Pret redus!
Alfa-GPC pulbere 25 grame Mărește

Raw Powders Alfa-GPC pulbere 25 grame

Beneficii Alfa-GPC: Efect Nootropic, ajuta in recuperarea dupa accident vascular, imbunătățeste performanța fizică, poate îmbunătăți vederea, poate proteja împotriva radiațiilor.

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei Pret: 189,00 lei Pret: -40,00 lei

Produs nou

RawPowders-Alfa-GPC25grame

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Alfa-GPC pulbere 25 grame

Beneficii Alfa-GPC:

- 100% pudra pura și fără aditivi

- Conține 250 mg de Alfa-GPC pe porție

- Potrivit pentru vegetarieni și vegani

- Efect Nootropic

- Ajuta in recuperarea dupa accident vascular

- Imbunătățeste performanța fizică

- Poate îmbunătăți vederea

- Poate proteja împotriva radiațiilor

Raw Powders ™ oferă Pudra Alpha GPC pură!

Ce este Alpha GPC?

L-Alpha glicerilfosforilcolina (alfa-GPC, alfosceratul de colină) este un compus natural de colină care se găsește în creier. Alpha-GPC este un compus colinergic care este utilizat pe scară largă pentru proprietățile sale de promovare cognitivă și pentru a îmbunătăți puterea la sportivi, cu toate acestea este necesară o cercetare suplimentară.

De ce Alpha GPC?

Se consideră că Alpha GPC îmbunătățește producția acestui neurotransmițător, se crede că acesta este mecanismul prin care crește nivelul hormonului de creștere în organism, cu toate acestea este nevoie de cercetări suplimentare.

Când te gândești la remedii naturale de protecție a creierului - gândește-te la Alfa-GPC. Îmbunătățește performanțele mentale și fizice și eliberează colina pentru a vă proteja întregul sistem nervos.

Beneficii importante ale Alfa GPC:

Cum functioneaza

Alpha-GPC susține întregul sistem nervos prin stimularea activității acetilcolinei și colinergice. De asemenea, poate ridica nivelul altor mesageri de protecție a creierului, cum ar fi:

GABA

Dopamina

Serotonina

Fosfat de inozitol

În plus, după cum am menționat, ar putea crește și nivelul hormonilor de creștere.

1) Efect Nootropic

Persoanele în vârstă suferă adesea de declin cognitiv progresiv și pierdere de memorie. Cauzele variază de la afectarea creierului până la un flux de sânge mai slab.

Recenzii cuprinzătoare au analizat efectele alfa-GPC în peste 20 de studii clinice și la 4 mii de persoane cu memorie deficitara.

Fiecare a confirmat potențialul alfa-GPC de a proteja creierul și de a preveni declinul cognitiv, independent de cauză. De asemenea, a îmbunătățit atenția și memoria mai bine decât colina sau lecitina fără efecte secundare semnificative.

Studiile la animale își exprimă acțiunea de protecție a creierului și nootrop. În multe studii la șobolan, alfa-GPC a îmbunătățit performanța mentală și a redus problemele cognitive cauzate de:

Leziuni ale creierului

Alimentarea cu sânge slabă

convulsii

Acesta a salvat neuronii de la moarte, a stimulat creșterea celor noi și a crescut nivelul neurotransmițătorilor cheie.

Boala Alzheimer

În boala Alzheimer, pachetele de proteine ​​mutate ucid neuronii și epuizează acetilcolina, cauzând o serie de probleme cognitive.

Într-un studiu clinic pe 260 de pacienți, alfa-GPC a îmbunătățit toate simptomele bolii Alzheimer. Într-un alt studiu la peste 100 de pacienți, a sporit efectele tratamentului standard.

Boala Parkinson

La 60 de pacienți cu boala Parkinson, alfa-GPC a inversat declinul cognitiv mai bun decât un medicament nootrop. Deoarece cercetătorii au injectat ambele medicamente, nu știm dacă utilizarea orală poate obține aceleași efecte.

Având în vedere efectele de mai sus, alfa-GPC ar putea acționa, de asemenea, ca un nootropic la persoanele sănătoase care caută un impuls cognitiv. Studiile clinice sunt încă pentru a confirma acest lucru, dar mulți utilizatori au raportat rezultate pozitive.

2) Îmbunătățește recuperarea dupa accident vascular cerebral

Conform unei revizii a 3 studii clinice cu supraviețuitori de accident vascular cerebral 2,5K, alfa-GPC poate ajuta la recuperarea funcțiilor mentale. S-a rezolvat deteriorarea cognitivă în până la 70% din cazuri.

