Scortisoara (Organica) 300 mg 60 capsule

Scorțișoară organică: Suport natural pentru o tensiune arterială sănătoasă, promovează nivelurile sănătoase de glucoză aflate deja în limite normale, sprijină trigliceride sănătoase, LDL colesterol, niveluri totale de colesterol deja în limite normale, sprijină nivelurile sănătoase ale tensiunii arteriale deja în limitele normale

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

CINNAMON (Organic) 300mg 60 Capsules

Scortisoara (Organica) 300 mg 60 capsule

Scorțișoară organică: Suport natural pentru o tensiune arterială sănătoasă

• Promovează nivelurile sănătoase de glucoză aflate deja în limite normale

• Sprijină trigliceride sănătoase, LDL colesterol, niveluri totale de colesterol deja în limite normale

• Sprijină nivelurile sănătoase ale tensiunii arteriale deja în limitele normale

• Poate ajuta la reducerea grăsimii corporale și la creșterea masei musculare atunci când este folosit ca parte a unui program care include dieta și exercițiile fizice

Ce este Scorțișoara?

Coaja de scorțișoară a fost folosită timp de mai multe mii de ani în sistemele tradiționale de îngrijire a sănătății din Europa de Est și de Vest, în scopuri precum apetitul proastnic și disconfortul digestiv tranzitoriu, cum ar fi balonarea, indigestia și gazele instestinale, precum și sprijinirea unor niveluri sănătoase de glucoză din sânge.

Ce face Scorțișoara?

Scorțișoară sa constatat că influențează pozitiv diverși parametri de sănătate, adesea asociate cu funcția de insulină adecvată, incluzând suportul natural pentru tensiunea arterială sănătoasă și metabolismul sănătos al colesterolului și al trigliceridelor.

Ca și în cazul utilizării tradiționale, cercetările moderne au demonstrat, de asemenea, că scorțișoara este eficientă în susținerea unor niveluri sănătoase de glucoză din sânge deja în limitele normale. Cercetările moderne au arătat, de asemenea, alte beneficii asociate cu suplimentele de scorțișoară. Aceasta include promovarea funcției cardiovasculare sănătoase, demonstrată de sprijinul pentru scorțișoară pentru trigliceridele sănătoase, colesterolul LDL, nivelul total de colesterol și tensiunea arterială deja în limitele normale.

În cele din urmă, cercetarea a arătat că oamenii au prezentat o modificare semnificativă a compoziției corporale, după cum arată o grăsime corporală scăzută cu 0,7% și o creștere a masei musculare de 1,1%. Astfel de modificări ale compoziției corporale ar trebui făcute doar ca parte a unui program complet de dietă și exerciții fizice.

Prospect Scortisoara (Organica)

Mod admnistrare: Luați 1 capsulă de două ori pe zi.

Portii de servire: O (1) Capsulă

Porții pe container: 60

Compozitia pe servire

• Scortisoara organica (scoarță) (cinnamomum burmannii) 300 mg

Alte ingrediente: capsulă de legume HMPC, maltodextrină organică, stearat de magneziu vegetal.

Avertisment: Dacă sunteți însărcinată, aveți asistență medicală, aveți orice stare de sănătate sau dacă luați orice medicamente, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

Scortisoara (Organica) 300 mg 60 capsule

Scortisoara (Organica) 300 mg 60 capsule

Scorțișoară organică: Suport natural pentru o tensiune arterială sănătoasă, promovează nivelurile sănătoase de glucoză aflate deja în limite normale, sprijină trigliceride sănătoase, LDL colesterol, niveluri totale de colesterol deja în limite normale, sprijină nivelurile sănătoase ale tensiunii arteriale deja în limitele normale

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi