Pret redus!
Swanson Full-Spectrum Muira Puama Radacina 400 mg 90 Capsule Mărește

Swanson Full-Spectrum Muira Puama Radacina 400 mg 90 Capsule

Beneficii Radacina Muira Puama: Îmbunătățiți funcția erectilă, creșterea fluxului sanguin și excitația sexuală, imbunătățirea disconfortului menstrual la femei, rezistență prelungită și performanță cu un sentiment sporit de energie, sprijinirea sistemului nervos central, stimulează creșterea părului, sprijinirea bunăstării generale si creste dispoziția.

Mai multe detalii


Pret: 55,00 lei Pret: 83,00 lei Pret: -28,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-002340

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Swanson Full-Spectrum Muira Puama Radacina 400 mg 90 Capsule

Pentru ce se utilizează Muira Puama Radacina?

Radacina Muira Puama este folosita ca supliment de ameliorare a pasiunii pentru bărbați și femei.

Luarea dozei zilnice recomandate de Radacina Muira Puama ca parte a unei diete echilibrate poate avea ca rezultat următoarele beneficii:

  •  Îmbunătățiți funcția erectilă.
  •  Creșterea fluxului sanguin și excitația sexuală.
  •  Îmbunătățirea disconfortului menstrual la femei.
  •  Rezistență prelungită și performanță cu un sentiment sporit de energie.
  •  Sprijinirea sistemului nervos central.
  •  Stimulează creșterea părului.
  •  Sprijinirea bunăstării generale si creste dispoziția.

Ce este Muira Puama Root?

Muira Puama Root este rădăcina luată de la un copac nativ găsit în pădurea tropicală Amazoniană din Brazilia. Denumirea botanică pentru rădăcina de Muira Puama este Ptychopetalum olacoides și poate fi denumită și lemnul de potența, mara puama, marapuama și marapama.

Bine cunoscut de popoarele indigene, acest copac are multe calități speciale. Nu numai o mare parte din copac este folosit pentru alimente, ci este rădăcina și coaja care se bucură cel mai mult. Muira Puama Root este un supliment pe bază de plante considerat a spori libidoul, stimula funcția erectilă și crește satisfacția sexuală generală.

Intai folosit in intreaga America de Sud, Radacina de Muira Puama a fost adusa in Europa de exploratori, recunoscand efectele sale remarcabile. De sute de ani, Radacina Muira Puama a fost folosita nu numai ca un afrodisiac, ci și pentru beneficiile sale suplimentare, inclusiv ameliorarea perioadelor menstruale ale femeilor și sprijinirea sistemului nervos. Muira Puama Radacina este, de asemenea, un ingredient obișnuit în tratamentele pentru căderea părului.

Muira Puama Root poate fi, de asemenea, găsite în British Herbal Pharmacopoeia ca un ajutor benefic pe bază de plante pentru impotență.

Care este doza recomandată de Radacina Muira Puama?

Swanson recomandă administrarea unei capsule de două până la trei ori pe zi cu un pahar de apă.

Compozitie

Doza de servire 1 Capsula

Doza per capsula

%DZR

Muira Puama Radacina (Ptychopetalum olacoides)

400 mg

*

* Valoarea zilnică nu este stabilită.

Full Spectrum Muira Puama Radacina de Swanson sunt vândute în cantități de 90, ceea ce face ca acest lucru să fie o distracție și un cost eficient de special pentru viața plina de dragoste.

Swanson Full Spectrum Muira Puama Capsule Precauții speciale!

Swanson capsule conțin Full Spectrum Muira Puama Radacina.

Toate capsulele conțin, de asemenea, gelatină, făcându-le nepotrivite pentru vegetarieni. Alte ingrediente pot include: celuloză microcristalină (fibră de plante), stearat de magneziu și silice.

Terapiile naturale prezintă un risc de contraindicații atunci când sunt combinate cu diferite tratamente și condiții de sanatate. Utilizarea pe termen lung a oricărui produs de sănătate ar trebui, de asemenea, monitorizată îndeaproape. De aceea, luați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră înainte de a lua acest supliment. Vă rugăm să rețineți că administrarea capsulelor Muira Puama Radacina nu reprezintă un substitut pentru un stil de viață sănătos și o dietă variată.

Cine sunt Swanson și de ce ar trebui să alegi acest brand?

Swanson Health Products este mândră să vă oferim garanția noastră excepțională de 7 frunze. Cele șapte frunze ale logo-ului reprezintă șapte principii prin care am funcționat de peste 40 de ani, câștigând o reputație de lungă durată pe piață pentru furnizarea de suplimente de înaltă calitate la cele mai mici prețuri posibile.

Astfel, puteți avea încredere în produsele Swanson Health Products pentru a vă oferi suplimente reglementate de Root Muira Puama cu cele mai înalte standarde de calitate, puritate și potență și la un preț care se potrivește cu buzunarul.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
Utilizat pentruSanatate sexuala
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principaleMuira Puama

Spune-ne părerea ta!

Swanson Full-Spectrum Muira Puama Radacina 400 mg 90 Capsule

Swanson Full-Spectrum Muira Puama Radacina 400 mg 90 Capsule

Beneficii Radacina Muira Puama: Îmbunătățiți funcția erectilă, creșterea fluxului sanguin și excitația sexuală, imbunătățirea disconfortului menstrual la femei, rezistență prelungită și performanță cu un sentiment sporit de energie, sprijinirea sistemului nervos central, stimulează creșterea părului, sprijinirea bunăstării generale si creste dispoziția.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Swanson Full-Spectrum Muira Puama Radacina 400 mg 90 Capsule

Swanson Full-Spectrum Muira Puama Radacina 400 mg 90 Capsule

lei50.46 in_stock! Beneficii Radacina Muira Puama: Îmbunătățiți funcția erectilă, creșterea fluxului sanguin și excitația sexuală, imbunătățirea disconfortului menstrual la femei, rezistență prelungită și performanță cu un sentiment sporit de energie, sprijinirea sistemului nervos central, stimulează creșterea părului, sprijinirea bunăstării generale si creste dispoziția. Swanson
Mergi