Pret redus!
X24 Libido 50 capsule, libidou scazut, tonic sexual, potenta naturala, erectie Mărește

Santaflor X24 Libido 50 capsule

Beneficii Tonic Sexual: creste tes-tosteronul, afrodisiac natural, tonic sexual, creste energia, imbunatateste dorinta sexuala, creste libidoul, benefic in performante sexuale, Contine: Maca, Damiana, L-Arginina, Vitamina B1, B6, B12, Zinc.

Mai multe detalii


Pret: 45,00 lei Pret: 68,00 lei Pret: -23,00 lei

Produs nou

Santaflor-X24Libido50

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

X24 Libido 50-100-200 capsule

Beneficii X24 Libido

• Afrodisiac natural

• Tonic sexual

• Creste energia

• Imbunatateste dorinta sexuala

• Creste libidoul

• Benefic in performante sexuale

• Viata sexuala sanatoasa

Suplimentul alimentar Libido X24 este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Datorită proprietăților sale de tonifiere, acest tonic sexual este o soluție naturală pentru stimularea libidoului.

Maca promovează fertilitatea, stimulează sistemul imunitar, tonifică corpul. Este simbolul fertilității și a vigorii sexuale din Peru.

Damiana, afrodisiac și tonic general, este un stimulent sexual, de asemenea recomandat în cazul oboselii nervoase.

Arginina este recomandată pentru a reduce slăbiciunea libidoului și pentru a îmbunătăți performanțele musculare, pentru a stimula creșterea. Poate fi de asemenea util să luați arginină în timpul unei convalescențe.

Prospect Tonic Sexual

Compoziție: Pulbere de Gluconat pur de zinc, Vitamine B1, B2, B6, Maca Radacina, Daminia frunze, L-Arginină

Mod administrare: 3 până la 4 capsule pe zi, cu un pahar mare de apă.

Dozaj: Capsule dozate la 480 mg

Ambalaj: disponibil cu 50, 100, 200 și 1000 capsule, capsula din gelatină vegetală.

Atenție: Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați departe de sursele de căldură și de lumină.

Spune-ne părerea ta!

Santaflor X24 Libido 50 capsule

Santaflor X24 Libido 50 capsule

Beneficii Tonic Sexual: creste tes-tosteronul, afrodisiac natural, tonic sexual, creste energia, imbunatateste dorinta sexuala, creste libidoul, benefic in performante sexuale, Contine: Maca, Damiana, L-Arginina, Vitamina B1, B6, B12, Zinc.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Santaflor X24 Libido 50 capsule

Santaflor X24 Libido 50 capsule

lei41.28 in_stock! Beneficii Tonic Sexual: creste tes-tosteronul, afrodisiac natural, tonic sexual, creste energia, imbunatateste dorinta sexuala, creste libidoul, benefic in performante sexuale, Contine: Maca, Damiana, L-Arginina, Vitamina B1, B6, B12, Zinc. Santaflor
Mergi