Pret redus!
GO SHARP 60 Capsule, Citicolina, Bacopa Monnieri, Vitamina B5 si B12, Extract Panax Ginseng Mărește

Raw Powders GO SHARP 60 Capsule

Beneficii go Sharp: 500 mg Citicolină pe porție, imbunatateste memoria si starea de spirit, ofera creierului claritate, formula unică și eficientă.

Mai multe detalii


Pret: 199,00 lei Pret: 256,00 lei Pret: -57,00 lei

Produs nou

RawPowders-GoSharp

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

GO SHARP 60 Capsule

O nouă formulă inovatoare!

Îmbunătățește-ți puterea mentală / stimulează-ți energia mentală

· 500 mg Citicolină pe porție

- Imbunatateste memoria si starea de spirit

- Ofera creierului claritate

· Formula unică și eficientă

· Potrivit pentru vegani și vegetarieni

· Fabricat în Marea Britanie

Îmbunătățirea energiei mentale din natură

Go Sharp este o formulă de îmbunătățire a concentrației de energie și concentrare a energiei mentale, care conține citicolină, Bacopa Monnieri, Ginkgo Biloba, extracte de ardei negru și alte ingrediente naturale, într-o formă ușor de utilizat. Combinând cele mai puternice caracteristici ale acestor componente, Go Sharp oferă un impuls de lungă durată al puterii creierului și îți crește productivitatea pe parcursul zilei. Formula noastră unică vegană fără cafeină nu conține produse animale și este potrivită pentru vegani și vegetarieni.

Puterea citicolinei

Principalul ingredient activ pentru stimulatorul creierului Go Sharp - Citicolina (CDP Choline) - este un produs chimic al creierului care apare în mod natural în celulele corpului uman. Datorită proprietăților sale neuroprotectoare naturale, Citicolina oferă efect de reducere a stresului și ajută la îmbunătățirea stării de spirit. Citicolina este adesea prescrisă pentru creșterea performanței mentale, îmbunătățirea memoriei și a funcției creierului.

Extractul de Bacopa Monnieri, cunoscut și sub denumirea de isop de apă, este o plantă care conține antioxidanți puternici și apreciată pentru îmbunătățirea memoriei, pentru reducerea anxietății și pentru creșterea activitatii creierului. Este un remediu natural, care echilibrează nivelul de serotonină și oferă un efect de mărire a stării de spirit.

Acetil-L-Carnitina este un puternic impuls de memorie, de memorare și de învățare, ajutând, de asemenea, la creșterea rezistenței și îmbunătățirea rezultatelor de fitness.

Extractul de Ginkgo Biloba este o substanță puternică, îmbunătățind circulația sângelui și funcția cognitivă, umple corpul cu antioxidanți și reduce anxietatea.

Panax Ginseng consolidează sistemul imunitar, îmbunătățește funcția creierului și ajută la evitarea oboselii.

Vitaminele B5 și B12 asigură efectul neurorestorativ și de stimulare a energiei.

Extractul de ardei negru îmbunătățește absorbția de nutrienți din organism și oferă un efect antidepresiv.

Mod de administrare: Luați două capsule dimineața cu multă apă și pregătiți-vă pentru efectul puternic de stimulare a creierului!

Compozitie pentru 2 capsule: Citicholine (CDP-Cholin) 500 mg, extract de brahmi (bacopa monnieri) 150mg, acetil-L-carnitină 250 mg, extract de ginkgo biloba 100 mg, extract de panax Ginseng 10: 1 10mg, vitamina B5 (D-calot Pantothenate) 12mg, extract de piper negru ( 95% Piperine) 5,2 mg, vitamina B12 (Metilcobalamina) 3,0 μg.

AVERTIZARE:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu folosiți acest produs dacă sigiliul de siguranță este rupt.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
ProprietatiReduce oboseala
Cantitate60
Ingrediente principaleBacopa Monnieri

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders GO SHARP 60 Capsule

Raw Powders GO SHARP 60 Capsule

Beneficii go Sharp: 500 mg Citicolină pe porție, imbunatateste memoria si starea de spirit, ofera creierului claritate, formula unică și eficientă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders GO SHARP 60 Capsule

Raw Powders GO SHARP 60 Capsule

lei182.57 in_stock! Beneficii go Sharp: 500 mg Citicolină pe porție, imbunatateste memoria si starea de spirit, ofera creierului claritate, formula unică și eficientă. Raw Powders
Mergi