Pret redus!
Vitamina K2 picaturi, Menaquinona 7 (MK7) 30 ml Mărește

Vitamina K2 picaturi, Menaquinona 7 (MK7) 30 ml

Vitamina K2 beneficii: este benefica in prevenirea bolilor de inima, intareste oasele, previne osteoporoza, scade inflamatia, protejeaza organizmul in cazul bolilor autoimune, reduce rezistenta la insulina, ajuta la prevenirea efectelor negative in urma administrarii de statine, face dintii mai puternici, ajuta la fixarea calciului, are o acțiune benefica privind coagularea sângelui.

Mai multe detalii


Pret: 125,00 lei 155,00 lei -30,00 lei

Produs nou

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Vitamina K2 naturala pentru mentinerea oaselor sanatoase!

 

Cateva beneficii importante ale Vitaminei K2 naturala:

 

- Vitamina K2 este benefica in prevenirea bolilor de inima

- Vitamina K2 intareste oasele, previne osteoporoza

- Vitamina K2 scade inflamatia

- Vitamina K2 protejeaza organizmul in cazul bolilor autoimune

- Vitamina K2 reduce rezistenta la insulina

- Vitamina K2 ajuta la prevenirea efectelor negative in urma administrarii de statine

- Vitamina K2 face dintii mai puternici

- Vitamina K2 ajuta la fixarea calciului

- Vitamina K2 are o acțiune benefica privind coagularea sângelui

 

Vitamina K2 beneficiiIn ultima vreme este tot mai clar faptul ca Vitamina K2 este o vitamina foarte importanta pentru transportul propriu-zis al calciului în organism, ceea ce face aceasta vitamina aduce o contributie importanta la mentinerea oaselor puternice si sanatoase.

Vitamina K2 se gaseste in principal in alimente fermentate, cum ar fi natto, un fel de mancare traditionala japoneza.

Vitamina K2 contine forma patentata si bine absorbita in organism de vitamina K2 (menachinona-7 sau MK7) din natto (un fel de mancare traditionala japoneza din soia fermentata). MK7 contine o biodisponibilitate mai mare în organism decat vitamina K de origine sintetice.

Vitamina K2 joacă un rol esențial în coagularea sângelui și fixarea calciului, o acțiune dublă care îl face prețios pentru organism.

Vitamina K există în două forme: vitamina K1 și vitamina K2. Admisia este în principal prin dietă, dar nu este întotdeauna suficientă.

De la năut, vitamina K2 este în formă uleioasă pentru a-și promova absorbția de către organism. O contribuție suplimentară permite organismului să aibă doza zilnică necesară pentru buna funcționare a acestuia.

Astfel, o absorbtie a vitaminei K2 face posibilă acționarea pe două nivele. Într-adevăr, această vitamină permite coagularea normală a sângelui și astfel, împiedică fluidizarea excesivă. În plus, vitamina K ajută la menținerea scheletului prin promovarea fixării calciului in oase.

Astfel, ca o cura regenerabilă de o lună cu uleiul de vitamina K2 vă va permite să furnizați organismului elementele necesare.

Proprietati benefice pentru sanatate ale Vitaminei K

- Vitamina K si vitamina D contribuie la mentinerea unei structuri osoase normale si sanatoase

- Vitamina D contribuie la nivelurile sanguine normale de calciu si absorbtia normala a calciului si a fosforului in organism

- Vitamina K contribuie la coagularea normala a sangelui

 

De ce sa alegeti Vitamina K2?

- 100% forma naturala de vitamina K2

- Fabricare prin proces brevetat

- Usor de digerat si are cea mai activa forma

- Biodisponibilitate mult mai mare decât vitamina K2 sintetice

- Calitate dovedita din punct de vedere stiintific

- Sinergie suplimentara cu vitamina E

 

Prospect Vitamina K2

Flacon: 30 ml.

Prospect Vitamina K2:

Mod administrare: 5 până la 10 picături pe zi, pentru a fi administate direct sub limbă sau pe orice suport alimentar.

Ingrediente: Pentru 1 picătură

Ulei de susan

Vitamina K2, Menaquinona 7 (MK7) - 15 mcg (5 picaturi reprezinta 100% Doza Zilnica Recomandata)

Vitamina E (antioxidant)

Contraindicatii: Nu se recomandă dacă se administrează anticoagulante anti-vitamina K.

Spune-ne părerea ta!

Vitamina K2 picaturi, Menaquinona 7 (MK7) 30 ml

Vitamina K2 picaturi, Menaquinona 7 (MK7) 30 ml

Vitamina K2 beneficii: este benefica in prevenirea bolilor de inima, intareste oasele, previne osteoporoza, scade inflamatia, protejeaza organizmul in cazul bolilor autoimune, reduce rezistenta la insulina, ajuta la prevenirea efectelor negative in urma administrarii de statine, face dintii mai puternici, ajuta la fixarea calciului, are o acțiune benefica privind coagularea sângelui.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi