Neptune Krill Oil O sursa durabila de Omega-3

Neptune Krill Oil O sursa durabila de Omega-3

Neptune Krill Oil O sursa durabila de Omega-3

Frumusetea uleiului de Krill este ca poate avea un impact mare asupra sanatatii dumneavoastra - cu un impact limitat asupra mediului.

 

De ce este atat de important acest lucru?

Nu toate sursele de suplimente sunt create egal! Integritatea ingredientului este foarte importanta pentru a face suplimente de calitate superioara, cum ar fi Neptune Krill Oil. Veti fi bucurosi sa stiti ca Krill Oil este o resursa durabila si cu grija recoltata.

 

Krillii - aceste mici crustacee - sunt abundente în oceanele din întreaga lume, în special în apele antarctice reci. Acestea sunt recoltate mai ales pentru uleiul lor de Krill, deoarece este o sursa superioara de acizi grasi Omega-3 folositori (în special DHA si EPA). Krillul este o sursa principala de hrana pentru sute de specii de animale marine. Rolul lor în ecosistemul oceanului este unul esential. Din acest motiv, suntem în mod special angajati sa mentinem practici de recoltare durabile si responsabile.

 

Biomasa de krili este în mod sigur stabila si de fapt extrem de mare.

Într-adevar, exista mai multi krili pe pamant decat orice alte creaturi vii - inclusiv oameni! În plus, biomasa de krill - adica, greutatea totala a tuturor speciilor - cantareste mai mult decat orice alta populatie de specii de pe pamant. Numai speciile de krill antarctice (una dintre cele 85 de specii de krill) cantaresc aproximativ 420 de milioane de tone metrice. Toate acestea arata ca populatia de krill este expansiva. Nu exista riscul de disparitie, acum sau oricand în viitorul apropiat.

 

Normele privind recoltarea de krill sunt stricte, durabile si coerente.

Din 1982, Comisia pentru conservarea resurselor marine din Antarctica (CCAMLR) a reglementat krill-ul antarctic. Acestea stabilesc cotele de pescuit admisibile anual. Nu exista niciun pericol de criza de recoltare, deoarece în ultimii ani, mai putin de 1% din populatie krilului a fost recoltata anual.

În plus, activitatile de pescuit sunt monitorizate de organizatii independente, cum ar fi Prietenii Marii si Consiliul de administratie marina. Aceste organizatii merg la bordul navelor de pescuit pentru a-si controla recolta si practicile. Acestia certifica, de asemenea, recoltatorii, care îndeplinesc criterii stricte. (Formulele noastre Omega Neptune Krill Oil sunt certificate cu mandrie de catre prietenii marii.)

Recoltarea de la Krill respecta ciclurile de inmultire a krillilor - atunci cand exista o crestere uriasa a populatiei. Aceasta protejeaza tiparele obisnuite ale ciclului de viata ale acestui organism marin incredibil si asigura ca acesta continua sa prospere.

 

Recoltarea de la Krill este practicata cu atentie pentru a reduce impactul asupra mediului.

Spre deosebire de uleiul de peste, care poate avea impacturi discutabile asupra mediului, Krill Oil este o sursa accesibila si durabila a Omega-3. Prin parteneriatele si colaborarile între organizatiile non-profit, recoltatorii si consumatorii, krill va continua sa fie o resursa excelenta atat pentru oameni, cat si pentru viata marina. Ne-am angajat sa pastram krillul ca o parte critica a ecosistemului oceanic.