Cele mai bune beneficii ale Tribulus Terrestris

Cele mai bune beneficii ale Tribulus Terrestris

Cele mai bune beneficii ale Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris este un supliment care poate face multe lucruri minunate pentru tine si corpul tau. Este frecvent utilizat ca un sustinator al libidoului pentru barbati si femei. Tribulus echilibreaza in mod natural nivelele hormonale din organism, motiv pentru care este folosit de persoane active care doresc sa isi sculpteze corpul.

- Mai multe universitati au efectuat studii care leaga suplimentarea cu tribulus la niveluri hormonale echilibrate din organism.

- Studiile au aratat ca tribulus terrestris poate stimula sistemul circulator, ceea ce va ajuta organismul sa pompeze oxigen si substante nutritive importante pentru muschi.

- Tribulus poate stimula productia de hormon luteinizat, care este un regulator al testosteronului, precum si unul dintre numerosi stimulatori de testosteron.

- Suplimentarea cu tribulus poate ajuta la combaterea impotentei la barbati! Tribulus ajuta la aceasta prin echilibrarea concentratiilor de hormoni din corp.

Tribulus terrestris a fost folosit de chinezi si de indieni (Asia) de sute de ani care dateaza din antichitate. Chiar si atunci, planta medicinala a fost folosita pentru a trata impotenta, pentru a imbunatati starea de spirit si a creste sanatatea generala. Tribulus a fost in mare parte nemaiauzit pana la sfarsitul anilor 1980 si inceputul anilor 1990. Cuvantul a dat afara ca tarile din Europa de Est dadeau tribulus olimpicilor de ceva timp. Apoi toti au sarit sa consume aceasta planta.

Din moment ce tribulus are atat de multe beneficii potentiale pentru sanatate, mii de oameni iau tribulus zilnic, dar din diferite motive. Unii o iau pentru a-si imbunatati sanatatea sexuala sau pur si simplu pentru a-si echilibra nivelul de hormoni. Culturistii folosesc tribulus pentru a pastra nivelurile de testosteron si estrogen in cazul in care ar trebui sa fie dupa ciclism alte pro-hormon sau complexe similare. Cu atatea beneficii, este greu de justificat sa nu luati tribulus pentru a vedea efectul acestuia.

Asigurati-va ca nu ramaneti pe el mai mult de trei luni, apoi luati doua - patru saptamani pauza. Aceasta este de a va mentine corpul cu nivelul hormonilor sai intr-un flux natural. Va sugerez sa luati 750 - 1250mg pe zi, aveti trei portii pe zi, fiecare cu o masa decenta.