Cu toate acestea, aceste studii nu au avut controale placebo, așa că ar trebui să așteptăm dovezi clinice mai puternice.

3) Sporește performanța atletică

Alpha-GPC a câștigat popularitate printre culturisti si sportivi datorită presupuselor sale proprietăți ergogene. Cercetările le susțin: alfa-GCP poate îmbunătăți performanța fizică.

În 2 studii efectuate pe 61 de tineri, alfa-GPC (250 - 600 mg) a îmbunătățit viteza, puterea și forța de tragere. Interesant, a avut efecte mai puternice asupra corpului inferior.

Dozele mai mici de alfa-GCP (200 mg) au sporit puterea de săritură verticală cu 8,5% la 22 de persoane.

La 7 voluntari de sex masculin, suplimentarea pre-antrenament cu alfa-GPC (600 mg) a cauzat un pic uimitor de 44X în hormonul de creștere (față de 2,6 placebo). Aceasta a furnizat o forță de presă mai mare cu 14%, dar nu a avut impact asupra puterii sau recuperării.

Alte studii au confirmat că alfa-GPC poate stimula producția de hormoni de creștere și arderea grăsimilor. Dar efectele sale asupra hormonului de creștere au fost temporare și mai accentuate la vârstnici.

4) Poate îmbunătăți vederea

Sindromul ischemic ocular apare atunci când placa (ateroscleroza) înfundă vasele mici de sânge în ochi, provocând durere și pierderea vederii.

La 51 de pacienți cu sindrom ischemic ocular, alfa-GPC a fost adăugată la terapia standard:

A ajutat la recuperarea retinei

Fluxul de sânge îmbunătățit către ochi

Vedere accentuată

Avem nevoie de dovezi clinice mai puternice pentru a confirma beneficiile alfa-GPC pentru vedere.

5) Poate proteja împotriva radiațiilor

Radioterapia este o parte tipică a tratamentului anti cancer, dar efectele sale adverse sunt adesea severe. Acesta este în special cazul radioterapiei creierului. La șobolani cu tumori cerebrale, alfa-GPC a scăzut afectarea creierului și afectarea cognitivă cauzată de radiații.

De asemenea, Alpha-GPC a protejat embrionii de pești zebra împotriva radiațiilor. Acesta a blocat moleculele inflamatorii principale (IL-1B și NF--B), a prevenit mutațiile și a îmbunătățit supraviețuirea. În cazul în care nu știați, peștele zebra are multe gene în comun cu oamenii și sunt adesea folositi în cercetarea cancerului.

Având în vedere provocările actuale cu radioterapia, sperăm că studiile clinice vor investiga în continuare alfa-GPC.

Efecte secundare și adverse:

Alpha-GPC a fost sigur în toate studiile clinice. La o parte din pacienți, a provocat reacții adverse ușoare, cum ar fi:

Arsururi la stomac

Greaţă

Iritabilitate

Durere de cap

Prospect Alpfa-GPC:

Mod de administrare: Aportul zilnic recomandat de Alpha-GPC este de 250 mg. Se recomandă să luați suplimentul cu 45-60 de minute înainte de antrenament. Doza acestui nootropic poate fi crescută până la 300 mg în zilele de antrenament, adica 1 masura.

Compozitie: Pudra Glicerilfosforilcolina pură L-Alpha, cunoscută și sub denumirea de alfoscerat de colină: 300 mg/masura.

Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui. Acest produs este destinat să fie utilizat alături de un stil de viață activ și o dietă echilibrată.

AVERTIZARE:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu folosiți acest produs dacă sigiliul de siguranță este rupt.

Sursa text: https://selfhacked.com/blog/alpha-gpc/

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate25
Ingrediente principaleAlfa-GPC
Greutate25 g

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Alfa-GPC pulbere 25 grame

Raw Powders Alfa-GPC pulbere 25 grame

Beneficii Alfa-GPC: Efect Nootropic, ajuta in recuperarea dupa accident vascular, imbunătățeste performanța fizică, poate îmbunătăți vederea, poate proteja împotriva radiațiilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders Alfa-GPC pulbere 25 grame

Raw Powders Alfa-GPC pulbere 25 grame

lei136.70 in_stock! Beneficii Alfa-GPC: Efect Nootropic, ajuta in recuperarea dupa accident vascular, imbunătățeste performanța fizică, poate îmbunătăți vederea, poate proteja împotriva radiațiilor. Raw Powders
Mergi