Iarba caprei agitate - Iarba tapului ce este, beneficii, forme, doze, administrare, efecte

Iarba caprei agitate - Iarba tapului ce este, beneficii, forme, doze, administrare, efecte

Iarba Tapului este o plata pe care vechii chinezi o foloseau ca afrodisiac. Denumirea plantei (in eng. Horny Goat Weed) este explicata de o legenda care spune ca un crescator de capre din China a observat ca animalele sale aveau o activitate sexuala mai intensa dupa ce mancau frunzele acestei plante.

Cu timpul, cercetatorii interesati de puterea plantei, au realizat in urma studiilor ca Iarba Tapului are mult mai multe beneficii, fiind considerata un remediu natural eficient pentru ameliorarea disfunctiilor erectileejacularii precoce la barbati si pentru cresterea libidoului la femei. Totodata, Iarba Tapului poate fi folosita si in cazul durerilor de spate, articulare, bronsite, afectiuni ale ficatului, infectii virale.

 

Ce este de fapt Iarba Tapului?

Iarba Tapului este o planta care creste pana la maximum 30 de centimetri inaltime. Are tulpina rosie, iar florile de culoare roz, alb sau galben apar primavara. Poate fi gasita in stare naturala in Asia, in special in China, Japonia, Coreea.

In termeni de specialitate, planta este cunoscuta sub numele de Epimedium si a fost pana acum subiectul multor cercetari de laborator mai ales datorita faptului ca substantele pe care le contine ar putea fi folosite cu succes in realizarea de medicamente pentru ameliorarea impotentei.

 

De ce Iarba Tapului ar putea fi un remediu important pentru barbatii care sufera de probleme precum disfunctia erectila, ejacularea precoce, impotenta?

Este adevarat ca, in prezent, exista o multime de remedii care promit ameliorarea problemelor ce afecteaza viata sexuala a barbatilor. Insa, cele mai multe dintre aceste remedii sunt medicamente care pot avea reactii adverse asupra organismului.

 

Iarba Tapului este o alternativa naturala, fara efecte secundare.

Planta contine o substanta activa numita icariin care are efecte benefice asupra sanatatii. Icariinul este un compus de flavinoidelor, antioxidanti care reduc imbatranirea si pe care ii intalnim, de altfel, si in plate precum ceaiul verde sau patrunjelul. Icariinul are si proprietati asemanatoare cu ale altor substante utilizate pentru ameliorarea impotentei prin cresterea fluxului sangvin catre organele genitale.

 

Beneficiile posibile aduse de Iarba Tapului:

·      Cresterea nivelului de hormoni – tes-tosteron la barbati, contribuind astfel la ameliorarea impotentei si estrogen la femei, contribuind astfel la imbunatatirea libidoului;

·         Cresterea masei musculare;

·         Reducerea afectiunilor osoase;

·         Reglarea circulatiei sangelui;

·         Intarzierea imbatranirii;

·         Benefic in starile de oboseala si stres.

 

Sub ce forma poate fi gasita Iarba Tapului in Romania?

Pentru ca aceasta planta creste in Asia, romanii o pot procura sub forma de extract natural,  pulbere sau pastile care se pot adauga in sucuri de fructe, salate de legume sau, pur si simplu, in apa.

Sub forma de ceai, Iarba tapului este un tip de afrodisiac care aduce beneficii extraordinare asupra vietii sexuale. Tinand cont de faptul ca o viata sexuala implinita contribuie atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor la cresterea increderii in sine si la mentinerea unei stari de bine, aceasta planta este un ajutor de nadejde nu doar in imbunatatirea performantelor sexuale pe plan individual, ci si la mentinerea vietii de cuplu.

In prezent, Iarba tapului este considerata unul dintre cele mai bune afrodisiace din lume, la concurenta cu Viagra atunci cand vine vorba despre imbunatatirea activitatii sexuale. Cel mai important beneficiu al acestui remediu este, insa, faptul ca este natural si ca nu are efecte secundare asa cum pot avea medicamentele.

Produse recomandate

Referinta: ITEM-RE-009765

Marca: Swanson

Swanson Iarba Caprei Nebune Complex, 60 Capsule

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Iarba Caprei Nebune, Iarba Tapului: creste libidoul si functia sexuala, creste performantele sexuale, creste potenta masculina, mareste apetitul sexual, stimuleaza functia erectila, imbunatateste energia fizica si rezistenta, crește producția de tes-tosteron, ajută la ameliorarea unor condiții cum ar fi impotența (disfuncție erectilă, sau ED).

Pret: Pret 89,00 lei Pret de baza 155,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Swanson-HornyGoatExtract120

Marca: Swanson

Swanson Iarba Caprei Nebune extract, 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Horny Goat Weed Extract - scade presiunea arteriala, creste libidoul, reduce simptomele menopauzei, imbunatateste functiile sexuale, normalizeaza nivelul hormonilor din organism, este afrodiziac, creste densitatea osoasa, creste rezistenta fizica si intareste memoria.

Pret: Pret 119,00 lei Pret de baza 138,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: NOW-HornyGoat

Marca: Now Food

Now Foods Iarba Caprei Nebune cu Maca 750 mg 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Iarba Caprei Nebune, Iarba Tapului: creste libidoul si functia sexuala, creste performantele sexuale, creste potenta masculina, mareste apetitul sexual, stimuleaza functia erectila, imbunatateste energia fizica si rezistenta, crește producția de tes-tosteron, ajută la ameliorarea unor condiții cum ar fi impotența (disfuncție erectilă, sau ED).

Pret: Pret 119,00 lei Pret de baza 159,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Swanson-HornyGoat120

Marca: Swanson

Swanson Iarba Caprei Nebune Complex cu Tribulus si Maca, 120 Capsule

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Horny Goat Weed Complex cu Tribulus si Maca - scade presiunea arteriala, creste libidoul, reduce simptomele menopauzei, imbunatateste functiile sexuale, normalizeaza nivelul hormonilor din organism, este afrodiziac, creste densitatea osoasa, creste rezistenta fizica si intareste memoria.

Pret: Pret 139,00 lei Pret de baza 163,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-1677

Marca: Biovea

Biovea, Iarba Caprei Nebune, Iarba Tapului 120 Capsule (Potenta, libidou, afrodisiac)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Iarba Caprei Nebune: creste libidoul si functia sexuala, creste performantele sexuale, creste potenta masculina, mareste apetitul sexual, stimuleaza functia erectila, imbunatateste energia fizica si rezistenta, crește producția de tes-tosteron, ajută la ameliorarea unor condiții cum ar fi impotența (disfuncție erectilă, sau ED).

Pret: Pret 159,00 lei Pret de baza 209,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri