Pret redus!
Oemine Vision - 60 capsule Mărește

Oemine Vision - 60 capsule

Oemine VISION este benefic pentru: persoanele care stau foarte mult in fata calculatorului, pentru persoanele care conduc pe timp de noapte

Mai multe detalii


Pret: 45,00 lei Pret: 62,00 lei Pret: -17,00 lei

Produs nou

Oemine-Vision-60capsule

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Oemine Vision - 60 capsule

Supliment alimentar natural obtinut din pigmenti naturali, utilizat pentru retina: luteina, carotenoizi si xantin vegetale.

 

OEMINE VISION este un supliment alimentar natural pentru a regenera pigmentii retinei, datorita carotenoidelor antioxidante, a căror contribuție este pentru a echilibra vederea. Ele sunt extrase din alge marine dunaliela pentru beta-caroten si vitamina A, care ajuta la mentinerea vederii normale si galbenele pentru luteina ai xantina.

 

Oemine VISION este benefic pentru:

- Persoanele care stau foarte mult in fata calculatorului

- Pentru persoanele care conduc pe timp de noapte

 

Ori de cate ori va simtiti ochii obositi sau nu vedeti bine, (de a se asocia cu Oemine B), iar pentru retina ca anti-îmbatranire.

 

Prospect Oemine Vision

Mod administrare: 1 capsula pe zi, 5 zile din 7.

 

Compoziție pentru 1 capsulă:

Luteina: 8 mg

Beta-caroten: 2,4 mg (50% DZR)

Zeaxantina: 90 micrograme.

 

Ingrediente: ulei de germeni de porumb organic, agent de acoperire (marin gelatină), luteina naturala, agent de îngroșare (ceară de albine galbenă), extract de gălbenele, caroten natural, oxid de fier.

Oemine VISION este garantată fără coloranți sau conservanți, produs fără adaos sintetic.

Oemine VISION este fabricat în conformitate cu standardele in vigoare. Măsurarea acestuia se întâlnește in Rația zilnică recomandată (DZR).

Spune-ne părerea ta!

Oemine Vision - 60 capsule

Oemine Vision - 60 capsule

Oemine VISION este benefic pentru: persoanele care stau foarte mult in fata calculatorului, pentru persoanele care conduc pe timp de noapte

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Oemine Vision - 60 capsule

Oemine Vision - 60 capsule

lei41.28 in_stock! Oemine VISION este benefic pentru: persoanele care stau foarte mult in fata calculatorului, pentru persoanele care conduc pe timp de noapte Oemine Franta
Mergi