premenstrual. Cand l-am luat prima data nu-mi venea sa cred ca am trecut peste acea perioada a lunii fara dureri abdominale sau de spate, fara bufeuri si fara stari de nervozitate.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Belle&Bio Ulei de primula Bio, Luminita de seara 120 capsule

  Belle&Bio Ulei de primula Bio, Luminita de seara 120 capsule

  Beneficii Primula Bio: Sindromul premenstrual (PMS), menopauza, ajuta la ameliorarea durerii artritice și eczeme.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > > >
  Belle&Bio Ulei de primula Bio, Luminita de seara 120 capsule

  Belle&Bio Ulei de primula Bio, Luminita de seara 120 capsule

  lei81.65 in_stock! Beneficii Primula Bio: Sindromul premenstrual (PMS), menopauza, ajuta la ameliorarea durerii artritice și eczeme. Belle&Bio
  Belle&Bio Ulei de primula Bio, Luminita de seara 120 capsule 4 5 1
  Mergi