Pret redus!
5-HTP (eliberare treptata) 100 mg 90 Comprimate Mărește

Biovea 5-HTP (eliberare treptata) 100 mg 90 Comprimate

5-HTP: o soluție naturală pentru anxietate și depresie, ajută la atenuarea anxietății și stresului, promovează modele de somn sănătoase, inhibă apetitul, reduce disconfortul durerilor de cap, migrena, intărește inima, metabolismul și imunitatea

Mai multe detalii


Pret: 139,00 lei Pret: 178,00 lei Pret: -39,00 lei

Produs nou

Biovea-2178

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

5-HTP (Time Release) 100mg 90 Tablets

5-HTP (eliberare treptata) 100 mg 90 Comprimate

5-HTP: o soluție naturală pentru anxietate și depresie

• Ajută la atenuarea anxietății și stresului

• Promovează modele de somn sănătoase

• Inhibă apetitul

• Reduce disconfortul durerilor de cap, migrena

• Întărește inima, metabolismul și imunitatea

Ce este 5-HTP și de unde vine?

5-HTP este produs în mod natural în organism. Acesta poate fi, de asemenea, găsit în diverse plante, inclusiv semințele de gryffonia simplicifolia, un arbust din Africa de Vest.

5-HTP TR 100mg Release Time este un aminoacid care crește în mod natural nivelul serotoninei din organism, care ajută echilibrul emoțiilor, comportamentului, apetitului și somnului.

100% vegetarian și utilizând un sistem de administrare controlată, 5-HTP eliberează ingredientele sale puternice lent pe o perioadă de 12 ore, ceea ce permite ca acesta să fie absorbit în fluxul sanguin mai eficient.

Ce face 5-HTP?

In timp ce studiile sunt inca in curs de desfasurare, cercetarile au aratat ca 5-HTP poate ajuta la imbunatatirea starea de spirit, ameliorarea durerii de cap, reducerea anxietatii si stresului, promovarea somnului sanatos si asistarea controlului apetitului.

Cine are nevoie de 5-HTP?

Oricine caută să-și îmbunătățească starea de spirit, comportamentul, apetitul sau somnul poate beneficia de a lua 5-HTP.

Are 5-HTP efecte secundare?

Există riscul apariției unor simptome ușoare de greață care au fost frecvent întâlnite în primele câteva săptămâni de la administrarea 5-HTP.

Prospect 5-HTP

Mod administrare: Luați 1 comprimat, de două ori pe zi, cu alimente.

Nu depășiți doza recomandată.

Portii de servire: 1 tabletă vegetariană

Porții pe container: 90

Compozitia pe servire:

• 5-HTP (5-hidroxitriptofan) 100 mg

(derivat din Griffonia simplicifolia) (semințe)

Alte ingrediente: celuloză, fosfat dicalcic, hipromeloză, silice, acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal, metilceluloză, glicerină.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principale5-HTP

Spune-ne părerea ta!

Biovea 5-HTP (eliberare treptata) 100 mg 90 Comprimate

Biovea 5-HTP (eliberare treptata) 100 mg 90 Comprimate

5-HTP: o soluție naturală pentru anxietate și depresie, ajută la atenuarea anxietății și stresului, promovează modele de somn sănătoase, inhibă apetitul, reduce disconfortul durerilor de cap, migrena, intărește inima, metabolismul și imunitatea

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Biovea 5-HTP (eliberare treptata) 100 mg 90 Comprimate

Biovea 5-HTP (eliberare treptata) 100 mg 90 Comprimate

lei127.52 in_stock! 5-HTP: o soluție naturală pentru anxietate și depresie, ajută la atenuarea anxietății și stresului, promovează modele de somn sănătoase, inhibă apetitul, reduce disconfortul durerilor de cap, migrena, intărește inima, metabolismul și imunitatea Biovea
Mergi