Promotie!
Senstra pentru femei 30 Capsule Mărește

Newton Everett Senstra pentru femei 30 Capsule

SENSTRA® FOR WOMEN: Acum există un produs de performanță sexuală pentru femei, creșterea placerii la femei, imbunătățește sensibilitatea, imbunătățește funcția sexuală, intensifică plăcerile și orgasmele, imbunătățește rezistența.

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 134,00 lei Pret: -55,00 lei

Produs nou

NewtonEverett-4683

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

SENSTRA FOR WOMEN 30 Capsules

Senstra pentru femei 30 Capsule

SENSTRA® FOR WOMEN: Acum există un produs de performanță sexuală pentru femei!

• Creșterea placerii la femei

• Îmbunătățește sensibilitatea

• Îmbunătățește funcția sexuală

• Intensifică plăcerile și orgasmele

• Îmbunătățește rezistența

 

SENSTRA® este conceput special pentru femeile care doresc să sporească libidoul, stamina, lubrifierea, culmile și satisfacția sexuală generală.

Multe femei înregistrează o scădere a dorinței sexuale sau a satisfacției datorate unor factori care contribuie, cum ar fi stresul, depresia, nașterea, menopauza sau fluctuațiile hormonale. Cele mai multe femei își ignoră sentimentele, crezând că un declin al libidoului este normal - nu-și dau seama că poate fi corectat cu ușurință.

SENSTRA® este un supliment natural care este luat pentru a imita acțiunea a ceea ce ar trebui să apară în mod natural dintr-un punct fiziologic, sexual, dar nu. Unul din ingredientele principale din SENSTRA® (l-arginina) ajută la creșterea fluxului sanguin în țesuturile genitale ale clitorisului și în zonele înconjurătoare. Creșterea fluxului sanguin apare deoarece arginina asistă la producerea unei molecule radicale numită oxid nitric (NO), care relaxează pereții vascularizațiilor. NO-ul produs de arginină poate ajuta femeile să devină mai capabile fizic de a face sex, ceea ce poate permite ca acest act să aibă loc cu o frecvență mai mare.

SENSTRA® pentru femei conține damiana pentru a ajuta și a atenua experiența fizică. Damiana este o plantă afrodiziacă naturală care a fost folosită pentru a ajuta la echilibrarea problemelor hormonale la femeia de sute de ani. Uleiul din frunzele damiana conține o substanță chimică cunoscută sub numele de terpenă. Cercetarile au aratat ca terpenes cu alte substanțe care alcătuiesc substanțele chimice de comunicare sexuală cunoscute sub numele de feromoni. Acest efect asupra progesteronului poate explica de ce planta poate crește libidoul, în primul rând datorită acestei capacități de legare a progesteronului. Studiile științifice asociază deficitul de progesteron, în special la femeile aflate în post-menopauză, la scăderea libidoului. Deci, dacă legarea extractului de damiana la receptorii de progesteron poate imita acțiunea progesteronului, damiana ar putea conduce teoretic la creșterea libidoului la femeile cu deficit de progesteron.

Alte plante din SENSTRA® pentru femei sunt: ​​epimedium și mucuna. Epimedium este un alt afrodisiac. Cercetările recente arată că epimediul poate crește libidoul masculin și cele feminin, precum și fluxul sanguin la organele genitale. Și pentru femei, poate ajuta la atenuarea disconfortului menopauzei. Mucuna sa dovedit a crește producția de L-Dopa, hormonul "ma simt bine", care vă ajută să vă relaxați și să îmbunătățiți experiența sexuală.

Care este doza recomandată?

Două capsule pe zi, una dimineața și una înainte de culcare.

 

Cum acționează SENSTRA®?

SENSTRA®, cu combinația sa unică de plante medicinale, ajută la creșterea fluxului sanguin la organele sexuale și de asemenea, stimulează libidoul prin creșterea nivelurilor hormonale sexuale. SENSTRA® nu este doar pentru îmbunătățirea sexuală. Combinația unică de plante medicinale poate fi folosită și pentru a îmbunătăți circulația sângelui, nivelul de energie și sănătatea generală și bunăstarea.

 

Pot simți cu adevărat efectul SENSTRA®?

Da. Formula unică a SENSTRA® lucrează la chimia creierului feminin, nivelurile de dispoziție și îmbunătățirea libidoului. O orientare generală pentru efectul global este de 1-3 luni (variază pentru fiecare utilizator).

 

Poate SENSTRA® să fie folosit de bărbați?

SENSTRA® este special conceput pentru femei.

 

Pot să iau SENSTRA® cu alcool?

Pentru efectul maxim, nu consumați SENSTRA® cu bere sau vin. Pentru unii oameni, berea sau vinul ar putea diminua eficacitatea ierburilor. Dacă trebuie să beți, luați SENSTRA® aproximativ o oră sau mai mult înainte de a consuma alcool.

 

Este SENSTRA® un medicament?

Nu. SENSTRA® este 100% natural și sigur. De fapt, SENSTRA® este unul dintre cei mai puțini potențiali purtători pe bază de plante, cu acțiune rapidă în lume. Celelalte sunt susceptibile de a conține substanțe chimice și steroizi.

 

Există efecte secundare adverse?

Nu. Nu sunt raportate cazuri de efecte secundare adverse. Cu toate acestea, un procent mic de utilizatori cu preexistentă circulație sanguină precoce a prezentat unele minore facială înroșirea feței și căldură în organism. Această reacție tolerabilă se datorează circulației sanguine îmbunătățite. Cu un consum regulat de SENSTRA®, efectul secundar se va risipi în cele din urmă.

 

Va interveni SENSTRA® cu alte medicamente?

Nu. Până în prezent, nu există complicații raportate. Cu toate acestea, în general, oricine din supravegherea medicală ar trebui să consulte un medic înainte de a lua orice nou tip de supliment pe bază de plante.

 

Este SENSTRA® un supliment pe bază de plante aprobat?

SENSTRA® este fabricat în conformitate cu standardele stricte GMP și a fost testat și certificat în condiții de siguranță pentru consum.

Îți datorezi pentru a încerca SENSTRA®, este o parte esențială a energiei tale sexuale noi. SENSTRA® este conceput pentru a vă ajuta să vă bucurați de viata la maxim!

 

Prospect SENSTRA®

Mod administrare: Luați Două (2) capsule pe zi o dată pe zi.

Portie: Două (2) Capsule

Porții pe container: 15

Compozitie per porție

• Argidium Blend 650mg

L-arginină HCI, iarba caprei (Epimedium sagitattum) Extract 20: 1 (planta), Damiana (Turnera diffusa) (frunză), Cowhage (Mucuna pruriens) (15% L-Dopa).

Alte ingrediente: făină de orez, gelatină, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu, oxid de titan, roșu # 3 (CI 45430), roșu # 40 (CI 16035), albastru # 1 (CI42090).

Avertisment: Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente sau planificați orice procedură medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare.

Depozitați produsul la temperatura camerei. Nu expuneți la căldură sau umiditate excesivă. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.

Spune-ne părerea ta!

Newton Everett Senstra pentru femei 30 Capsule

Newton Everett Senstra pentru femei 30 Capsule

SENSTRA® FOR WOMEN: Acum există un produs de performanță sexuală pentru femei, creșterea placerii la femei, imbunătățește sensibilitatea, imbunătățește funcția sexuală, intensifică plăcerile și orgasmele, imbunătățește rezistența.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Newton Everett Senstra pentru femei 30 Capsule

Newton Everett Senstra pentru femei 30 Capsule

lei72.48 in_stock! SENSTRA® FOR WOMEN: Acum există un produs de performanță sexuală pentru femei, creșterea placerii la femei, imbunătățește sensibilitatea, imbunătățește funcția sexuală, intensifică plăcerile și orgasmele, imbunătățește rezistența. Newton-Everett
Mergi