Pret redus!
Thermo Burner 90 capsule, arde grasimile, reduce apetitul, taie pofta Mărește

HS Labs Thermo Burner 90 capsule

Accelerarea metabolismului, crescte dorința de antrenament, creste forta si puterea, focalizare și concentrare, reduce semnificativ apetitul.

Mai multe detalii


Pret: 69,00 lei Pret: 107,00 lei Pret: -38,00 lei

Produs nou

HS0112

Optiuni Valabile:

Thermo Burner 90 capsule

Gândiți-vă la sfarsitul luptelor cu KILOGRAMELE in plus, in ajutor vine THERMO BURNER!

Conditia Fizica perfectă a corpului și a reliefului este acum posibilă cu noul arzator de grasimi FAT BURNER THERMO BURNER!

Spre deosebire de alte produse de ardere a grăsimilor care conțin multe ingrediente ineficiente, THERMO BURNER conține numai plante și aminoacizi dovediți și foarte eficienți care ajuta la:

 

- Ele măresc temperatura corpului și reduc grăsimea subcutanată

- Reduce pofta de mâncare

- Acestea accelerează metabolismul

- Ele ofera energie

- Îmbunătățesc concentrarea

In THERMO BURNER veți găsi:

Tirozină - Aminoacid care îmbunătățește concentrarea, focusarea și starea de spirit. O recuperare mai rapidă după antrenament.

Cofeina, extractul de ceai verde și cafeaua verde, care au un puternic efect energizant. Ele vor ajuta la a face mai mult și mai eficiente antrenamentele. Ceaiul verde este de asemenea un antioxidant puternic care mărește sănătatea generală.

Extract de portocal amar - Portocaliu amar este un ingredient obișnuit în produsele de ardere a grăsimilor, deoarece arată rezultate excelente în lupta împotriva oboselii și reduce în mod semnificativ apetitul.

Radacina de ghimbir - popular în ultimii ani, rădăcină de ghimbir sa dovedit a ajuta in procesul de accelerare a metabolismului și detoxifierea organismului de agenți nocivi.

Chilli și ardei iute - cayenne prezent ca o componentă în THERMO BURNER, deoarece contine capsaicina, care accelerează metabolismul, reduce apetitul și crește temperatura corpului.

Utilizarea THERMO BURNER în combinație cu dieta și sportul potrivit garantează rezultate pe termen lung!

Prospect:

Mod de administrare:

În zilele de antrenament: 1 doză (3 capsule) cu o zi înainte de antrenament.

În zilele fără antrenament: 1 doză (3 capsule) dimineața pe stomacul gol.

 

 

Spune-ne părerea ta!

HS Labs Thermo Burner 90 capsule

HS Labs Thermo Burner 90 capsule

Accelerarea metabolismului, crescte dorința de antrenament, creste forta si puterea, focalizare și concentrare, reduce semnificativ apetitul.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
HS Labs Thermo Burner 90 capsule

HS Labs Thermo Burner 90 capsule

lei63.30 in_stock! Accelerarea metabolismului, crescte dorința de antrenament, creste forta si puterea, focalizare și concentrare, reduce semnificativ apetitul. HS Labs
Mergi