Pret redus!
Megabol Inh-AR 60 Capsule Mărește

Megabol Inh-AR 60 Capsule

Beneficii Megabol Inh-AR: imbunătățește libidoul și sentimentul de bine, activator de testosteron prin proces non-androgen, inhibitor puternic al aromatazei, scade nivelul de estrogen.

Mai multe detalii


Pret: 35,00 lei Pret: 50,00 lei Pret: -15,00 lei

Produs nou

Megabol-Inh-AR

Optiuni Valabile:

Megabol Inh-AR 60 Capsule

Ameliorarea libidoului si blocant de estrogen

Alte beneficii ale Megabol Inh-AR:

- Îmbunatateste libidoul si sentimentul de bine.

- Activator de testosteron prin proces non-androgen.

- Inhibitor puternic al aromatazei.

- Scade nivelul de estrogen.

Capsulele Megabol Inh-AR 60 sunt primul supliment disponibil care include butein calconi. Megabol Inh-AR este o formula creata de Dr. Henryk Rozanski, specializat în biochimie si a dezvoltat cateva suplimente perfect sigure pentru sportivii profesionisti.

Megabol Inh-AR accelereaza cresterea musculara prin prevenirea productiei excesive de estrogen care inhiba potentialii anabolici ai castigului muscular.

Megabol Inh-AR este un inhibitor puternic al receptorului EGF al tirozin kinazei, glutation reductaza si un inhibitor al aromatazei IKK. Inh-AR ajuta, de asemenea, la stabilizarea tensiunii arteriale, inhiba fibroza, este antiinflamator, inhiba peroxidarea membranelor celulare, stabilizeaza structura biomembranelor si elimina radicalii liberi.

Acest supliment are, de asemenea, activitate antineoplasica, ajuta la relaxarea muschilor netezi si scade modificarile degenerative limitate ale sistemului nervos central si periferic.

Cum sa luati: Luati 1 capsula de doua ori pe zi. Luati fiecare capsula la o distanta de cel putin 8 ore. Nu depasiti doza recomandata de 2 capsule pe zi. Consumati cu cel putin 250 ml de apa. Luati aceeasi doza în zilele în care nu va antrenati.

Informatii nutritionale

Doze de servire: 1 capsula

Testo-3 - complex compus inhibitor al aromatazei PhEN-X1004 200 mg

(2S) -2- (3,4-dihidroxifenil) -7-hidroxi-2,3-dihidrocromen-4-ona

2- (3,4-Dihidroxifenil) -5,7-dihidroxi-4-cromenona

Alte ingrediente: extracte de ciuperci Agaricus, urzica Urticae siccum, seminte de schinduf Trigonella foenum-graecum), dioxid de siliciu, stearat de magneziu, capsula de gelatina.

 

Recomandari: Pastrati acest supliment departe de copii. Suplimentele nu ar trebui sa înlocuiasca o dieta echilibrata si importanta pentru un stil de viata sanatos. Nu luati daca sunteti gravida sau alaptati.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
Utilizat pentruReglare hormonala
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate60
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

Megabol Inh-AR 60 Capsule

Megabol Inh-AR 60 Capsule

Beneficii Megabol Inh-AR: imbunătățește libidoul și sentimentul de bine, activator de testosteron prin proces non-androgen, inhibitor puternic al aromatazei, scade nivelul de estrogen.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Megabol Inh-AR 60 Capsule

Megabol Inh-AR 60 Capsule

lei32.11 in_stock! Beneficii Megabol Inh-AR: imbunătățește libidoul și sentimentul de bine, activator de testosteron prin proces non-androgen, inhibitor puternic al aromatazei, scade nivelul de estrogen. Megabol
Mergi